Şimdi Ara

4G sinyal gücüyle ilgili?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Volte kullanmadım faturalıya geçeceğim. Evimde 4G sinyali 33-35 asu civarı oluyor genelde. İnternete girerken sıkıntı yok. HD+ görüşme yapabilmek için yeterli bir sinyal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volte de sinyal az yada çok fazla fark etmez, konuşturmayacak bir durum varsa sizi once 3g oda yetmezse 2g ye otomatik düşürür zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VoLTE olmadan daha önce nasıl konuşuyordunuz ki

Karşı tarafta VoLTE destekli faturalı Telekom hattı var mı peki

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    3G ile konuşuyordum fakat 5 asu falan çekiyor bazen kopmalar oluyor. 4G sinyali daha fazla çubuk çekiyor. Merak ettiğim konu volte açılınca ulaşılamama durumu falan çözülmüş mü olacak?

• butterfly.faced B kullanıcısına yanıt
    ulaşılamama durumuna Bişi diyemem yoğunluk kaynaklı olabilir ama karşı taraftada volte varsa yaparsın sorun olmaz
  • Volte tek diş olsun yine konuşursun 😃 Annemin telefonu yeni nesil 3310 nasıl oluyorsa HD konuşuyorum 😃 (3G'siz model)

Sağolun bilgilendirdiğiniz için. Bir sorum daha var. Karşıda volte yoksa ben 4g'den düşmüyorum aramalar sırasında fakat ses hd kalitede olmuyor doğru mudur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    senin cihazda volte desteği varsa düşmez

karşı tarafta aynı operatör ve volte desteği olursa hd olur ve ses içten geliyormuş yankılı gibi olur
    Eyvallah hocam sağolasın

• VoLTE sesi veri paketleri halinde gönderir, eğer ki sinyal baz istasyonuna sağlıklı ulaşamazsa düşük sinyale bağlı ses paketlerinde veri kaybı veya veri bozulması meydana geliyor bu da seste düşmeler veya bozulmalar oluyor. Ancak yeni nesil baz istasyonları telefondan gelen bozuk ses paketini telefondan tekrardan talep etmek yerine kullanılan algoritma sayesinde en olabilecek düzeyde onarıyor bu da düşük sinyal seviyesinde sesin kalitesini koruyor. Kısacası VoLTE teknolojisi düşük sinyallerde dahi en az düzeyde kayıpla konuşturabiliyor.
  • Çok sağolun verdiğiniz bilgiler için

Bir sorum daha vardı. Bakiyemde TL varken faturalıya geçince ilk fatura tutarından bakiyemdeki miktarı mı düşüyorlar?

Fatura çıkıyor o ay ne kadar kullandıysan daha sonrada hesabındaki tl o faturandan düşüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.