Şimdi Ara

4K AMAZON FİRE STİCK TV 2 AYLİK CİHAZ-SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon almanyadan getirttigim ve hala aktif olarak dizi film YouTube için kullandığım cihazımı satiyorum.

2 ayda bir kere bile kapatıp açtırmadı kendini gerçekten çok güçlü bir cihaz.Ama cihazı iyi araştırın diğer android tvler kadar özgürlük tanımıyor size.

Ben donmadan kasmadan Netflix youtube kodi stremio falan izleyeyim diyorsanız bu cihazı tavsiye ediyorum bir sorun yaşamadan hepsinde içerik tükettim.

Fiyat:FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Edit:Mayısın ilk haftasindan önce teslim edemem lütfen ona göre yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8FE7B1F6 -- 27 Nisan 2020; 16:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tv 4k olmadığı için bende bunun normal versiyonunu almıştım Almanyadan Kasım 2019'da
    iptv stabil olarak kullanıyorum. Web tarayıcısından sorunsuz film açabiliyor. Netflix zaten stabil ama benim cihazda kodi çalışmadı bir türlü. Bir de bein connect ile turkcell tv çalıştırmayı başaramadım.
    Aldığım fiyatı düşündüğümde güzel fiyat (normal versiyon 39 Euro, 4k versiyon 69 Euroydu) iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermeric

Benim tv 4k olmadığı için bende bunun normal versiyonunu almıştım Almanyadan Kasım 2019'da
    iptv stabil olarak kullanıyorum. Web tarayıcısından sorunsuz film açabiliyor. Netflix zaten stabil ama benim cihazda kodi çalışmadı bir türlü. Bir de bein connect ile turkcell tv çalıştırmayı başaramadım.
    Aldığım fiyatı düşündüğümde güzel fiyat (normal versiyon 39 Euro, 4k versiyon 69 Euroydu) iyi satışlar.
    Turkcell ve bein connect sanırım bu cihazda sorunlu ben hiç denemedim emin değilim.Kodi bende çalıştı ama çok kullanmıyorum netflixte olmayan içerikler stremio da var direkt açıyorum baya iyi uygulama.

Evet fiyatı uygun tuttum çok güçlü bir cihaz bilen bilir stabilite sorunu vs. olmadigini.Keske Google play sorunu olmasa o zaman bu cihazın rakibi zor olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim hayırlı olsun da ilanı açtığın gün anlaşmış olmamıza rağmen neden haber dahi vermeden vaz geçtin? Ürün senin, istersen hiç satma ancak ben anlaştığımızı sanıyordum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.