Şimdi Ara

4g telefonda 3gyi bile kullanamiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler. Telefonum galaxy exhibit 2 4g ama sadece edgeyi cekiyor. kapsama alani icinde oldugundan eminim yqnyqnayken diger telwdon 3g cekiyor. Bu arada hani 3gli telefonlarda batarya tasarrufu icin sadece 2g kullan gibi bir secenek bu telefonda yok. Ha buarada telefona imei kopyalattim. Belki imeidendir dedim ama diger amerikadan gelen androidli telefondada imei kopyalatmistik onda 3g calisiyor. telefonda internet ayari yapiliyken edgeyi tam cekiyor. ama vlive ayari yapinca edge gozukuyor ama internete baglanmiyor. Hattim 64 kb.3g destekliyor. Butun herseyi yaptim hala edgede :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FenerLi-GenÇ

Iyi gunler. Telefonum galaxy exhibit 2 4g ama sadece edgeyi cekiyor. kapsama alani icinde oldugundan eminim yqnyqnayken diger telwdon 3g cekiyor. Bu arada hani 3gli telefonlarda batarya tasarrufu icin sadece 2g kullan gibi bir secenek bu telefonda yok. Ha buarada telefona imei kopyalattim. Belki imeidendir dedim ama diger amerikadan gelen androidli telefondada imei kopyalatmistik onda 3g calisiyor. telefonda internet ayari yapiliyken edgeyi tam cekiyor. ama vlive ayari yapinca edge gozukuyor ama internete baglanmiyor. Hattim 64 kb.3g destekliyor. Butun herseyi yaptim hala edgede :(

4G NE ZAMAN GELDİ TÜRKİYEYE

• Hattınız 3G'ye açık mı peki? Ya da hattınızı farklı bir 3G destekli cihaza takınca çalışıyor mu?
    Bir de IMEI kopyalanan cihazlarda bazen güncelleme sonrası vs. 3G şebekeye bağlanmama durumu olabiliyor. Arkadaşın S4'te olmuştu. Yazılım güncellemesini yükledi, bir daha 3G'yi görmedi cihaz. Telefoncuya verdi bir şeyler yapmış adam tekrar bağlanmıştı da, sizdeki farklı bir sıkıntı da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Hattınız 3G'ye açık mı peki? Ya da hattınızı farklı bir 3G destekli cihaza takınca çalışıyor mu?
    Bir de IMEI kopyalanan cihazlarda bazen güncelleme sonrası vs. 3G şebekeye bağlanmama durumu olabiliyor. Arkadaşın S4'te olmuştu. Yazılım güncellemesini yükledi, bir daha 3G'yi görmedi cihaz. Telefoncuya verdi bir şeyler yapmış adam tekrar bağlanmıştı da, sizdeki farklı bir sıkıntı da olabilir.

Saolun hocam bende goturuyim o zaman diger arkadas gibi bos cevap vermediginiz icin tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.