Şimdi Ara

4k Monitör mü yoksa 1080p full hd monitör mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında xbox one x alıcam malum 4k özellği olan bir cihaz ve bende bundan haz alarak faydalanmak adına monitör almak istiyorum. Fakat hiç monitör tecrübem olmadığı için buraya yazma gereği duydum. bütçe olarak 1500-2000 düşünüyorum. Bütçe daha fazla çıkmaz ama inebilir tabiki de :D boyut olaraksa 24 ile 28 arasında gidip geliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poderaso -- 10 Şubat 2018; 18:54:35 >

• Valla içerisindeki donanımın gücü hiç de 4k ya uygun değil aslında. 4k da açsa da düşük grafik ayarlarinda 30 fps de falan oynatir o da 20 lere düşer kasmalarla. Böyle kasıntı oynayacağıma 1080p de pc kalitesinde grafik ayarlariyla 60 fps vermesini tercih ederim ki bunun için yeterli donanımı var. Ama dusuk cozunurlukte daha kaliteli grafikler kullaniliyor mu one x te onu bilmiyorum. Yine de ben olsam 32 inç 1080p monitör alırdım sırf konsol için alıyorsam. Akicilik gorsel kaliteden daha onemlidir benim için. 4k filmde boyut disinda sıkıntı yok ama oyunda hala aşırı lüks. Ekran kartları o seviyeye ancak en üst düzeyde ulaşabiliyorlar. Konsolda da o seviyelerde donanım zaten yok pahali olduğundan. Xbox one da aşırı giriş seviyesi bir donanım var. Adamlar turlu turlu çakalliklarla hala o donanimda biseyler yapmayi basariyorlar zor iş valla. One x de orta seviyeye tekabul ediyor pc de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 9 Şubat 2018; 5:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 k al seneyede giyersin 4 k nin artilari var tn bile 10 bit panel var 22inc ustu 4k mecbursun yoksa pikseleri sayarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: asig

4 k al seneyede giyersin 4 k nin artilari var tn bile 10 bit panel var 22inc ustu 4k mecbursun yoksa pikseleri sayarsin

24" a kadar 1080P gayet iyi.

2K 32" Götürür

4K ise istersen 60" al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p ultra HD ne olmakta ?
  • Bu saaten sonra 144hz disi 1080p ekran almanin mantigi yok 4k alin xbox one x'in olayi zaten 4k ekrani bilgisayarda kullanmiycaksaniz 4k televizyon almaniz daha iyi olucaktir

• viewsonic xg2401 monitör de karar kıldım ama Asus MG248QR 24 modelini de önerenler oldu. Son 1 hafta ikisi arasında karar vermeye çalışcam
  • Konu başlığı kendiyle çelişiyor

4K monitör mü

1080p ultra hd ?

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Konu başlığı kendiyle çelişiyor

4K monitör mü

1080p ultra hd ?

oldu mu şimdi ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcomandante

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Konu başlığı kendiyle çelişiyor

4K monitör mü

1080p ultra hd ?

oldu mu şimdi ? :)

Şimdi oldu :)

• 4k ultra hd monitör

• Git televizyon al, konsolla bilgisayar ekranında oynanır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.