Selamlar;
Öncelikle kulübümüze hoş geldiniz;
"Her boyuta göre konumu açılacak kardeşim?" demeden önce neden 42" size tanıtımını ve diğer ebatlarınların yerine özellikle seçildiğini açıklamak isterim:
- Bu ebat özellikle çoğumuzun kullandığı (PC) kullanıcı / monitör uzaklığa olarak en iyi kompozisyonlardan birisine mesafe/ebat a sahiptirler; - tabi TV ler monitör olarak kullanımında focus nasıl olmakta bunu da konuşmalıyız, mesela FPS oyunlarında nasıl oluyor?
2. Oled kullanımı için en iyi 4k fiyat/performanslarından birisini sergilemektedirler; yani günümüz için 4k da oled deneyimi yaşamak isterseniz; aslında pek bir alternatifleri yok; G8 LS32DG802SUXUF 32" tercih edebilirsiniz (ki kampanya fiyatları haricinde daha yüksekler) aslında bu aralıkta çok bir alternatif şimdilik yok (CES sonrası 27" 4k monitör fiyatları henüz bu tarih itibari ile açıklanmadı).G8 in HZ değeri olarak 2 katından fazla olduğunu söylememize gerek yok fakat kaçımızın gerçekten 4k da 200+ hzlere ulaşacak GPU su var ki?
3. 42" büyük boyutlu monitörler aslında kullanıcıların yol haritasında mı? Philips Evnia 42M2N8900 + Samsung neo g7 ls43cg700nuxuf (Türkiye marketine girdikleri için bu örnekler)
4. Oled Ekran teknolojileri konusu; aslında benim de öğrenmek istediğim QD, Woled, MLA (ve yolda olan teknolojilerin paylaşılması) Örneğin şuanda QD AW3423dwf kullanmaktayım fakat arkadaşımın LG C3 48" görüntü daha güzel gözükmekte? teknolojilerin kendi içerisinde + ve - yönleri
5. Piyasada var olan tek seçenek olan Philips 42" OLED 809 değerlendirilmesi - ki hiç bir yerde yorumu yok, Rtings de değerlendirmesi yok, bu ürün hakkında araştırma / paylaşım yapmak. (LG 42LX3Q kıyaslamalı mıyız fiyatından ötürü bilemiyorum)
6. Özellikle pazardaki lider konumda olan LG 42" C serisinin Türkiye'de olmamasından ötürü acaba güç birliği eder isek getirebilir miyiz çalışması? Pre order için yeterli sayıya ulaşabilir miyiz? Pre order olur ise nasıl bir indirim / hediye alabiliriz vs, eğer o yol kapanırsa benzer bir girişim için samsung s90d için bulunur muyuz?
7. 42" Oled tv arayanları, sabırla dayanan "Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler" ve "LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV" konularını daha fazla kendi konularından uzaklaştırmamak ve 42" Oled bilgi arayanların tek bir başlıkta bulabilmesi.
Affınıza sığınarak daha önce 42" oled ile alakalı arama yapan arkadaşları konuya etiketliyorum, gözden kaçırdıklarım / atladıklarım var ise şimdiden özür dilerim.
Ryzen RAM ve Uyumsuzluk Üzerine, yardım değil tavsiye
|
Raf / 1 ay indirimli oynama
|
HEPSİBURADA.COM yılbaşı indirimi konusu
|
7360 Rp dağıtıyorum, 1k vote, skin transfer
|
Dost hatırına yenen çiğ tavuk
|
@Patsito (sözlük hesabı alındı) @adam06 (6850 satıldı) @Hükümran (shogun2 alındı) @aRnOaLd (dota 2 invite alındı) @ufukdemirci35 (6950 alındı) @gorgoaxion (Nokia e7 alındı) @drsas (6850 satıldı) |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 561
İkinci El Bölümü Mesajları: 177
Konularının görüntülenme sayısı: 52.614 (Bu ay: 910)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 690 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El