Şimdi Ara

4870 1gb ati sappire 5 aylık satıldı Mavibuz33

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    4870 1gb ati denecek bişe yok kutunun herşeyi tam
    eksik yok
    yarın akşama kadar

toxicle aynı sogutma saat hızı 750/3600sadece

resimden anlaşılır

235 tl oldu kart satıldı

Mavibuz33
    arkadaşıma

kart alcaktım başka yüksek alcagım kişi acele edince acele satıldı yoksa 5 10 tlni,n hesabından degil anlayan anlar anlamayan da cok var ama neyse alış veriş yaptıgım kişiler bilir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msı_oc -- 10 Aralık 2009; 9:56:30 >

• kendi resmini eklemeniz mumkün mü?
  • fiyat çok iyi bence özel soğutuculu...
  • kart sistemde takılı zaten yarın birisinden borc isticem overirse bana para kartı satmıcam
  • pm hocam :)
  • pm lerim geliyor mu?
  • Ödemesi yapılıp kart tarafımdan alınmıştır.
  • msı_oc yaptıgın harbıden ayıp demek bana soz verıp diger taraftan baska bırınden fıyat artırmaya calısıyorsun
    dun anlastık dedın bugun satmıcam para buldum dedin canın sagılsun dedık gerı mesaj atmıssın alıyorsan mesaj at dıye mesaj attıM bırde yazmıssın 235 verıyorlar falan dıye demek sadece fıyatını artırmaya calısıyordun. zaten benım 3-5 10 lıralık ınsanlarla ısım olmaz. yaptıgınız U donusu ıcın tebrıkler cok saglam bı karakterınız varmıs...HELAL OLSUN SANA....10tl yukarı sattın emınım gobek atıyorsundur...UNUTMAYIN!!! BUGUN 10 TL YE SÖZÜNÜ YİYEN SATAN, YARIN HERSEYINI SATAR. ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYAN DAVUL ZURNA AZ...
  • slm mrb ben sana dedim dün hemen forumdayken yolladım dönüş yapmadın bu arkadaşımda
    alayımdedi bektim senden msj geldi cumaya diye ozamn bende vaz gectim senden kusura bakma4890alacaktım
    adamda ytarın parayıyatırısan sen alırsındedi ben tamam dedim sende cuma diyince mec bur kaldım kusura bakma arkadaşım pmde attım sana senin pmlerinde bu

attıgın pmde bu
    ENTERASAN YAHU :) HOCAM PARA ACILMI CUMA HAVALE ETSEM SIZDE CUMA GONDERIRSINIZ BENIM YARIN IKI TANE VIZEM VAR :( BIRISI 10:30 BIRISIDE 4 TE BASLICAK CUMA OKULUM YOK RAHATCA GIDER GONDERIRIM EGER UYGUNSA SIZIN ICINDE.
    uygundegi,ldi oyüzden yani kardeşim kusura bakma bana dün 3 4 kişi hemen paranı yatırayımdedi sen birinciydin para ihtiyacım olsaydı

ben takas icin sattım sen cuma degince olmadı uymadı yani sana ben yine perşembe alırsan öncelik senindi kardeşim kusura bakma yanlışta anlama

10tl beni zengin etmez herkez bu kartlara 250 enaz 240istiyo kac kişi ucuz veriyon diye kızdı sen
    anlamassın kardeşim kusura bakma sana ayıp olmuş olur ama 4890saibi yarın yatır paraya ihtiyacım var dedi
    yatıırmam gerekti sendende olumsuz mj geldi kardeşim mecbur satıldı

• BEN SANA DEDIMKI OYLE BIR IHTIMAL VARMI VARSA YAZ YOKSA BI HAL CARESINE BAKARIZ DEDIM YAZDIGIN MESAJDA DEMISSINKI YARINA KADAR HEMEN DON YOKSA BENMI YANLIS ANLAMISIM . SEN DESEYDIN DUN GECE BI MESAJLA SIMDI LAZIM GECE CIKAR GONDERIRDIM AMA SEN KUCUCK BIR MESAJ ATMA TENEZULUNDE BILE BULUNMADIN... SENDE HAKLISIN

emere bu akşam saana haber edecem kart alma ilan accam yine ben 8600gts ile devam edeyim
    satcam akrtı ama cok alıcıvar heryerden pm yagıyor yok 230 ver ben okarta 235 veririm diyende var ama neyse sen hala alıcı isen yarına kadar dön bana

YOK ONEMLI DEGIL AMA SENIN YAPTIGIN BU TAVIR GERCEKTEN COK KOTU BIR TAVIR. DAHA COK SEY SOYLERDIM AMA MAL SENIN SENDE HAKLISIN KIME ISTERSEN SATARSIN ONEMLI OLAN SÖZ DEGİL PARADIR PARANIN ACAMAYACAGI HIC BIR KAPTI YOKTUR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi briqand -- 10 Aralık 2009; 12:24:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.