Şimdi Ara

4900 TL Sistem Anakart için yardım (Hepsiburada ve Amazondan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazın bir sistem toplayacağım bileşenlerine şimdiden karar vermeye çalışıyorum araştırmalar yaptım.FPS ısı uyumluluk yazılım bios testleri gibi birçok test videosunu izledim sistemde tedirginlik yaşadığım tek bir yer var oda anakart evet bir türlü karar veremedim Msi z170 a Gaming M5 ve m7 arasında gittim geldim, Asusa karşı bi sempati besliyordum bileşenlerini daha önceden kullandığımdan dolayı birisinin tavsiyesinden sonra araştırma yaparak Maximus Viii Rangera sistemde yer verdim. Genel olarak bir oyuncuyum ama eğitimim dolayısıyla kodlarla uğraşıyorum ve programlar kullanıyorum, Render işleriye çok fazla aram yok ama bir kaç yıl içinde muhtelemen olucak geleceğe yönelik olması içinde İ7 6700k tercih ettim. Bir oyuncu olarak güzel bir anakart tercih etmek istiyorum Ses ve yazılım olarak + ları olan sizden tavsiyelerinizi bekliyorum çok teşekkürler
     4900 TL Sistem Anakart için yardım (Hepsiburada ve Amazondan) 4900 TL Sistem Anakart için yardım (Hepsiburada ve Amazondan)
    Edit: Psuyu 69 dolar olan "EVGA SuperNOVA 750 B2 80+ BRONZE" ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakcanA -- 2 Mart 2016; 22:55:16 >

• Kasa çok güzel fiyattan biraz kaçtım açıkcası çok inceledim ince bir kablo saklama yeri var ve 5 fan ile birlikte geliyor fan kontrolcüsü var, HDD SSD + Power yeri tamamen ayrı yeni yeni internete inceleme videoları düşüyor malzemesi kaliteli ama tabikide fiyatındaki kasalara göre.
  • Genel olarak güzel sistem fakat EVGA B1 serisi alma B2 serisi almalısın içinde ki komponentler daha üst düzey.
  • B2 ve B1 serisinin farklarını bilmiyorum şuan farkettim fiyat farkı yok B1 önceden 59 dolardıdı şuan ikiside 69 dolar b2yi ekledim farkları konusunda biraz aydınlatabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakcanA -- 2 Mart 2016; 22:57:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakcanA

B2 ve B1 serisinin farklarını bilmiyorum şuan farkettim fiyat farkı yok B1 önceden 59 dolardıdı şuan ikiside 69 dolar b2yi ekledim farkları konusunda biraz aydınlatabilirmisiniz ?

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=110-B2-0750-VR
  • Kasayı görünce istemsizce güldüm valla. o kasa olmamış kardeş ne yap et onu değiştir. o sistemi o kasaya takma.
  • Vatan genelde pahalı oluyor oradan alışveriş yapmamanı öneririm. Amazondan yaparsan da %20 vergi ekliyor amazon. Gümrük vergisi işlemleri çok karışık ve uğraştırıcı olduğu için parayı bize verin biz ilgilenelim diyorlar. 75 euro üstü her sipariş için geçerli. Yurt dışında akraba falan varsa öyle getirtmen daha iyi olur. Ekran kartını yurt dışından aldığın takdirde gtx980 fiyatı ile gtx970 yurtiçi fiyatı aynı oluyor. Vergileri göze alarak hesaplamayı unutma derim. Kasaya biraz daha bütçe vermelisin kanaatimce
  • Kasayı araştırdığımda olumlu sonuçlar alıyorum açıkcası çok yüksek bütce ayıramadım kasaya kasadan istediklerimi veriyor Dark n10 gerek incelemeler olsun kullananlar memnun. Evet Amazondan vergileriyle birlikte olan fiyat Deposit vergi değeri zaten vatan fiyatlarla çok oynuyor. Bizden alırsanız birleştirir veririz diyorlar montaj işini kendim yapacağım dark n10'dan memnunum açıkcası aynı özellikleri olan bir kaç kasa önerirseniz dönebilir led önemli değil Kablo saklama yeri, SSD yeri, Psusu ve hddsi saklı olan bir kasa yok aynı fiyata + 5 fanla birlikte geliyorhttps://www.youtube.com/watch?v=2wyrW0q3lFA bu arkadaş güzel bir inceleme yapmış :)

• Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Allah aşkına netden araştırıp da geleydin kasayı bir...
  • Ben olsam islemciyi 6600k yapip gtx 980 alirdim. Zaten 6600k uzun yillar yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 980 ile gtx 970 arasında en fazla 20 en az 5 fps fark var. Ama bu farkı işlemcinin etkisiyle kapatılıyor yani 970 e oc yaparsam Evga olana gtx 980e yetişebiliyor i7 geleceğe yönelik olur 5 yıl sonra bile hiç bir sıkıntı çekmem diye düşünüyorum
  • BurakcanA B kullanıcısına yanıt
    Hocam fps farkini cpu ile nasil kapiticaksiniz anlamadim. Zaten iki cpu'da ayni degerleri veriyor:https://youtu.be/Vvd_leZqSyA

Ayrica 970'e oc yaparak 980'i yakalayabilirim demissiniz de onun yerine 980'e oc yapip daha yuksek degerlere ulasmak mantikli olmaz mi?

insanlar hala 2600k'yi rahat bir sekilde kullanabiliyorsa siz de uzun bir sure 6600k'yi kullanabilirsiniz.

Sonuc olarak 980+6600k ile 970+6700k ikilisinden gozle gorulur derecede daha fazla performans alirsiniz. Tabi bunlar benim sahsi dusuncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.