Şimdi Ara

4gb memory stcik cakma olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu ikinci el sitelerine bakıormda 4gb memory sticke rastladım adam 100milyona satıo.fotografındada memrystcik siyah gözüküo.tabi fotoya inanmamak lazım.bildiim kadarıyla bu daha yeni cıktı.sizce bu memorystick cakma olabilirmi yurtdışında ztn 140 dolar sanırsam.100 milyonda çok düşük bi fiyat

• kardeş o fıyata dunyanın hıc bır yerınde bulamazsın buyuk ıhtımal faked ır benımde arkadaşım 135 ytl ye satıyor 90p tane sattım sorun cıkmadı dedı ama ben onunb ıle gercek olduguna ınanmıyorum 220 ytl 2gb sandısk olurken 4 gb sony 100 ytl cok sacma bu fakelere
  • Öyle şeymi olur , yurtdışında 130 - 140 dolar , burda 100 YTL. Sahte , aldanmayalım bunlara. Alırsın bir takarsın PSP'ne 512 MB gözükür
  • yurtdığında bıle dedıgın fıyattan daha fazla oldugunu bılıyorum... Dedıgın fıyatlarda emın mısın bır bakayım ben daha fazla sanıyordum
  • o açıka rttırma o fıyat degıl yukselecek yanı :) 40$ olsa ben 4 tane alırım hemen
  • arkadaşlar bende orjinal sandisk var.
    180 ytl isteyen varsa pmden ulaşsın.
    yüzde yüz orjinaldir isteyene resimlerini yollarım.

buyrun ilanımın linki:
    http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=30181
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır mı ıkıncı el mi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

arkadaşlar bende orjinal sandisk var.
    180 ytl isteyen varsa pmden ulaşsın.
    yüzde yüz orjinaldir isteyene resimlerini yollarım.

buyrun ilanımın linki:
    http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=30181
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

o açıka rttırma o fıyat degıl yukselecek yanı :) 40$ olsa ben 4 tane alırım hemen

Yanına bakarsan buy it now price 41$ diyor yani açık arttırmaya girmeden direk almak istiyorsan.
  • valla ebaye bnde bakıorm am fiyat yinede düşük.satan adamın dier ilanlarına baktıında 5-6 tane daha memorystick satıo.bide özellikle location ın amerika olmasına dikkat ediorm.ona ragmen fotolarda filan hep çin işi memorysickler göstermis.hic bu ebayden alan biri varmı ya?
  • orj degıl bu memstıckler
  • ürünler sıfır ve orjinaldir.

Zaten bu paketleme türü bir tek USA için yapılıyor.
  • hocam gec ya adam 85 ytl ye orjınal kutu dedıgın zımbırtıda 4 gb satıyor hemde sony bu mumkun degil
  • İsteyen olursa sahte sandisk nasıldır resmini yollarım. Elimde bir tane var zaten. Kıyaslamak için almıştım. Arada dünya kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 8 Şubat 2007; 17:17:32 >
  • Arkadaşlar orjinal olmayan sandisklerin kutusu farklıdır.

Aşağıda resimleri var karşılaştırabilirsiniz...

Sahte Sandisk

Orjinal Sandisk

Birinci resmi webcam ile aldım kötü oldu bayağı. Ama bu resimden bile anlaşıylıyor dandik olduğu :)
    Paketlemesinden üzerindeki ambalajın çentiklerinden bile aslında fake MS yi anlayabilirsiniz.

Orjinal olanların paketleri islikon ile kapatılmıştır. Açmak için biraz zorlamanız lazım. Fakat fake olanlarda (sony olsun sandisk olsun ) kutunun etrafında 6-7 tane çentik vardır. Bunlar zımbaya benzer ve çabucak açılır.

Aklıma gelen bir kaç detayı daha yazayım sizler için.

Orjinal memory sticklerde Samsung çip bulunur. Fake olanlarda ise ne olduğu belli olmayan uyduruk çipler vardır. Buyrun resimde görebilirsiniz.

Fiyat çok düşük diye aldığınız sony ms lerin hepsi fakedir. Sony Eurasia da orjinal 4gb MS fiyatı 265 YTL dir.
    Orjinal Sandisk TR distribütör fiyatını bilmiyorum ama USA fiyatı 119,99$ dolardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonstory -- 8 Şubat 2007; 16:52:28 >

• Artı bir ekleme yapmak istiyorum.

4GB memory sticklerde orjinal olanı PSP nize taktığınızda 3600-3700 MB ( tam numaralar tutmayabilir biz ona 36XX diyelim) görürken fake MS lerde boyut daha fazla görünmektedir. 3900 falan gibi.
  • thx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.