Şimdi Ara

4881 TL(disksiz 4429 TL) Aquarius 5AN Ryzen 3 3300X/GTX 1660Super/8GB 3000MHz/480GB SSD/550W 80+ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
3
Favori
7.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Linkteki ürüne o eklenmiyor ki hocam. Orada eklenebilecek toplamda 5 model var. Neyse Ryzen 7 işlemci tükenmiş o yüzden almak istemiyorum artık. Cevap verdiğiniz için sağolun.
  • Tahminimden iyi çıktı çok şükür. Korkuyordum açıkçası, hiç şansım yoktur pcden yana. Monitör aldım henüz gelmedi ben de evdeki 4K tvye bağladım. FIFA 20, GTA 5, F1 2019 oynadım. 4K ve Ultra ayarlarda oynadım hepsini kasa mis gibi serin. Donanım olarak 1660 Super, Ryzen 5 1600 AF, Biostar b450mh, 3200 mhz 8 gb ram ve 1 tb hdd aldım. SSD vardı Windows'u ona kurdum ama 8 gb daha ram gerekecek ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 9 Haziran 2020; 13:55:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu hali 5700 tl alsam mı diye düşünmüyor değilim
    4881 TL(disksiz 4429 TL) Aquarius 5AN Ryzen 3 3300X/GTX 1660Super/8GB 3000MHz/480GB SSD/550W 80+
  • Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    gayet iyi dostum ama seninde dediğin gibi dual chanel olarak kullanırsın ram eklemek daha mantıklı olur.
  • Arkadaşlar bu kasaya 1000 TL extra ekleyip ilave yaparak, ince hesap ın el capitan ından iyi olur mu 5889 TL e satılan, yoksa bunu alıp geçelim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten amaç işten sonra kafa dağıtmak işimi görecek gibi. Dual channel yapınca da uzun süre götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih399

Arkadaşlar bu kasaya 1000 TL extra ekleyip ilave yaparak, ince hesap ın el capitan ından iyi olur mu 5889 TL e satılan, yoksa bunu alıp geçelim mi
    O sistem Corsair kasa ve Wraith Prism RGB Fan ile çok iyi fiyattı. Şimdiki halinde kasanın ön paneli kapalı, diğer seçenek de benzer şekilde. Hava almayınca, bir de ekran kartı RX 5600 XT THICC II olunca yük altında problem yaşayabilirsiniz. 6200 TL civarına bu sistemi 16GB ram, Ryzen 5 3500X ve RTX 2060 ile birlikte alabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    Holosko ne ya 😂😂😂😂😂

• espanyol55 E kullanıcısına yanıt
    Onboard ekran kartli 16 gb ramli almanizi tavsiye ederim ekran karti olsada ram 16 olsun ofis icin sart

• Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam. bende de monster abra a5 var satarsam alıcam bende bu sistemi. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
  • Rica ederim faydası olduysa sevindim
  • Ortalama fps değerleri en yüksekte ölçülmüş deniyor. Sanki daha fazla fps almalıydı sistem, ben de rx470, i5 6400 ile daha yüksek değerler alıyorum ortalama fps de, ben de ki parçalar da giriş seviyesi bile değil sonuçta.

• Dün ve bugün dikkatimi bir şey çekti. Anlık olarak (1 saniye gibi) fan hızlanıyor sonra yavaşlıyor. Bunu çok sık yapmıyor hani dün 2 belki 3 olmuştur. Bugün ise 1. Bu neden kaynaklı bilmiyorum (kasa serin) bilen varsa cevap alırsam sevinirim. Alacak arkadaşlar olursa da ben yaşadığım deneyimi aktarmak istedim.

• Pek oyunla aram yok, nba fifa bazende dota, gta oynarım. RTX'li ekran kartı alırsam farkını görür müyüm?

Programlama amacıyla aldığım için şöyle bir seçim yaptım iyi midir?

Ryzen 5 3600
    Asus Prime B450M-K
    Ram tekli 16 gb, ileride bir 16 daha takarsam diye
    Ekran kartı seçemedim yardımlarınızı bekliyorum

Birde 2060 RTX seçersem 550 w psu sıkıntı çıkarır mı, seçen arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rognoso

Pek oyunla aram yok, nba fifa bazende dota, gta oynarım. RTX'li ekran kartı alırsam farkını görür müyüm?

Programlama amacıyla aldığım için şöyle bir seçim yaptım iyi midir?

Ryzen 5 3600
    Asus Prime B450M-K
    Ram tekli 16 gb, ileride bir 16 daha takarsam diye
    Ekran kartı seçemedim yardımlarınızı bekliyorum

Birde 2060 RTX seçersem 550 w psu sıkıntı çıkarır mı, seçen arkadaş var mı?
    Hocam kısaca rtx bazı oyunlarda destekleniyor o da gerçekten cok az ve fpsyi hayvan gibi düşürüyor. İkincisi rami 8x2 yada 16x2 yap. 2060 yerine rx 5600xt öneririm. Psu olarak en az 600w 80+ al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.