Bugun itibariyle 4GB Kotalı 2Mbit olan adsl paketimi NET LIMITSIZ (8 Mbit e kadar) 49 TL olan pakete taşıdım.Online işlem merkezinden kontrol ettim ve şu anda aktif olan paketim NET LIMITSIZ olarak gözükmektedir.
Şimdi sizlere bir kaç tane sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
1-TTNET ADSL Online işlem merkezinden paket ve tarife bilgi kısmında NET LIMITSIZ PAKET olarak gözükmekte..Bugun itibariyle 4GB kotalı paketimden 3,8 GB download miktarı gozukmekte yani kotayı geçmemişim.Şu andan itibaren download'a başlasam yeni paketime dahil olacaktır öyle değil mi? Yani ay sonuna kadar olan 8 gün içerisnnde indireceklerim kota aşımı gibi gözükmez değil mi? Geçtiğim NET LIMITSIZ paket ay başında değil bugün itibariyle aktif olmuş oluyor sanırım?
2- Bugune kadar ortalama satın almış olduğum Wİ-Fİ paketimle birlikte 33 TL gibi bir meblağ fatura ödemekteydim.4GB Kotamı doldurmadım.22 Eylül itibariyle geçtiğim NET LIMITSIZ 8 Mbit e kadar olan paketim 49 tl gözükmekte. Ay sonunda ödemem gereken fatura tahmini olarak ne kadar olacaktır?
3- 25 tl tutarında ay ortası paket değişim ücreti diye birşeyler okudum bir kaç yerde doğru mudur?
bende bu ayın 19unda geçtim netlimitsize benimde korkum acaba fatura bu ay fazlamı gelir diye ama baktım fatura kesimi olmuş 45 tl gözüküyor sen bu ay tahminin eski tarifenden ödeyeceksin benim gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme