< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdasq -- 16 Aralık 2021; 8:55:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4g/lte/u-sim/wwan (mobil bağlantı özelllikli ) laptop tavsiyesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
belirttiğin fiyat aralığında bulman pek mümkün değil gibi. bulsanda cihazın diğer özellikleri çok düşük olacaktır. ben de hp elitebook var. cihaz i5 10.nesil 16 ram var. çok memnunum. ikinci el olarak aldım cihaz kozmetik olarak 10/8 diyebilrim. bence 2.el olarak araştırmalısın letgo sahibinden gibi.
daha önceden lenovo da kullandım. dikkat etmen gereken bazı cihazlarında destekliyor ama ağ kartı yok içinde o da yaklaşık olarak bin lira civarında. birde imei sorunu var tabi aldıktan sonra. imei kapanıyor. o yüzden dahilide olan cihazlardan muhakkak almanı öneririm. daha önce kullandığım lenovo da kurulumunda çok zorlanmıştım.
https://teknodestek.com.tr/windows-11-hucresel-baglanti-kullanimi/ sağolsun teknoloji severler yazmışlar bunu. buraya bakarak çözmüştüm
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X