Ikinci el nargile alinir mi?
Arkadaslar selamlar.
sorum aslinda cok acik ve tum nargile severlerden yorum/fikir belkide oneri bekliyorum.
Nargile seviyorum fakat daha once heb disarda ictim ve kendim hic ugrasamadim, bu sebeple nargilenin ic dunyasina cok yabanciyim.
Artik kendime eve bir nargile almak istiyorum. Sifirlara bakiyorum guzel urunler var fakat yeni oldugum icin okadar para vermekte istemiyorum esasen.
Kucuk en ucuz modellere bakiyorum sonrasinda ikinci el urunlerine bakiyorum arada kaliyorum (sifir kucuk giris model mi ikinci el orta boy ust model mi diye)
Her nargile sever gibi benimde tek sartim beyaz yogun duman ve aromasinin zevkini alabilmek.
(burdaki en buyuk etken tutun ve komur oldugunu ogrendim arastirdigim kadariyla)
Ikinci el nargile alinir mi?(hijyen vs) Veya farkli bir tavsiyeniz olur mu?
Yeni oldugum icin oduman micro ve mr eds supermen arasinda kaldim (gonul istiyor az sekilli olsun ama o da zamanla olacak birsey, once tecrube edinmek lazim)
SILINEBILIR
SILINEBILIR
SILINEBILIR
SILINEBILIR
SILINEBILIR
silinebilir
Merhabalar,
Merhaba bu urunden aldim fakat bazi arkadaslarim 7/24 kayit yapmicakksan bu hardwire park moduna gerek yoktu dedi.
Bende tam bilmiyorum almisken ful set alayim dedim.
Bilgili ve tecrubeli arkadaslarimiz acaba kisa bir aciklama yapabilirler mi nedir ne degildir, nasil baglanir vs gibi.
Bende ona gore karar verip taktirip veya taktirmicam.
Tesekkurler.
SILINEBILIR
SILINEBILIR
|
Bilgisayarima daha nasil hiz kazandirabilirim
|
Xbox icin monitor tavsiyesi..
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Alisverislerimde bagli kaldigim soz., "Sana yapilmasini istemedigin seyi, sende baskalarina yapma !" Referanslarim: Toplam: 17.570 TL lik alisveris hacmi... cavador ALDIM || donyali61 ALDIM || maknc ALDIM || rommy6719 ALDIM || ramazandeveli ALDIM || grey_mania ALDIM || Tari_34 || chinaski ALDIM || esnaf elektronik ALDIM || bozbirik SATTIM/ALDIM || rude. SATTIM || KivancK. SATTIM || bboyseco SATTIM || predators_02 SATTIM || killforyou09 ALDIM || ruffles05 SATTIM || darkk34 SATTIM || sarper26 ALDIM || oktay3196 ALDIM || aferit ALDIM || populovus SATTIM || ramazandeveli SATTIM/ALDIM || Umut Aşkın ALDIM || Teacher ALDIM || sayims ALDIM || ramazandeveli ALDIM || floast ALDIM || murat8361 ALDIM || xewy SATTIM || Core2han SATTIM || sewger SATTIM || abdyaman SATTIM || emre72 ALDIM || savas82 ALDIM || enigmac ALDIM || Vamferden ALDIM || OssiiE ALDIM || 34hayrettin ALDIM || emfore SATTIM || hiickimse SATTIM || m_eminhelvaci ALDIM || bred78 ALDIM || mattblack ALDIM || b.unal ALDIM || mertstar15 ALDIM || bred78 ALDIM || Jason_Statham ALDIM || NightmarE_6 ALDIM || lordpozzo ALDIM || kametuze ALDIM || |
HTC Sensation XE Xbox 250GB | Xecuter 2.6 Ford Tourneo Connect GLX 2008 iPhone 4s 8GB 7.1.1 | RedSnow JailBreak b5 Ataturk Universitesi | Ingiliz dili ve Edebiyati Lenovo Y580 | i7 3610qm, 8gb, 750gb + 32gb ssd, 2gb gtx660m |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.083
İkinci El Bölümü Mesajları: 382
Konularının görüntülenme sayısı: 34.618 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası