Şimdi Ara

496,74 Lise Tercih (GSL İEL İFL KAL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tum benim 495.3,ben İzmir yazıcaktım sonradan vazgeçtim.Aydın Fen yazıcam.Tercih sıran doğru olmuş ama GS zor gibi... EİL olur ama İzmir de yaşamadığın sürece İFL yazma canım kardeşim.Ben o okula 2 kez gittim.Görüşücek hoca bulamaıdk,hocalar veliden öğrenciden bıkmış.Kimya labaotuvar (nasıl yazılıyorsa artık) girdik hocaya "Deneyle mi öğretiyorsunuz" dedim.Hoca da "veli gelince açıyoruz sonra kilitliyoruz,giren çıkan yok" dedi.Ben oldum şok,oldum iptal o derece
    İEL inşallah senin için hayırlı olur.Ben Aydın fen düşünüyorum.Ben korkuyorum.Sizce puanlar düşecek değil mi?Düşecek mi ya düşsün walla :( ? FENTEK olabilir benim.
  • bayclever48 kullanıcısına yanıt
    Ankara Fen mi yazayım İzmir yerine o zaman? Bu arada geçen sene full yapanlar (4742-1193) iken bu sene (1527-987) MEB in sitesinde var. Düşer diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana kardeş tavsiyesi bak.Izmirle aydın arasında 1 puan fark var.Izmir yazacağına aydın yaz.Yurtlar 2 kişilik,her odada banyo ve tuvalet var.Okul ortamı sıcak.Aydında YGS de ilk 100e giren 2 kişi var ama Izmirde yok.Ortalama başarıda Izmir iyi ama bireysel başarıda kesinlikle aydın Bizim gibi başarılılar için çok da Aydınmış Izmırmış farketmiyor.Okuyan adam her yerde okur.Önemli olan okulda ortam iyi olsun kavga olmasın fln.

Bir de Fen lisesi EGE ÜNİ kampüsün içinde yada yakınında.Biz kampüsün içinden gittik.Fırat ÇAKIROĞLU olayında Üniyle birlikte IFL de tatil edildi.Büyüklerle muhattap içindesin.Birde sana herkesin dediğini diyim. OLABİLDİĞİNCE KÜÇÜK ŞEHİRDE OKUMAYA BAK.Aydını tercih etmemdeki neden de o. Büyük şehir AVM ,terör, fln kafan dağılır,odaklanamassın.Kücük sehir,büyük basarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aydın hiç düşünmüyorum ya Ankara Fen için ne diyorsun o da şehrin merkezinde değil
  • Yurt vasat.Bir de siyasetin karıştığı bir yerMİŞ

• İEL e girebilir miyim sence peki?
  • Girersin.Yüzdelik dilim oynayacak sonuçta Bahçeşehir FENTEK geçen sene 497 ile kapatmış.Özel bir lise.En üst puanla başvurandan itibaren 24 kişi alıyor.24.kişi 497 ymiş geçen sene.Bu sene beni alabilme ihtimali var mı?

• Ben de orayı düşünüyordum aslında sen bu bilgiyi nereden öğrendin? İstanbul Lisesi olmazsa ne yapacağımı hiç bilmiyorum aslında kafam karıştı.Sen git bir konuş okulla ama belki erken kayıt yaptırırsan olabilir diye düşünüyorum imkanları yatakhanesi vb. çok iyiymiş ama. Daha ayrıntılı bilgiyi nereden alabilirim site falan söyleyebilir misin?
  • Tuna0007 T kullanıcısına yanıt
    İEL şansın var diye düşünüyorum. Bence de İEL zorla. Nakillerden gelebilir. Fakat kendini İEL olmayacak diye hazırla. Olur diye hazırlayıp da olmazsa ne yapacağını bilemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayclever48

tum benim 495.3,ben İzmir yazıcaktım sonradan vazgeçtim.Aydın Fen yazıcam.Tercih sıran doğru olmuş ama GS zor gibi... EİL olur ama İzmir de yaşamadığın sürece İFL yazma canım kardeşim.Ben o okula 2 kez gittim.Görüşücek hoca bulamaıdk,hocalar veliden öğrenciden bıkmış.Kimya labaotuvar (nasıl yazılıyorsa artık) girdik hocaya "Deneyle mi öğretiyorsunuz" dedim.Hoca da "veli gelince açıyoruz sonra kilitliyoruz,giren çıkan yok" dedi.Ben oldum şok,oldum iptal o derece
    İEL inşallah senin için hayırlı olur.Ben Aydın fen düşünüyorum.Ben korkuyorum.Sizce puanlar düşecek değil mi?Düşecek mi ya düşsün walla :( ? FENTEK olabilir benim.

"veli gelince açıyoruz sonra kilitliyoruz,giren çıkan yok"

çok deney yapılmıyor olabilir ama yapılmıyor da değil
    ve veli gelince açmak sonra kapatmak diye bir şey de yok
    okulların çoğunda her şeyin deneyle öğretilmediğini düşünüyorum, zaten eğitim sisteminde pek fazla deney imkanımızın olduğunu da düşünmüyorum, konular zor yetişiyor zaten

ve müdür müdür yardımcıları falan konuşmaya gelen veliler ile ilgileniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 20 Haziran 2016; 18:18:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

büyüklerle muhatap içindesin derken neyi kastettiniz
    ben hiç sorun yaşamadım
    ege üniversitesinin içinde olmasının da zararı olduğunu düşünmüyorum hatta yoldan geçen yabancı vb de olmuyor
    üni öğrencisi falan

• Geçen sene bir ingilizce sorusunun iptali ve ilk sınavda 4742 full yüzünden puanların o kadar yüksek olduğunu düşünüyorum. İEL olmazsa İzmir ya da Ankara Fen düşünüyorum sizce bu fen liseleri mi yoksa cağaloğlu ya da kadıköy anadolu gibi liseler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

büyüklerle muhatap içindesin derken neyi kastettiniz
    ben hiç sorun yaşamadım
    ege üniversitesinin içinde olmasının da zararı olduğunu düşünmüyorum hatta yoldan geçen yabancı vb de olmuyor
    üni öğrencisi falan

Ben o gün içindeki gördüklerimi yorumladım.Sizin düşünceleriniz farklı olabilir.Ben hocanın yalancısıyım aga! Ben şahsen,benim kişilik yapıma göre,üniversitenin içinde olmasını desteklemiyorum,o yön hoşuma gitmedi.Şahsi fikrimi söyledim.Saldırmaya yönelik beyin fırtınasına gerek yok.Herkesin düşünceleri ve yorumları farklı olabilir.İFL yurdunda ben yapamam şahsen.Ama yinede düşünücem belki yazabilirim :)Aslında ağabey,biz 2 kere gittiğimizde kötü iz bıraktı ailem ve bende.Ama çoğu insan iyi diyor.Bilmiyorum.Aydın yerine İzmir mi yazsam düşüncelerine ihtiyacım var.

• Sorumu cevaplarsanız sevinirim

Bence 1 İzmir yaz zaman geçtikçe zaten alışırsın da laboratuvara zaten ihtiyacın olmayacak o yüzden çok önemli bir mevzu değil ayrıca izmirde daha sosyal olursun

• Up

• Up

• Gsl, İel dizdir kardeşim. İel gelir gibi duruyo

• Umarım abi valla çok istiyorum ama büyük olasılık izmir fen gelecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.