Şimdi Ara

4G, Turkcell ile 2015'in başında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkcellin 3g si daha hızlı yine geçiyorlar ki,bir bilişim firması bu kadar aptalca reklam yapıp tükürdüğünü böyle yalar işte,gerçi Türk milleti gazla çalıştığı için bazen işe yarıyor, haran üniversitesini Harvard Üniversitesinden daha iyi olduğunu söylüyordular bira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her frekansın ihalesi ayrı ayrı yapılacakmış

örneğin 800mhz i sadece turkcell alamıyacak.
    ama kullanılacak band genişliğinin örneğin %40ını turkcell, %32ini vodafone ,%28ini avea alır.

pingler daha iyi olacaktır 3g ye göre.

başka hangi frekanslar kullanılacak ?
    haberlerde 900 ve 2100de yazıyordu .operatörler isterlerse o frekanslarıda kullanılabilecek sanırım.yoksa o frekanslar için tekrar ihale yapılacak mı?
  • Turkcell in 4g de hangi frekansı destekleyeceğini bulamadım ama LTE 800 / 1800 / 2600 (Bands 3, 7, 20) bunlardan biri olacağı kesin.
    Turkcell in sitesinde destekleyen cihazlar arasında ilgimi çeken Lumia 735 in teknik özelliklerinde desteklediği LTE bantlarına baktım.
    http://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-4g?place=services_category ...... uyumlu cihazlara bakın.
    http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_735-6639.php

• hızdan ziyade bana gore onemlı olan kapsama alanı...kapsama alanı genısleyecek mı sızce? tasrada ozellıkle avea ve vodafone dogru duzgun cekmıyor da
  • Baya para dağıtacaklar anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015'de başlasaydık 125. ülke olacaktık. düşün artık yıl olmuş 2016.. konu başlığı bile anlamsız hale gelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikizbabasi

2015'de başlasaydık 125. ülke olacaktık. düşün artık yıl olmuş 2016.. konu başlığı bile anlamsız hale gelmiş..

geç olsun temiz olsun bak 4g idi 4.5g oldu şimdi yani 45 gün sonra başlayacak 4.5g hızlar ne olacak ben bunları merak ediyorum örneğin türkcell 1 nisanda 3g nin 15 katı hız vereceğiz diyor(100mbps) göreceğiz merakla bekliyorum
    vodafone teknik servise sorduğumda 4.5g 40 ile 50 mbps hız vereceğiz demişti..
    avea bilemiyorum hattım olmadığından yorum yapamacığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 12 Şubat 2016; 11:47:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    O meraklı bekleyiş bende de var :)
    3G'yi bile adam akıllı verememişlerken 4G (pardon 4,5 G) bakalım neler getirecek..
  • Cogu sehre 1 2 yildan once gelmez gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    biz istanbul'da hemen görürüz ama anadoluda tam olarak oturması baya zaman alır, o zamana kadar da 5G çıkar :)
  • türkiye genelinde 3g türkcell ve vodafone ağustos 2009 da 81 ilde aynı anda başlamışdı ..avea 3g ise 60 ilde başlamışdı
    bizim köyde ise 3g
    türkcel 2013 de
    vodafone 2014 de geldi
    avea 3g hala bizim köye gelmedi

bakalım 4.5g ne zaman gelecek.. ilçelere ve bizim köye ne zaman gelir
    en önemliside TT mobil 3g veya 4.5g bekleyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.