Şimdi Ara

4K ekrana veda: Sony Xperia 1 VI tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saka gibi fiyat. 210.000 Japon yenine satılıyor japonyada. 70.000 yene pixel 8a var. 3 tane alınıyor. Japonlar bile kullanmıyor, bir sürü yazılımsal sorunu var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony WH-1000XM5 birlikte kutulu geliyor hediyesi olarak ve bu makul bir fiyat oluyor.

4K ekrandan vazgecilmesi hos olmadi. Duruma gore 4K oluyordu netekim ...

• 4K ekran kağıt üzerinde sadece. Gerçek kullanımda YouTube Netflix de uygun video izlerseniz sadece 4K oluyor. Diğer bütün yazılımları 4K göstermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu zamana kadar çizdikleri profile bakarsak asla Sony telefon alın diyemem, detayda bir gelişme var fakat fiyatı belirlerken kafaları yine aynı adımı atmış 1399EU nedir? sizin telefonunuzu niye tercih edelim Sony yöneticileri

Donanım üretip halka ürün çıkarma kısmındaki tutarsız halkan kopuk bakış açıları firmayı ne hale getirir dersek Sony buna en iyi örneklerden, allahtan birçok alanda çalışıyorlar da en azından tutunmaları zor olmuyor, firmaların zorlandıkları dönemde çok yönlü satışta olmaları diğer iş alanları onları kurtarabiliyor ki aksi durumda dibe doğru sert dalışa geçiliyor.

Telefona gelirsek 4K'dan vazgeçmeleri iyi güzel'de ram niye 16gb değil? en azında 50-60w şarj olması lazımdı, zirve model'de kapasite 512gb-1tb olmalıydı, microSD'ye ne gerek var kablolu iletişimi type-c 3.1/3.2 yap olsun bitsin, zırt pırt tak çıkar kolay mı hafıza kartı kullanımı kullanıcıların yazdığı beklentileri zorlukları okumuyorsunuz anlaşılan.
    Ekran nispeten bir tık daha küçük seçilmiş, keza batarya 'da 5400-5600 filan olabilirdi, şu özelliklere bakınca bir yerde şu kadar sene yazılım desteği vereceğiz de yazılmamış. kısa keselim 1399EU etmez yine az satarsınız az bir sony diye yazanları bekleyenleri dinleyin rakiplere saygı duyup bir bakın ne haldeler.

• Çok iyi telefon be.

Mayıs'ta değil de, Şubat Mart gibi çıkarsalar keşke. Biraz hızlan be Sony.

SONY™ yaptı yine.

• SONY sayı saymayı unutmuş :S

• Bu alınabilecek bir risk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat müthiş.

• Tasarımı hoşuma gitti , lakin o kadar da para verilmez

• Güzel, fiyatı da uygun olursa neden olmasın, maalesef androidde yazılım olarak Samsung biraz önde, ayrıca ekranı eleştiren kişi video cekimini görerek yorum yapmış ekran normalde fullhd+ tekrar baksın

• Türkiye beklemyin pazarını kapattı zaten heveslenmeyelim

• Tüketici tercihlerini dikkate almayan şirketler başarılı olamazlar. Bu telefon bu fiyata satmaz.

• 30 hızlı şarj nedir arkadaş.1 Sony diğeri Samsung biraz Xiaomi, oppo ,vivo gibi markaları örnek alın Xiaomi alt segment telefonlara dahi 33 w veriyor.

• Yine telefondan anlamayanlar boş boş yorum yapmış. Yorum yapanların çoğuda Sony kalitesini bilmedikleri gerçek. Sony telefonları sizin en kaliteli bildiğiniz iPhone ve samsung ve diğer markalardan daha kaliteli aynı zamanda kalitesiz iphone telefonlarına 2000 dolar verirken nasıl oluyor da 1200 dolara sayılacak kaliteli bir ürüne pahalı deniliyor. Unutmayın ki iPhone bir tek Türkiye'de tutuluyor. Diğer ülkelerde Türkiye'deki gibi tutulmuyor.

• Zamanında aynı fiyata iphone 6s ile sony z5 arasında kalıp z5 almıştım. Ekran kalitesi, malzeme kalitesi, telefonun aşırııı ısınması, kameranın 25 megapiksel diye geçmesi ama rezil olması cidden bana büyük bi ders oldu. 2 sene çok eziyet çektim iphone alarak kurtuldum. Sonynin sadece Playstationunu alacaksın gerisi fasafiso

• 32" 4k tv ne kadar mantıksız ise telefonda da yüksek çözünürlük o kadar mantıksız. 4k çekim yapar anlarım ama ekranının çözünürlüğünün yüksek olması mantıksız, anca işlemciyi yorar.

• güncel telefonların periscope seviyelerini düşünürsek bir ilerleme kaydedilmiş 7 x ile. kullandığım önceki modellerde otomatik kamera çekim kalitesi iyi değildi profesyonel manuel çekimlere ağırlık verilmişti

• Bundan 10 yıl önce idi, Sony Xperia youtube sayfasında bir videoya telefonun kamaresı iyi değil diye yorum yazmıştım, Sony'dekiler "..bu durumda kamera almalısın" diye tiye almışlardı beni. Yorumu okuyunca bunlar 3 vakte kalmaz bu kafayla telefonda çakılırlar dedim ve öyle oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.