Şimdi Ara

4g ile sınırsız internet paketi gelirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz AKN sonrası hız 256 - 512 kbps olsa şükredicez, sınırsızı rüyamızda bile göremiyoruz. Kaldı ki daha evde ki internette 3 Mbps ile uğraşıyoruz. Bizde her şey sırayla 4G biraz yaygınlaşınca ya AKN sonrası hız 5 Mbps olur ya da kota 100 GB olur. (En az 2 yıl!)
    Sonra 5G gelip yaygınlaştığında yine dediğim gibi ya AKN sonrası hız 7 Mbps ya da kota 125 GB olur. Bunun içinde çok rahat 8 - 10 yıl var.

Edit: Mobilde de 4G'de maximum 10 GB kotalı sonrası 256 kbps, 5G geldiğinde de 12 GB kotalı 512 kbps hız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifb -- 25 Şubat 2015; 11:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Beyler biliyosunuz 4g yakında türkiyede olacak. Sizce 4g gelince sınırsız internet paketi gelirmi operatörlereçünkü iphone gibi bir telefonda günde 1 gb rahat harcıyosun ve 20 gb kotalı olsa bile yetmez

Avea woops sınırsız internet paketli tarifeli paketini kullanıyorum faturam 23 ₺
    2gb kotadan sonra 96kps düşüyor hızı yinede tatminkar.
    En azından ucuz sınırsız.

Sınırsız değil! 2 GB kotalı internet.

96 Kbps ile nasıl tatmin oluyorsunuz hayret doğrusu. 96 Kbps ne demek biliyor musunuz? Whataapp'tan mesaj gelmesi dışında hiçbir şeye yaramaz. İnternet kullanmaktan kastınız Whatsapp'a girmekse biri beni banlasın.

Her işimi rahatça hallediyorum.
    Hatta cevabımı bile 3g ile veriyorum.
    Kotadan sonra 96 kps ye geçip devam ediyorsa sınırsızdır.
    Fiyatla kıyasladığın zaman gayet iyi paket.

Oha senin gibi zihniyet yüzünden bizi dürtüyorlar demekki. Razı olanlar var. Paketi, içeriği geçtim ben sınırsız diye kotalı internet satılıp keriz yerine konmak zorunuza gitmiyor. Çok ilginç. 96 Kbps demek interneti kesmek demek. Mağaradan modern hayata geçmiş olsam 96 Kbps işimi görürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 25 Şubat 2015; 18:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kuzenim barcelenoda ögrenci eve internet baglatcaktım diyo ama heryer wifi şifresi ücretsiz diye baglatmadım diyor bide sokakta bile internet bar diyo şehrib interneti varmış ücretsiz

• CarnageTR C kullanıcısına yanıt
    Yıllar önce Kore de gördüğüm internet hızının daha yarısı yok burada roket hızıydı resmen

• Gelir gelir ama 4gb internete bile 40 lira veriyorken fiyatı tahmin etmek imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Olsun şeyimi kesecem. Bu memlekette anca adam düzeler başka bişi beklemeyin

katılıyorum kesinlikle olmaz dusunemiyorum olduğunu
  • Ukraynadayım. 2G ve 3G'de internetim hep limitsiz ve ücretide aylık 7.5 TL Türk parası ile.Türkiye'de bu durum çok zor...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Gelmez. Mümkün değil. Gelse de o teknolojiye ulaşan Türkiye'yi biz göremeyiz. Zaten o teknolojiye ulaşırsa Türkiye olmaz adı, işgal edilmiş falan oluruz muhtemelen. Türkiye'de imkansız kısaca.

Ne yaptın kardeşim sende abartma be tayvanda bile varmış. Alt tarafı bi sınırsız internet dedik konuyu 3. Dünya savaşına çevirdin

kardeş senin "bile" dediğin Tayvan bugün dünyadaki tüm laptopların %90 ının üretildiği bir ülke. 2014 verilerine göre Türkiye'de kişi başına düşen GSMH 10 bin dolar iken Tayvan'da bu miktar kişi başı 40 bin dolar.

• 100 MB'den sonra hızı düşen sınırsız internet gelir. 4G'nin keyfini süreriz
  • Gelsinde ağa siz bu mobil internette nasıl bitiriyorsunuz o kadar interneti

• AKK nin mantigini bircok kisi anlamamis. Dileyen downloadculara AKK siz hizmetler de var, onlara yonelebilirler. AKK veya benzeri bant genisligi yonetim sistemleri hicbir zaman ortadan kalkmayacak. Her zaman birileri baskalarinin gozetmeden hizmetleri kullanmak isteyecek ve bunlari denetleyebilmek icin bu kisitlamalar hep konulacak.

GSM operatorleri icin isebu durum cok daha vahim, kaynaklar cok daha kisitli. alt yapiyi, insan davranislarini bilmeden ne cok atip tutuyor insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 26 Şubat 2015; 17:17:24 >
  • Bence gelmez ama AKK geldiğinde fiber ile sınırsız internet de gelmişti, ne kadar adil olduklarını görmüştük. Öyle bir şey olursa 200-250 liraya sınırsız internet satılabilir. Avea'dan Turkcell'e geçerim.

• turkeyiss T kullanıcısına yanıt
    Geleceğini sanmıyorum. Çünkü AKK denen saçma bi uygulama varken, mobil internet paketleri 1 gb 500 mb civarlarında dolanırken sınırsız gelmesi çok düşük ihtimal.
  • yurtdışındayım 4g var ancak akk var. misal 15 gb internet yaklaşık 80 TL :) bizimkiler sence sınırsız verir mi

• O teknoloji bize geldiği zaman diğer ülkeler çoktan ülke çapında wifi projesine girmiş olurlar.tabi olası bir felaket olmazsa.

• Gelmezzzzzz.

• AKK büyük bir ihtimal ile olacaktır. Fiyat da değişecek muhtemelen. Düşüncem AKK kullanıldıktan sonra hızın 96kbps düşmeyeceği. En azından mbps düzeylerine düşer. Konudaki yorumlarda bir arkadaşın da dediği gibi 96kbps ile anca whatsapp. iMessage bile zorluyor. Bir kere yaşadım çünkü o durumu.

• önce 3g yi adam gibi kullanabilelim sonra 4g için meraklanırız.kalabalık ortamlarda bırakın 3g yi gprsi arar oluyoruz zerre kadar veri alamıyor telefonlar 4g gelse ne olur sanki
  • Geleceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.