bu taşınabilir diskleri masaüstüne usb 3.0 ile bağlayıp kullansam yavaşlık bunaltır mı? videoları izleyecegim sadece
teknik arkadaşlara sormak gerekir, benim detaylı bilgim mevcut değil ama bilgim dahilinde biraz yorucu olacağını düşünüyorum. Fiyatları halen daha yüksek olsa da taşınabilir SSD d,skler'i tavsiye ederim bu düşünceniz için.
TITAN
kullanıcısına yanıt
5400 rpm okuma yazma hızı yavaştır ama videoda sıkıntı yaratmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Juggernaut005
5400 rpm okuma yazma hızı yavaştır ama videoda sıkıntı yaratmaz
3tb buldum 450 tl ye aldım hocam. peki bu diske pc'den film atıp smart tv'de sıkıntısız çalıştırabilir miyim
Evet fakat smart tv ler bazı dosya türlerini desteklemiyor, conver etöeniz gerekebilir fakat bu hdd ile ilgili bi sorun değildir.
TITAN
kullanıcısına yanıt
Genelde sıkıntısız görüyor ama bazı modellerde USB portu akımdan dolayı desteklememe durumu oluyor ya da ekstra kabloya ihtiyaç duyulabiliyor. Bazen de yukarda arkadaşın dediği gibi dosya formatlarından dolayı bilgilere ulaşılamıyor.
bende 4 tb lık my passport modeli var 2013 yılının lg smart tv si 47la640s ve philips 2018 cihazı 43pfs4132 cihazında sorunsuz çalışıyor
Kaçırdık. Arada bakıyorum stok eklenmiyor. Başk var mı tavsiyeniz arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme