Şimdi Ara

4899 TL SEG BM 4001 4 Programlı Bulaşık Makinesi (Vestel Garantili) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • profilo bulasik makinesinden cok memnunum. yakinimlarimdan birisine tavsiye ettim aldi oda çok memnun. elektrolux aldik yigenime.derler ya anasindan emdigi süt burnundan geldi. kiz kardesim de bulasik makinesi alacagi zaman profilo al dedim dinlemedi vestel aldi (ucuz oldugu icin) pek memnun degil.seni dinlemedigime pisman oldum dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Nisan 2023; 10:13:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutma makinesi fırsatıda varmı arkadaşlar kaç aydır kurutma makinası fırsatı düşmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

Bütün dünyaya satılan, beğenilen ürünleri bir tek üretildiği ülkede beğenmiyorlar. Toshiba televizyonların Vestel üretimi olduğunu bilmeden "Toshiba ya, kalite" diyen malların olduğu bir forum burası. Vestel üretimi olduğunu anlayınca üzülmüşlerdi.

Vestel'den dağ köyüne ürün aldım. Servis ücretsiz geldi, kurdu. 3 yılın bitmesine 1 ay varken arıza verdi, ücretsiz makineyi tamir ettiler. 10 yıllık Vestel çamaşır makinesini kullanıyorum. Durum böyleyken ne diyeyim? Size göre sizin düşünceden olmayan herkes aptal.

Yine şunu söyleyeyim ben senin yaşadığın hikayeyi bilmiyorum, belki beyaz eşya kullanmayı bilmiyorsun. Buzdolabı kapısını kapalı tutuyor musun? Bunu bile bilmeyenler olabilir.

• glory34 kullanıcısına yanıt

Yerli üretim ülke için çok önemli. Önce bunu anlamak gerekiyor. Vestel'de sadece fabrikalarda 18 bin kişi çalışıyor. Kaç kişiye gelir sağlıyor, yan sanayi işin içine katılınca hesabı siz yapın. Çok haklısın art niyetliyim, ülke batsın diye yerli ve milli vurgusu yapıyorum.

• zkurt86 kullanıcısına yanıt
    Yahu Vestel 'den 110 yaş büyük marka Toshiba. Toshiba 2010'dan sonra Vestel tarafından üretilmeye başlandı bu ülkede. 2016'dan bu yana sadece adı var. Bütün dünyaya satılıyor sana göre. Ben düşüncemi taşımayana aptal demedim, ama sen düşünceni taşımayana kazıklanıyorcasına aptal muamelesi yapıyorsun. Sağda solda Toshiba Vestel'inmiş falan yaygara koparma, gülerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ihtiyacım olan ürünmüş. Ara ara stoğa eklenme durumu oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.