4899 TL SEG BM 4001 4 Programlı Bulaşık Makinesi https://www.a101.com.tr/elektronik/seg-bm-4001-4-programli-bulasik-makinesi/?v=1.61.5 |
4899 TL SEG BM 4001 4 Programlı Bulaşık Makinesi (Vestel Garantili)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aldım bulaşıkları pas içinde çıkıyor makinenin kendi plastiğinde bile pas lekeleri var. Fabrika kabullenmiyor topraklamaya suç buldular.
-
İğne bile alınmaz Vestel'den.
-
Git Samsungdan kazıklan sen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alakası yok 10 seneyi dolu dolu geçmiştir TV'nin hiç bir sorunu yok maşallah. Ama param olsaydı daha iyisini seçer miydim, e tabi ki :)
Konuya gelirsek de SEG'de zaten bunun için var. Vestel'i bile alamayan insanlara yönelik pazarları.
Özetle; Calve yerine istemeye istemeye Bim'den 'Bol Bol Mayonez' almak gibi bir şey :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neonoktabir -- 10 Nisan 2023; 0:33:32 > -
Üslubuna dikkat et. Gidip gözlerini de kontrol ettir. Esasında, Samsung almaya yönlendirdiğimi düşünmen gözden ziyade psikiyatrik bir durum da olabilir.
-
Regal, SEG, Vestfrost, Finlux vs. derken onu aşkın alt marka bu halka ekonomi yaptırmak amaçlı sunulan en büyük kazıklar. Diğer grupların da alt markası var maksimum 2 tanedir. Üretimleri ise bu alt markalar kadar o kadar ihanet dolu değil. Evet TV grubunda zamanında güzel atılımlar yaptılar ama sonrasında tamamen sömürü. Evlenecek bir çifte Vestel satmaktansa 1 lira düşük fiyatla arama sonuçlarında görünüp ekonomik sıkıntı çeken insanlara 5-10 tane bu ürünleri satmak daha yüksek getirili. Ardından da zaten süregelen servis problemleriyle insanlara ekstra külfet olmak.
-
Ne kadar boş bir yorum. Yerli ve milli olan her şeye düşman insanları görmekten artık sıkıldım. Ev için her ürünü Vestel markalarından alıyorum. Servislerinden de ayrıca memnunum.
-
Vestel Arçelik Beko pişmanlıktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen de görün bir doktora, yazdığımdan yerli düşmanlığı anlıyorsan. İnsanlara yerli malını aldırmanın yolu yenilikçilik, dürüstlük ve kaliteli olmaktan geçer. İthal ürünlerin vergisi artırılsın, bana mecbur kalsın politikasından değil. Uykuna devam et.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar gereksiz bir duyar, senin memnun olman da gerçeği değiştirmez, kimse parayı sokakta bulmuyor. . arçelik buzdolabı 6 senede cartayı çekti, genel müdürlüğe kadar taşıdım konuyu sonuç olumsuz, neymiş bakanlık 7 yıl kullanım süresi biçmiş zaten, bir dolap bugün 20 bin kağıt aynen devam et ama sen
Uzun süre beyaz eşya sektöründe çalışmış biri olarak sizin şikayet gerçekten topraklama ile alakalı olabilir. Satış danışmanıydım ama haliyle sizin gibi sıkıntısı olanlar bize gelirdu. Servislere yönlerdiğimiZde bu tarz roparlar gördüğüm oldu. Eksik hatalı yada olmayan topraklama bulaşık makinelerinde “çokta teknik detayını bilmiyorum”bu tarz sorunlara sebep oluyor sanırım.
Linkteki modelle gelirsek kodu değişik bi versiyonu 6-7 yıldır memlekette çalışıyor. En ucuz diye aldım. Çünkü Karadeniz suyu malum sudan çok kireçtir. O kirecin içinde iyi dayandı.
Hangi firmada çalışıyordum derseniz. Vestel grubu değildi, yerli başka bi rakibiydi siz anlayın artık
Vestelin klimasını iş yerinde kullandık, ilk kurulumdan sonraki ilk yaz habire e5 hatüsı verip durdu, defalarca servis geldi gitti. 2 defa dış ünite kompresör değişti. Garanti bitince cihazla baş başa kaldık.
Evde ucuz regal dondurucu var, bir sıkıntısı yok çok şükür.
Yerli malları parça temini açısından avantajlı. Tamir işi kolay ve ucuza geliyor. Heleki elinizden geliyorsa, arızayı tespit edip kendiniz parçayı alıp tamir edebilirsiniz.
Gerisi nasip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektronik ürünlerin biraz da şans işi olduğunu düşünmekle birlikte; elektrolüx marka bulaşık makinesinin bitmek bilmeyen arızalarından sonra Allah belanı versin diyerek en düşük modellerden seg marka bulaşık makinesine geçtim garantiyi de 7 yıla uzattım. Hanımın dediği kesinlikle elektrolüxden daha iyi yıkıyor. Evet çok fonksiyonu yok, evet dandik duruyor ancak brn yaptığı işe aldığı paraya bakarım. 7 sene sonra çöpe atsam bile kârdır. Hiç olmazsa aradığımda servis mervis sorunu olmuyor. İlgileniyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vestel'in ithal telefonlar için vergi talebi sonrası telefonlara gelen zamları unutmayın. Madem yerli ve milli, ithal ürünlerle aynı kalite ürünlerinin daha ucuz olması gerekir. Ama bu arkadaşlar hem daha kalitesiz ürettirip hemde aynı fiyata satmak isteyince diğer markalara vergi yükü bindirttiler.
Yerli ve milli olayını çok kafaya takmayın. Devletin olmadığı sürece çokta önemli değil. Zenginimiz dahada zengin oluyor anca.
-
SEG marka 3 programlı makineyi 3 yıldır mutlu mesut kullanıyorum.
Hatta kendisinde 15 yıllık Siemens olduğu için makineyi bana hediye eden yengem bile temizliğini görünce kıskandı...
-
Vestel'in her ürününü önermem ama bazı ürün grupları ciddi şekilde iyidir. Örneğin bulaşık makineleri çok iyidir, özellikle üst serileri piyasanın en iyi markaları ile yarışır.
-
bikaç yorum yazmıştım sildim sen bu kafayla devam et
Ben de "yerli ve milli" kelimelerini duymaktan aşırı sıkıldım. Söyleyenleri ciddiye almadığım gibi, art niyet arıyorum. Her şeyin içini boşalttıkları gibi bu kavramların da boşalttılar, irrite edici hale getirdiler...
Senin kafayı forumda umursamayalı yıllar oldu be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ne kadar boş bir yorum. Yerli ve milli olan her şeye düşman insanları görmekten artık sıkıldım. Ev için her ürünü Vestel markalarından alıyorum. Servislerinden de ayrıca memnunum. |
Sen de görün bir doktora, yazdığımdan yerli düşmanlığı anlıyorsan. İnsanlara yerli malını aldırmanın yolu yenilikçilik, dürüstlük ve kaliteli olmaktan geçer. İthal ürünlerin vergisi artırılsın, bana mecbur kalsın politikasından değil. Uykuna devam et.
|
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- merci çikolata a101
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- kazanan akbanklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X