Ariza kaydi olisturdum.sms geldi sonuclandirilmistir diye.bakiyorum cevap yok. Tekrar kayip olisturdum beni arayin diye, wpdan yazdim beni arayin diye. Yok. Ne arayan ne soran.
Musteri hizmetlerine zaten ulasilmiyor. İlk duydugum gune lanet olsun. Bunlar gecis de yaptirmaz simdi. Surundurdukce surundurur. Keske Turknete 5 kati fazla odeseydim de bunlara bulasmasaydim. Sinir hastasi oldugumla kaldim.
Dalgadan baska bisey yok adamlarda. Eminim cay cekirdekle geciriyolardir mesaiyi...
Telefon gecisi sorunu
Turknetten fiyat surekli olarak artiyo diye millenicoma gectim. İnternetim calisiyo ama telefon gecisine turknetin onay vermedigini soyluyolar.
Turknet otomatik onay verdigini ve telefonumun ve internetimin kapandigini faturalandirma olmayacagini soyledi.
Parasini almayacagi telefon hizmetini vereyeceklerini dusunuyorum. Ama tel hatti gecisim yapilamiyor. Bu sorunu yasayan oldu mu acaba daha once?
Rise of kingdoms hesap satilik 22m power
Satildi...
Telefon kablosu vs internet kablosu
Modemi telefon girisi olan yerden 10 metre uzaga tasiyacagim.
Bunun icin bana 10m kablo lazim. (Modemden prize olan) Bir de 1m modemden pcye giden kablo lazim. Telefon kablosunun ucu biraz daha ince oluyo galiba da bunlar ayni kablo mu? Baglanti hizim 75. Ping sorunum var. Simdiki kablodan olabilir.
Acilen siparis verecegim. Cat6 10m gorduklerimden mi vereyim. Bilen birisi kisa bi aciklama yaparsa iyi olur. Link de birakabilirsiniz.
(Veya modem yerinde kalsin. Modemden pcye giden kabloyumu 10 metre alayim. Gerçekten hic bir bilgim yok)
Rise of Kingdoms 25m 10 vip hesap
T4 hesaptir
Guc: 25m
180 tllik yeni cikan Lu Bu komutan mevcuttur.
Fiyat 500 tl.
İcerik ve resimler guncellenecektir.
İkinci el iletişim
|
Samsung Clp-300 Dev. Home Error ?
|
laptop ekran netliği sorunu
premier prs 10600 biss
|
Meslek: yok
İlgi Alanları: yok
kime ne
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.363
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 7.564 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic