Şimdi Ara

496,74 Lise Tercih (GSL İEL İFL KAL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuna0007

Bence 1 İzmir yaz zaman geçtikçe zaten alışırsın da laboratuvara zaten ihtiyacın olmayacak o yüzden çok önemli bir mevzu değil ayrıca izmirde daha sosyal olursun

Sosyallik uzak dursun bizde,dağıtmayalım.Tek hedef ders olsun.Sosyallik düşman bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayclever48 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim orası öyle tabi ama 4 yıl da sürekli ders çalışamazsın azıcık ortam olmalı hem İzmir Fenin yatılısı da iyi yani. Sosyal olmak istemiyorsan da zorlayan yok zaten :)
  • Tuna0007 T kullanıcısına yanıt
    benimde 1. teog 1 türkçe ikinci 1 inkılap ama puanım 495 sence de bir haksızlık söz konusu değilmi(ayrıca ben birinciye hasta girdim bunu da bil o soruyu da değiştirdim doğrudan yanlışa)
  • Ben okul birincisiydim o yüzden yüksek aldım sınavlardan denemelerde hep tama yakın yaptığım ve birinci olduğum için hocalar hep yüz verdi. Benim de 497,05 almam gerekiyordu ama yazılıdan 100 almam rağmen sözlülerim düşük gelince daha düşük aldım. Ama haklı olduğunu belirteyim bu sistemde adalet yok.

• Tuna0007 T kullanıcısına yanıt
    okul birincisi mi ben ilçe birincisiydim ülkede derecem vardı dediğim gibi birinciye hasta girdim ve doğrudan yanlışa çevirdim türkçe yanlışını ama yine de hocalar düşük verdi
  • Ben de 2 kez il birincisi oldum 34.000 kişide. Dostum dediğim gibi adalet yok

• İlk üçten biri gelir diye düşünüyorum. Gelmezse üzülme KAL gayet başarılı bir okul. Denilenlerin ve haberlerin hiçbirine inanma. Çok başarılı ve sosyal bir okuldur. Yapılan karalamaların ve iftiraların hiçbir tutarlı yanı yok. Soruların varsa cevaplayabilirim.
  • Büyük ihtimal KEL olacak yüzdeliğim 0,10 KEL 0,13.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.