Şimdi Ara

4K MONİTÖRDE 4670K DAN 4790K YA GEÇMEK GEREKİRMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4k işlemci çok önemli değil denmesinin sebebi 4k da alınan düşük FPS

Yüksek FPS demek güçlü ekran kartı ve güçlü işlemci demek

GTX 1080 zaten 4k da vereceği Max FPS 40-50 ise işlemcinin çok büyük önemi kalmıyor zaten FPS alamıyorsunuz

Ama bir RTX 2080 ti kullansaydiniz emin olun işlemci değişiminin farkı olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyide sorun o degil ki hocam sorun 4.8 ghz deki 4790k nin 4.7 deki 4670k dan hem 1080 de hemde 4k da cok geri kalmasi

• bu arada işlemci golden çip cıktı diyebilirim 4.8 ghz yi 1.21v ile yaptı daha aşağısına inmedim ama 5ghz yi 1.335 ile yaptı...tabi 5ghz deki 4790k azda olsa yaklaşabildi fps olarak ama halen geride...driverları tekrar yükleyeceğim bakalım bi etkisi olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

bu arada işlemci golden çip cıktı diyebilirim 4.8 ghz yi 1.21v ile yaptı daha aşağısına inmedim ama 5ghz yi 1.335 ile yaptı...tabi 5ghz deki 4790k azda olsa yaklaşabildi fps olarak ama halen geride...driverları tekrar yükleyeceğim bakalım bi etkisi olacakmı
    hocam o stabil değildir muhtemelen. Bende 4790k ile 1.24v ile 4.9 yapıyorum ama uzun uzun oyun oynayınca illa cortluyor 1-2 saat içinde. Böyle böyle voltajı arttıra arttıra 1.28v'a kadar çıktım diyeyim. Muhtemelen benzeri senaryo sizde de gerçekleşir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 9 Kasım 2018; 20:8:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

hocam o stabil değildir muhtemelen. Bende 4790k ile 1.24v ile 4.9 yapıyorum ama uzun uzun oyun oynayınca illa cortluyor 1-2 saat içinde. Böyle böyle voltajı arttıra arttıra 1.28v'a kadar çıktım diyeyim. Muhtemelen benzeri senaryo sizde de gerçekleşir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    aldığım kişi 4.8ghz yi 1.31v ile kullanmış bu voltajda ve üzerinde de denedim değişen bişey olmadı suan güncelleme yaptı win ama stabilite bariz bozuldu mavi veriyor hep
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    önceden vermemesi garip bana sorarsanız, ufak ufak işte stabiliteyi yakalayana kadar arttırın voltajı illa ki bir yerde stabil olacaktır tam olarak.
  • 4K MONİTÖRDE 4670K DAN 4790K YA GEÇMEK GEREKİRMİ

4K MONİTÖRDE 4670K DAN 4790K YA GEÇMEK GEREKİRMİ

evet farcry 5 de 1080 ve 4k daki farkı görüyorsunuz 4670k 4.7 de iken 4790k 48 de test edildi ve voltajıda fazlasıyla verdim

• 4K da işlemci kullanmasan da olur o derece önemsiz

• Merhaba :)

En son attiginiz ekran goruntulerde birsey dikkatimk cekti,

Frame lock = enabled diyor. Onu disabled yapip tekrar deneyebilir misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk testtede oyleydi frame 144 e kilitli zaten 144 e cikamiyor 😊 4790k da 150 demesi lazimdi en az.dunku izledigim testlere gore zaten 4670k 4690k ve 4790k cok yakin birbirine ayni hizlarda oyunlarda demekki tek gpu kullanan oyunlar bunlar.test ederim o sekikdede hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı aldı diyebilirim hocam 91-112-143 olarak 143 ü geçmiyor zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.