Şimdi Ara

4GB RX 580 VS 8GB RX 570 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vay be, hiç bu açıdan bakmamıştım. Siz şimdi böyle söyleyeyince fazlasıyla ikna oldum, özellikle oyun testlerindeki küçük farklara rağmen 1650s'in üstünlüğü beni bu karta ikna etti. Hem de fiyat olarak daha cazip.

Size çok teşekkür ederim bu konuda beni aydınlattığınız için :)

Aslında AMD tercih etmemin veya düşünmemin başlıca sebebi fiyatının daha uygun olabileceği düşüncesiydi. Nvidia kartların daha pahalı olduğuna dair bir fikir vardı kafamda ama sanırım yanlış bir düşünceymiş..
  • puandorg kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, ben de AMD'ye f/p oldupunu düşünerek yönelmiştim ancak sanırım yanılmışım. Çünkü f/p bir kenara dursun daha bile pahalı anladığım kadarıyla. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    1650 super limit oc bile ısınmaz. Rx 580 oc da ısınır ve kafa ütüler . O yöndende 1650 super daha avantajlı ,rx 580 illaki gddr5 darboğazıda yiyordur.
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    1.5-2 yıl idarelik alınabilir. Tonla dam var gta 5 witcher 3 sistem kuran herkes , torrrenten her çıkan oyunu indrip saatlerce oyun oynamıyor. İhtiyaca göre alınabilir.
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    5700 ün watt başına fps oranı 5700 xt ye göre baya iyiymiş. Aslında iyi soğutmalı 5700 alıp oc yapmak daha mantıklı gibi.
  • Ayrıca casulşa stndart tak çalıştır kullanıcısıyssan nvidai sana daha çok konfor sunar. Amd illa driver siler sin yüklerisnin ,sorun yaşadığında google zaman harcarsın.
  • 4 GB RX 580
  • 1000 lira altı sıfır çift fanlı al geç. O kadar para verilmez. Eğer sıfır bulamazsan dediğim fiyata ikinci el al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli değil. Hakkında hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

5700 ün watt başına fps oranı 5700 xt ye göre baya iyiymiş. Aslında iyi soğutmalı 5700 alıp oc yapmak daha mantıklı gibi.
    5700 un iyi sogutmalilari 5700XT fiyatinda zaten. En uygunu xfx thicc 2 ama o da çöpten hallice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.