|
Bildirim
1400 euroya inek alınır.
|
Sony sanki ilk defa alınası bir telefon yapmış ama maalesef atı alan üsküdarı geçti.
Şahsen androidde bu fiyatlarda s24ultra varken diğer cihazlar (pixel 8 pro hariç) mantıksız geliyor bana. |
Güzel olmuş da 1400 euro etmez çok pahalı.
|
Nihayet doğru yola gelmiş. Neyin kafasını yaşayıp da 6-7 inçlik ekranlara 4K koydular anlamak mümkün değil. Pili su gibi harcayan son derece gereksiz bir şeydi. 6 inç üstü ekranlarda 2K gayet yeterli. Hatta JOLED gibi gerçek RGB ise 6 inçe FHD çok rahat yeter. Şu haliyle gayet güzel olmuş. FHD de olduğu için oyunlarda cihazı yormaz. 10 bit panel var umarım 8 bit+FRC değildir. Harika görünüyor.
|
10 senedir aynı tasarım telefonun alt ve üst tarafındaki boş araziye bahceli 2 tane ev kurulur yuhhh
|
1400 euro çok pahalı. Çok zengin bir ülkede yaşayıp Sony fanı olmadıktan sonra alınacak bir cihaz değil gibi. Ayrıca tanıtım görseli de felaket. |
Saka gibi fiyat. 210.000 Japon yenine satılıyor japonyada. 70.000 yene pixel 8a var. 3 tane alınıyor. Japonlar bile kullanmıyor, bir sürü yazılımsal sorunu var
|
32" 4k tv ne kadar mantıksız ise telefonda da yüksek çözünürlük o kadar mantıksız. 4k çekim yapar anlarım ama ekranının çözünürlüğünün yüksek olması mantıksız, anca işlemciyi yorar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sony battın artık birader debelenme. İşi ehline bırak çekil kenara... Yıl 2024 ne biçim telefondur bu? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 15 Mayıs 2024; 16:36:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1400 euro çok pahalı. Çok zengin bir ülkede yaşayıp Sony fanı olmadıktan sonra alınacak bir cihaz değil gibi. Ayrıca tanıtım görseli de felaket. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |