Şimdi Ara

4K 32 inc 120hz üstü monitör önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 bin tl ye kadar bütçem bulunuyor tüm önerilere açığım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanım amacınız nedir?

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Oyun ve kaliteli film izlemek.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

Bu işinizi görür sanırım. Çok da fazla para vermenin lüzumu yok bence.

OLED oyuncu monitörleri yaygınlaşana kadar kullanırsınız diye düşünüyorum.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Hocam bu monitöre baktım sağ altta beyaz ışık film izlerken çok rahatsız eder beni farklı öneriniz olur mu?

Ben de HP X32 kullanıyorum sağ altta nokta şeklinde ışık var, ayarlardan o ışığı kapatabiliyorum. Bunda da öyle bir özellik var mıdır bilmiyorum, yoksa bile küçücük bir siyah bant ile üstünü kapatırsanız işinizi çözecektir.

Yine de alternatif isterseniz, inceleme videolarına vs bakarım derseniz birkaç tane daha önereyim. Arasından incelemesini olumlu bulduğunuz bir tanesini alırsınız.

• Dell G3223Q yu gerçekten tavsiye ederim. İki hafta kadar önce aldım ve çok da memnunum. Tercihimi özellikle ips olması yönünden yana kullandım ve ips panel 4k 32 inch ler arasında en iyi monitörlerden bir tanesi. incelemeniz için size bir link bırakıyorum.

Ama yok VA panel alırım diyorsanız da şu en iyisi

akakce.com
    Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXUF 32" 1 ms 4K FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-ls32bg850npxuf-32-1-ms-4k-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,185435353.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

Hocam o sağ alttaki ışık kapanıyor mu ?

Film izlerken çok rahatsız eder.

Kastettiğiniz şey sağ alt köşede nokta gibi olan ışıksa, monitörün açma kapatma düğmesinin ışığı o. Kapanabiliyor mu bilmiyorum, beni rahatsız etmiyor açıkçası. Ama sizi rahatsız ederse şayet üzerine küçük bir parça siyah elektrik bandı yapıştırırsanız zaten görünmez hale gelecektir  

Sipariş verdimde hocam bu videodaki sorunu yaşamam inşallah.

O kadar kötü bir durum yok. Muhtemelen renk ayarları ile oynamış olabilir. Şuradan horizontal viewing angle ve vertical viewing angle bölümlerine bakabilirsiniz

Yine rtings sitesinde bu monitör için icc profili var, her ne kadar monitörün kutudan çıktığı haldeki renk kalibrasyonu gayet iyi olsa da bir tık üzerine çıkartıyor.

https://i.rtings.com/assets/products/7m26qTeV/dell-g3223q/rtings-icc-profile.icm

• PA329CRV Asus ProArt 4K ıps panel değerlendirmeni tavsiye ederim

• serrhatturan1. S kullanıcısına yanıt

Güzel monitör, ama oyun için değil. 60hz tazeleme hızı var. Asus'un proart serisi daha çok tasarımcılar için yapılmış bir seri, nasıl TUF ve ROG serileri oyuncular içinse.

Hocam monitör geldi kurdum baya büyük geldi cs go ve valorant için uygun değil sanırım ne yapayım iade edip 27-28 mi alayım?

Film için çok iyi fakat oyunlarda pek iyi olmuyor masayımı değiştirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 31 Ağustos 2023; 8:13:20 >

Yahu baştan deseydin ya oynadığın oyunlar cs go, valorant gibi fps türü oyunlar  Bu tür oyunları oynayan adamın ne işi olur 32 inch 4k monitörle. Ben de sandım daha çok mmorpg, açık dünya oyunları veya hikayeli oyunlar falan oynuyorsun.

Masayı değiştirsen de bir şey fark etmez. Fps türü oyunlar büyük monitörlerde oynamak için uygun oyunlar değil. Sen hiç shroud'un, ninja'nın veya diğer büyük yayıncıların fps oyunlarını kocaman monitörlerde oynadığını gördün mü  Ekran ne kadar büyükse odaklanman o kadar zorlaşır, hele ekranın köşelerine doğru falan hiç göremezsin bile oraları böyle hızlı oynanan oyunları oynarken. Üstelik o tip oyunlarda tazeleme hızı çok önemlidir. 144hz ile örneğin 360hz arasında baya bir fark vardır düzenli oynayan için.

Mesela benim hanım valorant oynamayı seviyor, bu yüzden ona büyük monitör alabilecekken 25 inch 360hz lik bir alienware aldım, çok da memnun. Ben de o tip oyunları hiç oynamadığım için kendime dell 32" 4k yı aldım, ben de gayet memnunum  

Neticede amaca yönelik almak lazım monitörü. Benim size tavsiyem o zaman max 27" lik ve yüksek hz li bir monitör almanız yönünde. Mesela en iyi 27 inch şu...

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27" PG27AQDM 0.03Ms 240HZ OLED 2K FreeSync/G-Sync DP HDMI Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pg27aqdm-0-03ms-240hz-oled-2k-freesync-g-sync-dp-hdmi-gaming-monitor.html

Ama bence şu gayet işinizi görür...

https://www.gaming.gen.tr/urun/316861/dell-alienware-aw2723df-27-inc-280hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.78.9

Dell kalsın ps5 felan bağlarım ayrıca kendime 25 inc monitör alayım öneriniz var mı?

Bence de öyle yapın, yoksa bir kaç ay sonra o fiyata asla o ayarda bir monitör bulamayacağız  

Benim hanıma aldığım monitör çok iyi, çok da memnun,

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms 2xHDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/alienware-245-aw2523hf-360hz-05ms-2xhdmi-dp-usb32-freesync-premium-fast-ips-gaming-monitor_u20202

Bunun yenisini daha çok yeni duyurdu alienware 500 mhz lik, ama o kim bilir ne zaman gelir türkiyeye ve kim bilir kaç para olur. Bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitör bu. İnanılmaz kaliteli bir monitör, zaten alienware'in yaptığı her monitör özel seri gibi oluyor.

Başta ayırdığınız 30 bin lira bütçe ile hem bir 32 inch 4k, hem de 25 inch 360 hz lik bir monitör almış olacaksınız  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyace -- 31 Ağustos 2023; 22:46:37 >

• Bence güzel bir monitör kolu alırsanız çift monitör taşıyacak, aynı masada yer varsa önünüze çeker çeker oynarsınız  

• 3 aydır Dell G3223Q kullanıyorum, düşünmeden alın fiyat performans gayet yeterli IPS panele göre renk doğruluğu da çok başarılı.

Ben %70 iş %20 oyun %10 film şeklinde kullanıyorum. 144Hz olması PS5 te fark yaratıyor.

Yukarda renk profili de paylaşılmış, güle güle kullanın.

• Bütçe artarsa şahane monitördür.

akakce.com
    ViewSonic XG320U 32" 1ms 4K Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg320u-32-1ms-4k-freesync-oyuncu-u-fiyati,1559059452.html
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.