Şimdi Ara

SILINEBILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 16 Ekim 2022; 13:33:1 >

• Hala ariyorum, o yuzden UP...

• buyur hocam?

• Avukatların en büyük sıkıntıda olduğu konulardan birisi bu. Bişi danışacağım, bir şey soracağım. Soru üstüne soru ancak herhangi bir ödeme yok. Bu insanların işi zaten bu kanunları bilmek, yönlendirmek vs. Taksiciye yön tarifi sormuyorsun. Hangi meslekte böyle bir şey var?

• Sizi rahatsız edecek kadar kafanıza taktığınız bir durumsa avukat bulup doğrudan onun ile görüşün.

Danışma ücreti verirsiniz en fazla. İnsanlar para kazanmak için hukuk okuyup avukat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 7 Ekim 2022; 14:35:39 >
  • @vittorioo , @Psikotrex

Arkadaslar siz napiyorsunuz? Ne diyorsunuz? Konu nerelere geldi? Kimi ne ile sucluyorsunuz?

Nekadar cabuk ve kolay bir sekilde milleti onyargili davranip stereotip olarak kabulleniyorsunuz ya?!

Sizden once yazan arkadasa (@Zibidi Gonzales) tesekkur etmek istiyorum.

Gayet olgun ve sakin ve sorgusuz sekildi yardimci olmak istemis ve yazmis, ancak gerek kalmadi. Burdan cevap gelmeyince cevremden ortak arkadaslar vasitasiyla isimi halletim.

Ve EVET danisman ucretini de ODEDIM.

Tabi sizide anliyorum, bende tercumanlik yaptim bir sure ve ayni olayla ben de karsilastim, yok 2dk lik is, kucuk paragraf, yok felanci bizim bilmem neyimiz oluyor. Ben de kiziyordum bu duruma ama hic bir zaman bu sekilde tepki gostermedim.

Hatta bazen ucret bile talep etmeden YINE DE yardimci oldum.

Turkiyede ise su var; Malesef cok hareketli bir ulkeyiz, evet, ve bu bircogumuzu malesef problemlere surukluyor ve akabinde ise konu hukuk, yasa, mevduat artik adini ne koyarsaniz geliyorsa mecburen isini bilene gidip soru sormak, yol yordam, akil fikir isteyeceklerdir ama malesef karsiliginda DANISMAN UCRETI diye bir kapali kapi olunca vatandas da tabi sinirleniyor. Kime gidecek bunlar?

Klasik dusunce vardir milletimizde. Isimi yap-parani al. Soru sormak, fikir almak bence de para karsiligi olmamali, kendi sahsi fikrim.

Neticede bilgi sahibi olmak icin bu insanlarda yillarini ve paralarini vermis oluyor evet, kabul, ama "Merhaba avukat bey.." ve karsiligi asiri sofistike konusup veya dur bakalim danisman ucreti xxx TL olmamali diye dusunuyorum.

Birazcikda kisa da olsa icimi dokmus oldum, sonuc itibariyle isimi halletmis oldum. Yazan yazmayan arkadaslara tesekkur ediyorum.

Herkeze iyi forumlar.

Saygilarimla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.