Şimdi Ara

4g ile sınırsız internet paketi gelirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlığı görünce sesli güldüm. Türkiyeden bahsediyoruz değilmi??? Ne yapıp eder 4g'yide haram ederler bize. Hiç şüpeniz olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac4601

quote:

Orijinalden alıntı: turkeyiss

Beyler biliyosunuz 4g yakında türkiyede olacak. Sizce 4g gelince sınırsız internet paketi gelirmi operatörlereçünkü iphone gibi bir telefonda günde 1 gb rahat harcıyosun ve 20 gb kotalı olsa bile yetmez

Avea woops sınırsız internet paketli tarifeli paketini kullanıyorum faturam 23 ₺
    2gb kotadan sonra 96kps düşüyor hızı yinede tatminkar.
    En azından ucuz sınırsız.

Hocam bu paketin faturasızı var mı acaba varsa hemen Avea ya gecicem. Ayrica bu paket sadece internetimi kapsiyor konusma yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mb faiş fiyata paket satılan ülkede yaşadığımızı hatırlatmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

quote:

quote:

Beyler biliyosunuz 4g yakında türkiyede olacak. Sizce 4g gelince sınırsız internet paketi gelirmi operatörlereçünkü iphone gibi bir telefonda günde 1 gb rahat harcıyosun ve 20 gb kotalı olsa bile yetmez

Avea woops sınırsız internet paketli tarifeli paketini kullanıyorum faturam 23 ₺

Sınırsız değil! 2 GB kotalı internet.

96 Kbps ile nasıl tatmin oluyorsunuz hayret doğrusu. 96 Kbps ne demek biliyor musunuz? Whataapp'tan mesaj gelmesi dışında hiçbir şeye yaramaz. İnternet kullanmaktan kastınız Whatsapp'a girmekse biri beni banlasın.

Her işimi rahatça hallediyorum.
    Hatta cevabımı bile 3g ile veriyorum.
    Kotadan sonra 96 kps ye geçip devam ediyorsa sınırsızdır.
    Fiyatla kıyasladığın zaman gayet iyi paket.

Oha senin gibi zihniyet yüzünden bizi dürtüyorlar demekki. Razı olanlar var. Paketi, içeriği geçtim ben sınırsız diye kotalı internet satılıp keriz yerine konmak zorunuza gitmiyor. Çok ilginç. 96 Kbps demek interneti kesmek demek. Mağaradan modern hayata geçmiş olsam 96 Kbps işimi görürdü.

Güzel kardeşim git türkcellden 55 tlye 2 gb internet alda topluca sınırsıza geçelim.
    Bu zihniyet meselesi değil olcayacağını biliyorum ve ucuzu arıyorum.
    Varsa daha ucuza daha yüksek kotalı paket şimdi geçeceğim ve belgelerini size sunacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

quote:

Hocam bu paketin faturasızı var mı acaba varsa hemen Avea ya gecicem. Ayrica bu paket sadece internetimi kapsiyor konusma yok mu?

Woops 23 tllik sınırsız inti paket diye arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Bence kotayı azaltırlar masrafları karşılamak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011'den bu yana Tayland'da yaşıyorum 3G ve 4G internetlerin hepsi sınırsız. En kötü internet bağlantısı 6.0 - 6.5 Mbps diyebilirim.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 18 Mart 2015; 19:35:07 >
  • Daha AKN nin uygulandıgı bir ulkede 4G ye sınırsız paket gelme ıhtımalı yok. Geldiğini varsayalım ozaman ttnet ve diğer servis sağlayıcılar batar :D Kımse kullanmaz. Adam alır sım kartı takar telefonuna eve geldıgınde hıtspot u acar telefondan işlem tamam olur. :D hayal urunu yanı sınırsız 4G
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.