Şimdi Ara

4g hala alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an ki telefonumun hafızasından ve pilinden memnun değilim satıp üstüne ekliyip 4g almayı düşünüyorum aslında 5 plus çok hoşuma gitmişti ama onu alıcak maddi durumum yok 4g hala alınırmı almaya değermi kronik sorunları varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo P70 daha iyi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Lenovo P70 daha iyi tercih olur.

Güncelleme önemli

• Hepsi bir arada imkansız. Ya GM 5 Plus için bütçe oluşturmanız gerekecek yada pil'den ve performanstan feragat edip GM 4G alacaksınız. Tabiki güncellemeleri geri plana atıp Lenovo P70'de alabilirsiniz. Karar tamamen sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Şuanda ben kullanıyorum CM 13(Temasek) yükledim ve birkaç kernel ayarından sonra 6 saat ekran süresi alıyorum: 4.5 yada wifi sürekli açık(okulda evde wifi otobuste ve wifinin çekmediği yerde 4.5 kullanıyorum.)Bence 700 tl değerinde çok iyi bir telefon , kulaklık sesi çok güzel (rom ile birlikte :D ), takılma donma yok,kameraları parasının değerinde çekiyor. Bence 700 tl ye sıfır alınabilir ama 5Plus için 300 tl de biriktirilebilir.

Cyanogenmod 4g için varmı 😲

• stalker-190e kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aldım bu telefonu da öyle yazılım kurcalama olaylarını falan pek anlamam gelsin normal düz kullanırım memnun kalırmıyım? ilk aldığımda nelere dikkat etmeliyim? bu telefona sürekli güncelleme geleceğinden otomatik mi yapacak her zaman yoksa ayarlara girip biz mi yapacaz? vs vs biraz tavsiye ve önerilerde bulunursanız sevinirim birde fm radyo seven birisiyim sanırım bunda da gizlidir onda da yardımcı olabilirmisiniz? cihaz yarın elime geçiyor kısmetse
  • gm 5 plus un yaygınlaşmasını bekle. Sonra ikinci el temiz 4g al.

Sıfır 4g almazdım ben.

• stalker-190e kullanıcısına yanıt
    ne zarari var 360 virusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G alınır elbet ama 5 Plus için bütçeyi zorlayın derim. 4G için güncelleme desteği azalırken, 5 Plus için yeni başlıyor. Ve bence 5 Plus daha fazla ekran süresi verecektir.

• Xyoline kullanıcısına yanıt
    İlk akıllı telefonun gmd 1 idi sonra asus zenfone 5 aldım 7 ay dayanmadı bile bataryası adamı kanser eder zaten neyse bu arada 1 ay telefonsuz kalacağımdan s3 mini kullandım evde atıl duruyordu valla zamanında peynir ekmek gibi giden telefondu ama ne kadar geri kaldığını şimdilerde daha net anladım ama işimi gördü sonuçta helal olsun demem o ki teknoloji özellikle telefon piyasasında acayip hızlı şu an imrenip yeni ne alsak bir seneye varmandan modasını yitiriyor... haa bütçen vardır ne çıkarsa hemen alırsın onu bilememde benim gibi bütçesi belli olanlara bu gmd 4g bence çok iyi telefon diyebilirim birde eskiden bu kadar belli fiyat aralığında cep telefonu yoktu şimdi akıl karıştıracak kadar fazla bende daha önce kullandığım için tekrar gmd ye dödüm iyikide yapmışım telefon bana göre süper bataryası on numara kendisi on numara özetle bence alınır ama biraz bütçe varsa elbette 5 i almak daha iyi olur değil ise bence bu bütçelere alınacak güzel telefonlardan birisi diyebilirim çok inceleyen birisi olarak söylüyorum elbette beklenti ve kullanım şeklide önemlidir.

• 4g hala alınır. Kronik sorunları ekran sararması ve şarj soketinin yalama olması en belirginidir. Bazılarında sesin karşıya az gitme sorunu da olmakta ama sanırım bu sorunu yazılımla hallettiler. Bir de ilk başlarda olan fm radyo bandrol vergisi vermemek için gm tarafından kaldırıldı.
  • 4g alırsam 2.el alırım 300-350 tl ye bulursam ama kamerası 16 bit gibi ise asla almam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.