Şimdi Ara

4G ile Birlikte Sınırsız İnternet Hız Düşümü 512 kbps olacak (bence) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

seçimlerden önce 4g ihalesi yapılacakmış.bakan söyledi.

İşte bunlar hep reklam.

marta kadar karasal analog tv frekanslarının boşaltmasını istemişlerdi btk dan sanırım en son
  • Yinede yıl sonunu bulur diye düşünüyorum. Operatörler daha hazırlanacak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En geç Eylül'de 4G'yi kullanmaya başlarız bence. Operatörler zaten şu an hazırlıklarını yapıyorlar. İşin bürokratik kısımları Haziran'a kadar tamamlanırsa kullanıma geçilir hemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 yada 256 yı ucuz paketlere vermezler bence 100 liralık paketlere verebilirler belkide taahhütlü paketlere de verebilirler.
  • arkadaş torrent kullanıyorlar diye milleti eleştirmişssiniz. gidin bir yurt dışına? adamlar sadece mobil 3 g ile bir günde 20 gb indiriyor 20.
    o suyunu çıkarmak olmuyor da biz 1 ayda 500 gb hdd bile dolduramayınca mı suyunu çıkarmak oluyor?
    onlar nasıl hizmet veriyor? ttnet demiyor mu dünyanın en iyi altyapısı bizde? arkadaş madem en iyi sende neden kullandırmıyorn? bu tıpkı arabayı alıp benzin vergisinden beznin alamamayı anlatıyor. aa oda bu ülkede de mi:) yollarımız var 4 şerit. adam benzin vergisi yüzünden otobüse biniyor. neden biniyor? toplu taşıma daha ucuz. madem o kadar ucuzluk meraklısı idik neden 4 şerit yol çektik ki? otomobilleri kaldıralım hep otobüsler olsun çift şerit yeter bize. madem ben günde 10 gb indiremeyeceğim bir günde 50 gb indirme olanağı sunabilen geniş bant a neden dünyanın parasını veriyorum?
  • Adam 96 kbps ile ister torrentden 4k film indirir ister face de gezer. Parasiyla degil mi? Elestirenler neyin kafasini yasiyor merak ettim.

• Önce su 3g yı adam akilli versinler 4G bizim neyimize

• Oldu mu

• Türkiye Nüfusu 78.941.054 28 Ocak 2016 tarihindeki veriler.
    Türkiye Yüz ölçümü 783,562 km2'dir.
    Azerbaycan Nüfusu 10.017.830 25 Şubat 2016 tarihindeki veriler.
    Azerbaycan Yüz ölçümü 86.600 km²'dir.

Azerbaycan oranla Türkiye 8 kat daha fazla nüfusa sahip ülke ve yüz ölçümü az olduğu için daha az baz istasyonu buda maliyet azalması ve daha çok bölgeye internet ulaştırması demek düşük hızları sınırsız verebilir bu sıkıntı yaratmaz ancak Türkiye'de 512 kb/sn sınırsız verirseniz sabah akşam sömürecek bir çok insan olacağı için yurt dışı trafik çökme durumuna gelebilir.Her hangi saldırı olduğunda internete girmeyi bırakın telefonla konuşamıyorsunuz o derece baz istasyonlar anlık yüklenmeye cevap veremiyorlar.
  • 512 kbps hız diyoruz 64 kB hıza denk gelmekte. Ülkemizde adsl akn sonrası hızın 6'da 1'i. Abartmayalım yurt dışı trafiği falan çökmez. Ve kolay kolay kimsede o hıza 40 tl gibi bir fiyat vermez benim gibi ihtiyacı olanlar dışında. Btk bununla ilgili düzenleme yapacaktı onu bekliyorum artık. Prime tarifelerine geçmeyi bile düşündüm fakat 256 işimi görmez ve fiyatta çok pahalı. Umarım 512 kbps hız verirler artık.

• Yapmazlar bole bişey adamlar somurdukleri kadar somurcekler olan vatandaşın zevkine ve kahyasina olacak

• Boşuna hayal bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

512 kbps hız diyoruz 64 kB hıza denk gelmekte. Ülkemizde adsl akn sonrası hızın 6'da 1'i. Abartmayalım yurt dışı trafiği falan çökmez. Ve kolay kolay kimsede o hıza 40 tl gibi bir fiyat vermez benim gibi ihtiyacı olanlar dışında. Btk bununla ilgili düzenleme yapacaktı onu bekliyorum artık. Prime tarifelerine geçmeyi bile düşündüm fakat 256 işimi görmez ve fiyatta çok pahalı. Umarım 512 kbps hız verirler artık.

BTK fos çıktı. 512 kbps hayal olmaktan öteye gidemeyecek gibi 2010'dan beri 96kbps veren operatörler herhalde 20 sene sonra 512 kbps hız verirler
  • Paket bitince 100 mb'tı 1500 tl ile ücretlendirmek(soymak) varken neden sınırsız versinler ki.

Bkn: vdfn paket aşım ücreti
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Vodafone günlük stop işlemi var diye biliyorum. Faturalı hatlar icin 7 , faturasız hatlar icin 11 veya 12 TL. Yanlış mi biliyorum acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Eger paketniz varsa, kotayi asarsaniz o stop islemiyor malesef. Ama paketsiz girerseniz stop oluyor. Ben de bi ara sizin gibi dusunuz kota asimi yapmistim, hattimda ne var ne yok ucup gitmisti.

• 96 bile kalkti...
  • 96kbps 512 ye çıkar diye düşünenler; yıl oldu 2016 sınırsız limiti 1 kbps düştü :D
  • I_can kullanıcısına yanıt
    512 Değilde 256 Falan Verselerdi O Bile Yeterdi Mobilde Video Hariç Dediğiniz Gibi Pttcell Hariç Doğru Düzgün 96/128 Bile Kalmadı :) Turkcell 2017 De Wtth Vericem Falan Diyordu Adsl'e Rakip Ben Onda 512 Bekliyorum Hayal Ama Belki %1 İhtimal 1Mbit. 2017 De Band1'ide Açacakları İçin Kapasite Sıkıntısı Olmaz Sanırım.
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Turkcell yine kimseye zırnık koklatmaz yıllar geçsede. Sitelerine gir bak hala 100KB 1 TL paketleri var. Şaka gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.