Şimdi Ara

4K Cektim, kurguladim montajladim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Titreme olayini bende dün cözdum :)
    kameranin bahli oldugu gimlain helikopter baglanti noktasinda tasima sabitleyicisi kucuk bir parca var . Iste ben onu cikarmadan ucurmusum :) dun deneme yaptim havada yag gibi kayiyor :) acemilik iste sonraki videda bir kac gun sonra yayinladigimda gorursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ET 7

devam filmleri yapilirda. youtubede para kazanmak icin unlu biri olmak lagzim yada yada sacma sapan bir usuru seyle ilgicekmek videolarin parayla youtube dareklamaini yapmak lagzim

youtube da para kazanmak yilan hikayesi, sehir efsanis bence. bu benim cozemedigim bir konu kazanan varmi gormedim. ama bunun icin bir konu acip tartismak lagzim

Youtube kazancım aylık 1000 lirayı geçiyor, yeri geldiğinde izlenme kıtlığı oluyor 800'e düşüyor. Bence yanlış düşünüyorsun, Türkiye'de Türklere olan videolar tutsa bile Adwords'un pek getirisi olmuyor, reklamlara tıklayan nitelikli kullanıcılara hitap etmen gerekiyor o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    kactane video ile onu yapiyorsun bilmiyorum ama bende dort tane tamamen kendi yapimim video var ve rakamlar asagi dusuyor. hemde twitter ve facete binlerce paylsiliup yorumlar yazildigi halde.

youtube rakamlari manipule ediyor. ayrica sosyal medyadan gelenleride eklemiyor. bunun nedenide videolarinimn reklamini yapalim uyarilari acikliyor zaten.. yapacak bisey yok 100 adet gibi bir rakama ulasabilirsem o parayi verip reklam yaptiricam o zaman belki birakirlar . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ET 7 -- 9 Kasım 2015; 13:24:13 >
  • 4k izleyemedim internet malum akk.velhasıl 480pde bile güzel gözüküyor tabi şimdi youtube'un bunları kırptığını duymuştum.sizin çektiğiniz saf 4kda değildir büyük ihtimal ama hoş görüntüler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.