Şimdi Ara

4K Cektim, kurguladim montajladim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dnyada en iyi gelir norevec ve canada arasinda degisip durur. amerkali arkadalarim var amerikadan kacip gelen norvecte ogretmenlik yapan adamlar bildigin kactik diyolar. sokaklarda yatanin sayisi belli degil . yani o oparayi haftalik degil aylik aliyordur yada salliyordur cok uzun zamandir yurt disinda yasiyom haftalik oyle bir para yok yani. restoranlarda calisanlar siradan askeri ucret alir genelde
  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    3d goruntu sistemi deneme amaciyla koydum side by side olarak daha verimli ama onuda deneyemedim henuz

Anaglyph 3 boyutlu görüntü sistemlerinde en eski ama aynı zamanda en kalitesiz görüntü sunan tekniktir.

Sağ ve sol gözün ayrı ayrı görmesi istenen katmanlar kırmızı ve mavi olmak üzere farklı iki renkten oluşur.

Bir camı kırmızı, bir camı mavi olan gözlükler bunlardandır. Mavi cam sadece mavi katmanı, kırmızı cam ise kırmızı katmanı görmeyi sağladığından, zihinde 3D bir görüntü canlanmaktadır. Öte yandan, diğer renkler kaybedildiğinden bu teknik günümüzde kullanılmamaktadır.

4K Cektim, kurguladim montajladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ET 7 -- 4 Ekim 2015; 20:23:00 >

• güzel iş çıkarmışssın, başarılar.
  • ET 7 E kullanıcısına yanıt
    3d gözlük takmam bir fark yaratır mı izlerken?
  • Görüntü titremesi olmasa güzel olmuştur. Herhalde bu da zamanla aşılır. Bu arada adamların katedrallerine hastayım yav. O nasıl mimaridir, dantel gibi ilmik ilmik işlemişler. İnsan hayranlık duyuyor. Assassin's Creed oynayasım geldi katedrali görünce.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    daha iyileride var. köln katedirali gibi. titreme isi benden kaynakli cozdum onu bidakine olmamasi lagzim.
  • Silent Enigma S kullanıcısına yanıt
    3d gözluk olamadan izleyemessin zaten.
     4K Cektim, kurguladim montajladim
    Tamamdır evde tonla var bir de onla izleyeyim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titremeler olmasa daha iyi olabilirdi ama başarılı olmuş tebrikler
  • awsalli kullanıcısına yanıt
    devam filmleri yapilirda. youtubede para kazanmak icin unlu biri olmak lagzim yada yada sacma sapan bir usuru seyle ilgicekmek videolarin parayla youtube dareklamaini yapmak lagzim

youtube da para kazanmak yilan hikayesi, sehir efsanis bence. bu benim cozemedigim bir konu kazanan varmi gormedim. ama bunun icin bir konu acip tartismak lagzim
    Düşük oranlardada olsa, birşeyler elde ediyorum.Kazanan olmaz mı, var elbette.Sadece kaliteli işler ortaya koymak önemli.İnsanları çekebilecek şeyler.
    tikmalama basina yoksa reklam ile mi kazandin ? kazandigin videolar kac tiklandiktan sonra kazanim elde etti ?
    1000 izlenme üzerine para kazanıyorsun.Ekstra olarak her tıklamada para kazandırıyor.Net bir rakam veremem.Bir konsept oluşturup,bunun üzerinden gidilirse, kazanç elde edilir.
    imzandaki senin kanalinmi ? bende deneme baabinda bir konsept olusturdum zatenhttps://www.youtube.com/channel/UCFDJJVEAZY7mAjMN9B_CWdg

ama video cekecek hava yok yasadigim yerde havalar bozdu artik tr ye geldikce cekicem.
    Evet benim...Youtube'u detaylı araştırıp, çeşitli kanallara bakarak.Yapmak istediğniz konuyu belirleyebilirsiniz.Havadan çekilecek diye bir kaide yok :), ben sadece yaptığınız işi beğendiğim için böyle bir öneride bulundum.Sokak kültürü,çeşitli tarihi yerler.
    bu sne didimden fethiyeye kadar bir ton plaj ve tarihi yer gezdim ama eve donunce alima cekmek geldi :) cok sey cekebilir icerikler olusturabilirdim artik onumuzdeki seneye
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    cekimler drone ile yapildi. dronla ruzgarli havada cekim yapmak verimli olmuyor, yavas ve esnek hareketlerle ruzgarsiz havalarda net videolar cekebiliyosun..
  • birde fragman yaptim. olmassa olmaz :)
    Fragman
  • mini belgeseller ceken bir youtube kanali icin cekildi. cagristiriyor ya o kadar kotu ve uyumsuz degil bence
  • videolri paylasmaya devam!
    son olarak yasadigm semti cektim
    son cektigim film
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.