Şimdi Ara

4881 TL(disksiz 4429 TL) Aquarius 5AN Ryzen 3 3300X/GTX 1660Super/8GB 3000MHz/480GB SSD/550W 80+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
7.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theabir

Warzone oynatır herhalde.
    Alınır mı?
    Çok rahat oynatır merak etmeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Çok rahat oynatır merak etmeyin :)

Alıntıları Göster
    Alıyorum o halde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theabir

Çok bir şey anlayamadım açıkcası :)
    Kısa ve net olarak alınır ama paranız varsa daha iyisini me yönelin demek istediniz :)

Alıntıları Göster
    hocam bilgisayar güzel - alınır.

fakat cod sorunlu bir oyun yani bu bilgisayarı aldıktan sonra kimse "harika çalışıyor, hiç sorun çıkarmıyor" diyemez siz özellikle bu oyunu yazınca bende belirttim.

sadece reddite dev errorlar kaç sayfa bakın - daha diğer sayfaları yazmadım bile.

yani sırf bu oyun için bilgisayar alıyorsanız (ki gayet normal) bence sorunsuz çalışan sistemlerden birebir isim isim toplayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: N0M4d

hocam bilgisayar güzel - alınır.

fakat cod sorunlu bir oyun yani bu bilgisayarı aldıktan sonra kimse "harika çalışıyor, hiç sorun çıkarmıyor" diyemez siz özellikle bu oyunu yazınca bende belirttim.

sadece reddite dev errorlar kaç sayfa bakın - daha diğer sayfaları yazmadım bile.

yani sırf bu oyun için bilgisayar alıyorsanız (ki gayet normal) bence sorunsuz çalışan sistemlerden birebir isim isim toplayınız.

Alıntıları Göster
    hocam sırf bu oyun için almıyorum.
    haftada 5-6 saat beni oyalasın yetreli :)

anladığım kadarıyla işimi fazlasıyla görecek gibi.

• Şuana kadar hiç bir indirimden herhangi bir parça toplayamadığım için toplu sistem gayet aklımı çeliyor ama yine alamayacağım sanırım. 5000 TL ciddi bi tutar şuan için.

Bu anakartlara type-c koyulmamasının mantıklı bir açıklaması var mı?
  • Biostrar olmasinin olayi nedir?neden biostar da gigabyte degil mesela

• Konuyla pek alakası yok ama bana 4000-4500 civarı bi laptop önerebilir misiniz? Çok kapsamlı program kullanılmayacak, oyun oynanmayacak. Ağırlıklı iş için internet ve office programları

• Site tasarımı güzelmiş =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Biostrar olmasinin olayi nedir?neden biostar da gigabyte degil mesela
    Büyük ihtimalle maliyeti en düşük, kar marjı en yüksek b450m olduğu için.
  • site guvenilir ve hizlilar ekteki sistemi pazartesi aldim persembe geldi kargo saglam montaji guzel yapilmis

4881 TL(disksiz 4429 TL) Aquarius 5AN Ryzen 3 3300X/GTX 1660Super/8GB 3000MHz/480GB SSD/550W 80+
  • Çarşamba öğle siteden pc aldım aquarius an olan sanırım. Sistemi ryzen 5 1600 af, 1660 super, biostar, ram 8 3200 mhz, 1 tb hdd yaptım 4480₺ (ssd var evde), çarşamba akşam kargolandı cuma sabah bendeydi ( yurtiçi bir gün gecikti nedense). Henüz kurmadım ama hız ilk noktada hoşuma gitti. Fiyatlar da toplamadan daha uygun. Bir tek psu kendi psu'ları, sordum aigo üretimi dediler aldım. Kurunca isterseniz bahsederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 6 Haziran 2020; 13:5:1 >
  • blueeyes638 B kullanıcısına yanıt
    Neden insani sacma kendi psu larina muhtac ediyorlar kisitliyorlar anlamiyorum.550w

• Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    Hocam aigo aliexpresde kaliteli bir satıcı psu ları en ucuz 500 tl kalitelidir büyük ihtimal
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    kendi markalari sonucta kasanin uzerinde g simgesi var ne kadar toplama da olsa marka izlenimi veriyor
  • Anakartı değiştirip almayı düşünüyorum. Diğer seçeneklerden hangisi aradaki farka değecek şekilde mantıklı. Karar veremedim bir türlü.
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Aigo'yu 2007 McLaren'da görmüştüm. F1'e sponsor olan iyidir diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai

Çarşamba öğle siteden pc aldım aquarius an olan sanırım. Sistemi ryzen 5 1600 af, 1660 super, biostar, ram 8 3200 mhz, 1 tb hdd yaptım 4480₺ (ssd var evde), çarşamba akşam kargolandı cuma sabah bendeydi ( yurtiçi bir gün gecikti nedense). Henüz kurmadım ama hız ilk noktada hoşuma gitti. Fiyatlar da toplamadan daha uygun. Bir tek psu kendi psu'ları, sordum aigo üretimi dediler aldım. Kurunca isterseniz bahsederim
    Size gelen güç kaynağı aşağıdaki ürün mü tam olarak?
    aliexpress.com
    US $59.95 61% OFF|Aigo GP550 Aktif Güç 80 ARTı BRONZ Masaüstü Güç Kaynağı e spor Anma 550W maksimum güç 800W. bilgisayar güç kaynağı|PC Güç Kaynakları| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/32962779915.html

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Pazartesi açacağım, ekran kartını ve ssd'yi takmak için. Fotoğraf çeker paylaşırım. Çalışırken kasayı görmeniz için (ses vs) video da çekip paylaşabilirim.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    bana gelen bu
  • itopyadaki şu meşhur 6k lık sistemi almak istemiyordum bunu gördüm iyice ısındım tek sıkıntı 550w'lık psu ? yükseltemiyoruzda sizin görüşleriniz neler yeterli midir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.