Şimdi Ara

48bin TL için tavsiye: Astra H 1.3dizel vs 1.6 benzin/LPG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astra h manuel dizel kullandım 4 sene... Tek derdi yokuşta klima açıkken hele araba doluysa motoru stop ettirmemek deveye hendek atlatmak gibiydi. Şimdi Corsa d dizel manuel var, bu araçta o dert bitmiş. Herhalde motorda rölanti veya klima bağlantısına bir ayar yapılmış. Onun dışında çok güven veren biraz spor oturma pozisyonu olan, arka koltukları sarsıntılı olduğu aile eşrafından bildirilen yakıtı dizelere göre normal bir araçtır. Yüklüyken çekişin azaldığı hissedilir. Ama her atmosferik orta sınıf araçtan iyidir yine de çekişi. Dizel tercih ederim yerinizde olsam. Bir de işçiliği corsam iyidir. Bochum fabrikası üretimidir benimki. Corsa İspanya üretimi ve bariz fark var. Sedanlar Polonya menşelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vitesten ne beklediğinizle alakalı biraz easytronic işi, ben hondanın tam otomatik şanzımanından sonra hiç beğenmedim ama manuelden sonra rahat gelebilir, bendeki 2005 ti benzinli sine hiç bulaşmamak lazım alınacaksa dizel manueli mantıklı, tüp takıldıktan 60 bin km sonra sübapları değiştirdim, yol tutuşu, konforu, yakıtı fena değildi ama tüpte de benzinde de klima açtın mı gitmem derdi araba, ben ısınamıştım pek.
  • Astra h kasa su piyasada o fiyatlara alinabilecek en iyi araclardandir zamaninda sifir alanlar da gercekten uygun aldilar.Dizeli düsük vergi diliminde bakimlari belli ekonomik bir aractir..Su arac varken lpg secenegi hic mantikli degil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra H kasa kullanıcısıyım, 1.3 motorlar rampada ve trafikte(klima açıkken) biraz yoruyor ancak uzun yolda felan sıkıntısız kullanırsınız. Şehiriçi 50 lira ile 200km yapıyorum. 1000km yaptığım oldu 150lirayla(90-100 arası kullanıldı- Bursa-ısparta git gel) bakımları masraf olur başka da birşey çıkartmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.