Şimdi Ara

4K Çözünürlük mü ? 3D mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustosda düğünüm var. Eşyalarımın çoğu tamamlandı sadece tv kaldı. 2 ürün arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

1. sihttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-43UF7787
    2. sihttp://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LF650V/

Aralarında 300 lira fark var. Benim sorum şu 4K çözünürlüğü olup 3D olmaması mı yoksa Full HD + 3D olup 4K olmaması mı?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• hellish24 H kullanıcısına yanıt
    açıkcası ben de yeni TV arayışındayım. mevcut tv 42", 2 yıldır kullanıyorum. Sinemada bile 3D olmayan seçenek varsa onu tercih ediyorum ki 3D deneyimini tam anlamıyla yaşayabilmenin tek yeri (perde ebatından dolayı) sinema salonlarıdır diye düşünüyorum. Bundan dolayı bence kesinlikle 4K alınmalı ! 4K tarafındaki handikap ise içerik problemi ama 4K'yı zaten hergun 4K bir seyler izlemek icin almıyoruz, yeni nesil teknoloji olmasından dolayı alıyoruz
  • bennde bu aralar tvye bakıyorum 3dsiz 4k alıcam gibi şöyle bi etrafıma bakıyorum daha hiç 3dyi kulanan görmedim zaten çokda tat vermiyor şahsi görüşüm
  • Çoğu kişi 4K alınması gerektiğini söylüyor kararsız kaldım bende. İşin içinden çıkamadım :)
  • 3d diyen olmaz herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde 3D film izlemek müthiş bir şey. mutlaka pasif 3d olmalı video boyutu 10 gb den az olmamalı, birde uykunu almış olmalısın yorgun haldeyken hiçbirşey anlamazsın hatta uyur kalırsın.ve ortam karanlık olmalı . tv tam yüzünün hizasında olmalı sağda solda farketmiyo pasif 3d de. tahminimce 10 kişiden birine sevdiremiyorsun başım ağrıdı diyor vs vs. ama %99 oranında çoğu kimseyi izlemede hiç etkilemiyor. böyle herzaman dışarı bir şeyler fırlamıyor zaten 3d filmlerde bir kaç tane öyle sahne olyuor onlarlada özel alarak uğraşılmış belli. normalden farkı hani bir tabloya değilde bir pencereden dışarı bakıyorsun gibi içeri doğru derinlik hep var. sinema karşılaştırmasına gelirsek. tamam 3d de ekran ne kadar büyük olursa zevk o kadar artıyo velakin bizim sinema salonlarımızın kalitesi çok düşük olduğundan birde led tv canlılığını veremediğinden. keskel alaka evde çok farklı oluyor 3d sinema zevki. 55 inç bri tv olsun üst seviye 950 v serisi gibi birde şöyle kalitesi yüksek bir film tak 25 gb filan orjinal 3d olacak bazen konvert denk geliyo bişi anlamıyosun. bak gör bakalım. sonuç olarak pasif 3d teknolojisi müthiş bişi ama eksik henüz. en güzel philip te ödüllü yazılımından dolayı. ben diğer artılarından dolayı lg alıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.