Ariza kaydi olisturdum.sms geldi sonuclandirilmistir diye.bakiyorum cevap yok. Tekrar kayip olisturdum beni arayin diye, wpdan yazdim beni arayin diye. Yok. Ne arayan ne soran. Musteri hizmetlerine zaten ulasilmiyor. İlk duydugum gune lanet olsun. Bunlar gecis de yaptirmaz simdi. Surundurdukce surundurur. Keske Turknete 5 kati fazla odeseydim de bunlara bulasmasaydim. Sinir hastasi oldugumla kaldim. Dalgadan baska bisey yok adamlarda. Eminim cay cekirdekle geciriyolardir mesaiyi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 gundur internet yok. İlgilenen de yok
-
-
Merhaba , Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olmak isteriz.
-
Bugun arayip beklememi söylediler. Bakalim ne kadar bekleyecegiz. Tek ricam ayrilirken surundurmeyin direkt onaylayin yeterli...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrica mevcut abonenin canli destege ulasmasi mumkun degil. Tek derdiniz yrni abone. 40 yasindayim. Hayatimda gordugum tum alanlar dahil en kotu firma sizsiniz. Bunu tum samimiyetimle soyluyorum...
Hocam altyapı türünüz nedir olayı detaylı şekilde açıklayabilirseniz yardımcı olabiliriz.
-
Adsl altyapim ve beklemem soylendi. 3 gunde butun mahalleye kablo cekilir. Bakalim kac gun surecek. Duzeltebilirseniz istediginiz bilgiyi pm atayim..
Tamamen şans meselesi, ben de aynı problemi Türknet ile yaşamıştım. Müşteri hizmetlerine ulaşmak zor olsa da mümkün. Ben sık arıza yaşadığım zamanlarda bir şekilde ulaşıyordum, ancak ulaşmamamız için ellerinden geleni yaptıkları kesin.
-
Turknete bildirim yapsan zaten aninda ariyolar. 5-6 yil kullandim netim kesilmedi hic hiz bile dusmedi. Bunlarda daha 2 ay oldu sinir hastasi ettiler benj...
Hocam, tamamen bölgesel olarak değişiyor o. Bende de aynı durum millenicom için geçerli mesela, doğru düzgün kesilme yaşamadım hiç. Ama Türknet'te 6-7 ay her gece 5 dakikada bir internetim kesiliyordu, inat ettim düzelttireceğim diye ama sonunda pes ettim.
-
Muhtelemen bölgenizde problem yaşadığınız için netiniz gitmiş olabilir. Kapı komşunuz veya yan binada internet var ise portsal sorun yaşıyor olabilirsiniz bunu komşularınıza sordunuz mu internet var mı şeklinde?
-
Canli destege ulasmak icin onceden mh aradiginda 1 basip ardindan 11 yaptin mi baglaniyordu birde 1 1 4 yapinca baglaniyordu whatsapp uzeeinden 3 defa musteri hizmetleri derseniz robot tan sonra mh baglaniyordu mesai saatleri icinde kullandigimda bu sekildeydi degismedi ise
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türknetin konusunda post kasıyordun mileni. Önce taahhüt ettiğin hizmeti ver şark kurnazları sizi.
-
Malesef kaydiniz bitene kadar lutfen bekleyin diyo...
Anlamadim ama Turknet 400 tl cok gelmisti. Altyapi ayniysa hizmet de aynidir dedim. Ne bileyim. Simdi geri gecmek icin ugrasacagim.
Bu da dun gelen sms
1 1 Şubat 2024 itibarıyla geçerli olacak şekilde kullandığınız 16 Mbps'e Kadar hızındaki internet ürününüzün tarife bedeli tüm vergiler dahil 339,90 TL olarak güncellenecektir. Ancak indirim döneminde olduğunuz için Mayıs 2024'e kadar bu değişikliklerden etkilenmeyecek ve mevcut avantajlarınızdan aynı şekilde yararlanmaya devam edeceksiniz. Detaylar için www.milleni.com.tr web sitemizden ulaşabilirsiniz. B002
Ek ucretlerle daha pahalliya geliyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyesssss -- 25 Ocak 2024; 14:3:21 >
Hocam benim lafım firmayaydı. Yanlış anlamayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Binadakilerle diyalogum 1-2 kisi var. Onlarla da denk gelemedim. Bu soruyu firmaya soruyorum. Sorunun nedeni ne diye. Sorununuz uzerine calisiyoruz diyolar. Daha once internet gecildi ama telefonunuz gecilmedi turknet onay vermiyo demislerdi. Pek de inanamadim.cunku turknet ucret iadesi bile yapti. Bana parasiz telefon hizmeti verecek degiller heralde. Onla alakali da olabilir dedigim gibi verilen bi bilgi yok. Litfen sabirla bekleyiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyesssss -- 25 Ocak 2024; 13:59:11 >
*Cayma bedeli hesaplama işlemi yapılması durumunda, hesaplanacak olan tutar bugün iptal etmeniz durumunda yansıtılacak yaklaşık tutarı göstermektedir.
Toplam Cayma Bedeli 21,65 TL
Gecis icin ugrassam basima ne gelecegi belli degil. Direk iptal ettirip baska firmada yeni basvuru yapsam bi zararim olur mu benim? Daha ziyade hizi onemli. 1 gunde baglanir mi net?
Hocam eğer bölgenizde türk telekom kaynaklı genel arıza var ise başka firmaya geçseniz dahi sorununuz devam eder öncelikle sorunun kaynağına net ulaşmak için kapı komşunuzdan veya genel arıza durumunu sorgulamanız lazım.
-
Telefon numarasini arayim dedim. Kullanmiyorum ama gecersiz numara dedi. Gecisi basarramadiklari icin hat komple iptal olmuş galiba.
Aktif olan numara kullanilmasa da gecersiz numara demez diye tahmin ediyorum.
3 aya yakin bedavadan telefon hizmeti almis oluyorum baskasindan boyle olunca da. Cok sacma degil mi?
Dedigim gibi gecisi beceremedikleri icin hat iptal olmus. İptal icin de 48 saat icinde arayacaklarmis.
Acele yok. Bu zamana kadar interneteizlikten ölen olmadi. Yavas yavas kurtulacaz ins..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- rüzgarnet yorumları
- netgsm ev interneti
- modemi router olarak kullanma
- internet wan bağlı değil ne demek
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- vodafone ev interneti tarifeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X