Şimdi Ara

4G telefon almayı düşünüyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonum s3 mini 4G uyumlu telefon almayı düşünüyorum ama birincisi hangi telefonu alacağıma karar veremiyorum ikincisi şimdiden alayım mı yoksa 4G'nin gelmesini beklemeli miyim? 4G gelince telefon fiyatları düşer mi aksine daha mı artar bunu kestiremiyorum. Alacağım telefon 1500 - 2000 liraya kadar olabilir. Marka takıntım yoktur işimi gören hızlı telefon olsun kafi. Aslında bir aklımda 800 lira ver t50 al diyor ama telefon yorumlarinda çok öven de var yerin dibine sokan da var kararsız kaldım. Aslında alacak durumum da pek yok ama lanet olsun ki teknolojik şeyleri çok seviyorum hobim benim şartları zorlaya zorlaya alacam.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• T50 almanı istemem android 5 i almiycak eski surum olacak vede operator telefonunu pek önermem.

Hazirani bekle zenfone 2 al yada suan piyasadakilere bakin 4g uyumlu olanlara ucuzlamaz aksine zam gelir ucuzladigini hicbir zaman gormedim malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: 360p

T50 almanı istemem android 5 i almiycak eski surum olacak vede operator telefonunu pek önermem.

Hazirani bekle zenfone 2 al yada suan piyasadakilere bakin 4g uyumlu olanlara ucuzlamaz aksine zam gelir ucuzladigini hicbir zaman gormedim malesef.

Sağolasın kardeşim yorumun için

• G2

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

G2

G2 LG demi evet bunu teknoloji sitekerinde çok övüyorlar

• Yeni cihazların belirli bir kısmı zaten 4g uyumlu. Yurtdışında birçok ülke 4g ye geçiş yapalı çok oldu. E haliyle onların teknolojiler ile üretilen ürünleri Türkiye ye gönderirken 3g uyumlu olsun eksik gönderelim demiyorlar. 4g geldiği dönemde iyi bir reklamla yeni çıkan modeller iyi bir satış grafiği yakalayabilir. Erken alırsanız zaten cihazınız 4g uyumlu olacağı için ne kadar zarar edersiniz varın siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genuine Leather

Yeni cihazların belirli bir kısmı zaten 4g uyumlu. Yurtdışında birçok ülke 4g ye geçiş yapalı çok oldu. E haliyle onların teknolojiler ile üretilen ürünleri Türkiye ye gönderirken 3g uyumlu olsun eksik gönderelim demiyorlar. 4g geldiği dönemde iyi bir reklamla yeni çıkan modeller iyi bir satış grafiği yakalayabilir. Erken alırsanız zaten cihazınız 4g uyumlu olacağı için ne kadar zarar edersiniz varın siz düşünün.

Aslında ben telefon alırım sonra benim aldığım fiyata yeni güzel telefon çıkar pişman olurum die korkuyorum sen olsan alırsın öyle mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım ki, 2013 ağustos ayında xperia z aldım 1600 tl na. Şu anda o fiyata z2 kısa süre sonra z3 alınacak. Bu piyasa artık hep böyle alışmak lazım. Eğer alacaksan cihaz yeni çıktığında değil iyice fiyatı düştüğünde almanı tavsiye ederim. Böylece en azından çok zarar etmiş olmazsın. Mesela xperia z3 yerine z2 yi mağaza yerine de internetten güvenebileceğin birinden kutulu sıfır garantili satan bir şahıstan almak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genuine Leather

Ben aldım ki, 2013 ağustos ayında xperia z aldım 1600 tl na. Şu anda o fiyata z2 kısa süre sonra z3 alınacak. Bu piyasa artık hep böyle alışmak lazım. Eğer alacaksan cihaz yeni çıktığında değil iyice fiyatı düştüğünde almanı tavsiye ederim. Böylece en azından çok zarar etmiş olmazsın. Mesela xperia z3 yerine z2 yi mağaza yerine de internetten güvenebileceğin birinden kutulu sıfır garantili satan bir şahıstan almak gibi.

Hımmm anladım mantıklı tamam dediğin gibi yaparım

• iPhone al geç hocam uğraşma.

• yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    Burada 4G uyumlu telefonların listesi var. Bakmanızı tavsiye ederim.
    http://m.webtekno.com/mobil/4g-telefonlar-h5788.html?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Burada 4G uyumlu telefonların listesi var. Bakmanızı tavsiye ederim.
    http://m.webtekno.com/mobil/4g-telefonlar-h5788.html?

Verdiğin sitede s5 mini 4G desteklemiyor diyor ben destekliyor diye biliyorum yanılıyor muyum

• Hocam bende G2 var hiç düşünme al derim harika bir telefon 32 GB sini al keyfine bak sorun olursa telefon la ilgili merak ettiğin sorabilirsin

• Zamaninda xperia z alsaydin suan 4g li telefon almana gerek kalmayacakti mesela.

• 4G aman aman mucize bir teknoloji değil, hele düşük kotalarla kullanınca. Operatörlerin para kısıp 3G altyapısına adam gibi yatırım yapmayıp, o maliyeti 4G reklamlarına harcayacağı bir teknoloji sadece. Ben de 4G hevesi ile telefon alayım dedim, aslında almamak daha mantıklı idi ama eski telefonum S2'nin de şarjı vs. yeterli gelmiyordu artık. Sanki 4G destekli telefon alsam ne olacak, buraya Hakkari'ye 4G kaç sene sonra gelecek. Zaten 3G ile 20Mbit civarı alabiliyorum da ne oluyor, 96kbit kullanıyorum yine.
    Biraz da pil bahanesi ile S5 aldım. Tamam telefon harika, memnunum ama 4G gelene kadar daha nice telefonlar çıkacak, S6 bile ucuzlayacak; ikinci elini alabilirdim mesela. Şimdiki Snapdragon S800 işlemcili çoğu cihaz da çift taşıyıcı ile 150Mbit hıza kadar LTE destekliyor. 805, 810 vs. işlemcili cihazlar 300Mbit destekliyor ki bunlarda yeni yeni piyasada yerini bulacak.
    Özetle çok tutuşmuyorsan yeni telefon için bir süre daha bekle derim. Bir taraftan şu an alabileceğin cihazlar da ucuzlamış olacak, bütçene güveniyorsan da yeni çıkmış olacak cihazlar daha iyi bir 4G desteğine sahip olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sis651

4G aman aman mucize bir teknoloji değil, hele düşük kotalarla kullanınca. Operatörlerin para kısıp 3G altyapısına adam gibi yatırım yapmayıp, o maliyeti 4G reklamlarına harcayacağı bir teknoloji sadece. Ben de 4G hevesi ile telefon alayım dedim, aslında almamak daha mantıklı idi ama eski telefonum S2'nin de şarjı vs. yeterli gelmiyordu artık. Sanki 4G destekli telefon alsam ne olacak, buraya Hakkari'ye 4G kaç sene sonra gelecek. Zaten 3G ile 20Mbit civarı alabiliyorum da ne oluyor, 96kbit kullanıyorum yine.
    Biraz da pil bahanesi ile S5 aldım. Tamam telefon harika, memnunum ama 4G gelene kadar daha nice telefonlar çıkacak, S6 bile ucuzlayacak; ikinci elini alabilirdim mesela. Şimdiki Snapdragon S800 işlemcili çoğu cihaz da çift taşıyıcı ile 150Mbit hıza kadar LTE destekliyor. 805, 810 vs. işlemcili cihazlar 300Mbit destekliyor ki bunlarda yeni yeni piyasada yerini bulacak.
    Özetle çok tutuşmuyorsan yeni telefon için bir süre daha bekle derim. Bir taraftan şu an alabileceğin cihazlar da ucuzlamış olacak, bütçene güveniyorsan da yeni çıkmış olacak cihazlar daha iyi bir 4G desteğine sahip olacak.

Iste beklediğim yorum 4G gelene kadar beklemek en mantiklisi

• arkadaşlar htc one 8 alınırmı 4g uyumlu bir cihaz istiyorum tafsiyeleriniz neler ikinci el max 800 bütçeye uygun düşünmekteyim...
  • türkcelden telefon alacaktım, 250 mb internetli, 99,99 tl * 12 ay taksitle diyor bu fiyat sadece internetemi dahil mağazalarda da geçerlimi
  • General mobile 4g al, şu ana kadar en sevdiğim telefonum,sorunsuz, hızlı, akıcı ve 6.0.1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.