Şimdi Ara

4k monitör ve 1080p video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri de demiyor ki ; git falanca mağazada 4K monitör var ....( teşhirden bile vazgeçtim ) git al. !
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.E.S.A.R.S

quote:

Orijinalden alıntı: nurullah-k

Bu yeni çıkacak olan 4k monitörlerde 1080p videolar nasıl görünür? Yani kötü bir görüntümü olur? Yoksa net güzel bir görüntü çıkarmı?

Dostum 1080p monitörde 720p kötü mü gözüküyor?

bende oyle malesef.
    720p video hd buyuk ekran tvde bile cok ıyıyken benım fhd kucuk ekran laptopumda cok kotu.
    ne yapmam gerek? 4k monitör ve 1080p video
     4k monitör ve 1080p video

• quote:

Orijinalden alıntı: nurullah-k

Bu yeni çıkacak olan 4k monitörlerde 1080p videolar nasıl görünür? Yani kötü bir görüntümü olur? Yoksa net güzel bir görüntü çıkarmı?

Şöyle söliyeyim kuzenim 4k monitör aldı ps4 bağlıyor ghosting ve lagtan pek zevk alamiyor eskisi gibi tv izleyeyim dese ondada aynı ghosting ve bulanıklık nedenmi normal yayınlarda HD kanalla bile bulmak çok zor kaldıki fullhd bile allah bili kaç sene sonra geçer kanallar he parali Tv kullanıyorsanız orasi başka onlarda hd yayınlar daha fazla 4k yayın çok az ama şuan için bence huzuli masraf 1080p aldım bende gayet memnunum tvden 4k henüz erken ve gereksiz film felan bulamıyorsunuz oyun oynamak isterseni en kral ekran kartını ona uygun almak zorundasınız masraf masrafı doğurucak anlıycağınız paralı kanlalra mahkum olursunuz yoksa görüntüler aynı tüplü tvdeki gibi görünüyor hd kanllar bile sürekli 4k demo izliycem derseniz orasi başka tabe birde onların ppi değerleri var 50ppi aşşaği olursa 4klarda sanırım 4k yayın altı izleyemiyormuşsunuz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.