aynı sorun bendede var arkadaşım saniyleik takılmalar eminim driverdan çünkü benim psu400 watt belki ondna diycem ama oyunları kaymak gibi oynuyorum saniyelik fps düşüşleri var driverim 9.1 bekliyorum sonuçları wooz bakalaım hangi driver daha iyi ona göre bende silip senin dediğini kurarım ;))
valla 9.1 i silip 8.6 denicem bende gta 4 de mesela en yüksek ayarlarda hafif bir kasma oluyor onu orta veya en düşük seviyeye getirince daha feci kasıyor bu ne biçim bi saçmalık
İmzamdaki sistemde bende 4870 kullanıyorum.Su ana dek COD5 Farcry2 GTR Evolution ve ozellikle STALKER Clear Sky oynadım.Su ana kadar STALKER dısında hicbir oyunda takılmaya rastlamadım.STALKER da zaten kendinden kaynaklanıyor.Nvidia ekran kartlı pcimde bile yapıyorduç
quote:
Orjinalden alıntı: ebehram
İmzamdaki sistemde bende 4870 kullanıyorum.Su ana dek COD5 Farcry2 GTR Evolution ve ozellikle STALKER Clear Sky oynadım.Su ana kadar STALKER dısında hicbir oyunda takılmaya rastlamadım.STALKER da zaten kendinden kaynaklanıyor.Nvidia ekran kartlı pcimde bile yapıyorduç
senin sistemle benimki arasında bi psu ile ram var bende bunlardan şüpheliyim zaten gta 4 ü denedinmi peki ?
evet 9.1 i tekrar yükledim aynı bölümleri denedim, sonuçlarda kayde değer bi değişme yok. ama 9.1 driverıyla oyunlarda daha iyi performans elde edildiğini kendi gözümle gördüm. mesela gta4 de 8.6 ile gölge sorunu oluyor, sonra warhead de yaklaşık 3-5 fps kadar düşüş yaşanıyor. şimdiye kadar çıkmış herhangi bi driverı kurarak bu sorunu çözme imkanımız yok sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: cadocx
quote:
Orjinalden alıntı: ebehram
senin sistemle benimki arasında bi psu ile ram var bende bunlardan şüpheliyim zaten gta 4 ü denedinmi peki ?
Calıstırdım ama yaklasık 5 dakika kadar baktım oyun benim icin tam bir hayal kırıklıgı oldu.O yuzden pek bilemiyorum.Ama fırsat bulursam merak ediyosan deneyebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme