evet beyler olympiada 4AnyoneStopUs clanını bilirsiniz ve şuan sıralamada 1. durum da olan zerotolerance yi solladı bence gereken oldu herkes zt geçilmez diordu ama xyl1t ne kadar başarılı olduğunu gösterdi... gerçekler acıdır aeston (zt nin başkanı ) gg
ii ne mutlu sana hayrlı ossun dielim
pvp sayfasına tekrar bak
zerotoleranceyı gececek klan yok olympiada
ve zerotolerance 3 tane sağlam priestini kaybetti,çünkü klandan cıktılar
1 KereLigiNe 1. oLdu diE En ii CLan Mı oLacak? ZeroToLeranceyi TanImadaN yOruM Yapma deRim
Hayırlı olsun kardes ne mutlu bize ve sana
bencede en ii si 4AnyoneStopUs
ei
zero humandı ve 4anyonestopus orc ben human olduğum için zeroyu tutacağım forever ZeroTolerance
zt diyorum ordaki rogueler olayı bitiriyo
Dun eslannta warrıorun kesemedıgı SQ yı tek basına ZeroTolerance lı asas kestı
kac tane asas tek basına SQ kesebılır
ZT nın gucunu tartısmaya gerek yok
bende iii bi klandayımm 60+ 10 kisi var 60+
zt de kaç kişi war bilen warmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: :_eKoFReSH_:
Dun eslannta warrıorun kesemedıgı SQ yı tek basına ZeroTolerance lı asas kestı
kac tane asas tek basına SQ kesebılır
ZT nın gucunu tartısmaya gerek yok
ahauhauah 70+ olupta aq kesemeyin assasın aq :D
anyonestopus ben ::kanser:: o clanda 1 ay kadar takıldım cok guzel level kasıyolar ama o clanı adam eden bı faktor var xylt nın krallıgı xylt cok ugrastı o clanla ve bu hale gelmesını o basardı dıyebılırım yardımlasma coktu clana gelen cıkmak ıstemıyodu en onemlısı ama zero hafıfe alınmamalı ank kızılaydalar arada bı gıderım cok guzel ıtemlerı var cypherdan arkadaslarım da var o clanda ama zerınun yarısından cogu player deıl parayla ıtem alan elemanlar ıtem var ama oynuyamıyorlar ıkı clanı karsılastırırsan bı sey elde edemezsın xylt ve aeston u karsılastırısan xylt kazandı
IronMixxxxx Forevere poyr4z IronMix kesin 1.ydi zamanında ama dağıldılar bakalım reloaded napcakk
4ANYONESTOPUS BURSA GOLD CAFE TANIYORUM HEPSİNİ 0ops MURAT ABİ shade HASAN ABİ VSVS.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme