Şimdi Ara

4g/lte/u-sim/wwan (mobil bağlantı özelllikli ) laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4g/lte/u-sim/wwan (mobil bağlantı özelllikli ) laptop almak istiyorum ama piyasada çok alternatif model bulamadım. HP Dell ve Lenovo da seçenekler var ama ülkemizde satılan güncel model bulamadım . 17-22 bin TL civarı arası düşünüyorum .

Önerisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 16 Aralık 2021; 8:55:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• belirttiğin fiyat aralığında bulman pek mümkün değil gibi. bulsanda cihazın diğer özellikleri çok düşük olacaktır. ben de hp elitebook var. cihaz i5 10.nesil 16 ram var. çok memnunum. ikinci el olarak aldım cihaz kozmetik olarak 10/8 diyebilrim. bence 2.el olarak araştırmalısın letgo sahibinden gibi.

daha önceden lenovo da kullandım. dikkat etmen gereken bazı cihazlarında destekliyor ama ağ kartı yok içinde o da yaklaşık olarak bin lira civarında. birde imei sorunu var tabi aldıktan sonra. imei kapanıyor. o yüzden dahilide olan cihazlardan muhakkak almanı öneririm. daha önce kullandığım lenovo da kurulumunda çok zorlanmıştım.

https://teknodestek.com.tr/windows-11-hucresel-baglanti-kullanimi/ sağolsun teknoloji severler yazmışlar bunu. buraya bakarak çözmüştüm

• modemkurulumu kullanıcısına yanıt

Soru 3.yil önce sorulmuş!!

Merak eden alacak olanlar için şöyle bir aparat yeterli.

12 saat aralıksız kullanan var.8 saat minimum çalışıyor.

4g/lte/u-sim/wwan (mobil bağlantı özelllikli ) laptop tavsiyesi

Bunun sayesinde simkart tablet, iPad, laptop almaya gerek yok!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.