Şimdi Ara

x2000w benq hdmı hd 20 inc lcd monitör 250 tl takasta olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    takas secenegi olarak 22 inc 2 ms dvı monitörlerle takas olur samsung önceliklidir
    not hdmı kablosu 25 tlye alınmıştır altın uclu özel oda yanında veirlcektir

1senelik
    weblwebi.com alınma kutu fatura
    cd herşeyi mevcut
    satış fiyatı 250 tl takas
    samsung 2233 bw
    226 bw ler önceliklidir taksta

BenQ'nun oyuncular için geliştirdiği yeni monitör serisinin adı X-serisi. Bu serideki modellerin genişlikleri 19 - 22 inç arasında değişiyor. 19 inç genişlikli iki modelden X900'ün oranlaması 4:3 iken X900W geniş formatlı bir model. Diğer modellerse 20 inç geniş formatlı X2000W ile 22 inç geniş formatlı X2200W. Oyuncuları hedefleyen monitörlerde Senseye+Game, PerfectMotion ve AMA teknolojileri yer alıyor. Ön tanımlı olarak gelen altı farklı kullanım modu var: standart, dinamik, film, fotoğraf, yarış oyunu ve aksiyon oyunu. AMA teknolojisi tepki süresini iyileştirmeye odaklanıyor. PerfectMotion ise renk aralığının %92 sini elde etmeye yardımcı oluyor.

dvı olayan monitörler teklif etmeyin bunda
    dvı hdmı anolog baglantı vardır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msı_oc -- 12 Aralık 2009; 0:12:44 >

• 20" ile 22" büyüklük farkı yok gibi birşey. Bu ekran samsung un en iyi monitörlerinden biri olan 2232bw den daha iyi değil mi? Niye değiştirmek istiyorsunuz?

Not: Bir zamanlar bu monitörün samsunglardan iyi olduğunu belirttiğinizi hatırlayayım.

quote:

benq x2000w var bende

senin monitörden arkadaşta var

arasındaki fark şu hdmı

farkı yani hd

kalitesi var benq oyun icin secilmiş kaptan

senin monitör filimlerde daha iii sanki ama aralarında fark yok inanki kardeş yanyana koyduk sadece parlaklık var oyunlarda benq daha net güzel bide hdmı baglantı ile bence benq

İşte yorum burada.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29935861/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#30168286

İnsan niye bile bile kalitesi daha düşük olan ürüne geçmek ister? Açıklayında diğer forumdaşlarda öğrensin.

Not: 2233bw iyi bir monitor değil bulabilrsen 226bw,226cw al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 11 Aralık 2009; 20:33:51 >

• ben boyut icin takaslıyom bunu x2200w veren olursa da takas larım 22 olsun yeter kardeşim arasındaki fark konuşulur verilir
  • Tşkler takas düşünmüyorum. 20" küçük geliyorsa 24" lere bak. Çünkü 20" ile 22" arasındaki çok az fark var.
  • Arkadaşa katılıyorum 22 -20 inc arasında farka değmez 24 düşünmelisin!!!Elimde 2 tane var 22 yinede 19 kare BENQ monitör kullanıyorum Çunki 22 ile ebatları aynı sadece en olarak widescreen avantajı var.22 ler benim kare 19 incden daha kucukler en olarak kare 19da en net 30 cm 22 lerde ise 28-29 buçuk arasında değişiyor markaya göre.

19 kare monitor 30x38 cmdir normal metre ölçümü.

22 widescreen 29x47 cm dir normal metre ölçümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 22 Aralık 2009; 2:12:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.