Bildirim
4K Montör Hangisini Almalıyım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Samsung TN panel. Ben almaya gitmiştim terşhirdeki monitörün görüntüsünü görünce vazgeçtim almadım. IPS panel bir monitör alın derim.
LG 27ud58b modeli var uygun fiyatlı. Ona bakın derim.
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-27ud58-b-ips-4k-hdmi-freesync-gaming-monitor.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsungun UL28E serisi olanda freesync var (E'ye dikkat D yazıyosa freesync yok demektir).Ekran kartınız amd ise bende arkadaşın yazdığı LG 27ud58b modeli öneriyorum hem ips hemde freesync. Tepki süreleri 5 ms Lg'de sadece eksi olarak gözüme görüken birde 1 inç küçük. Ekran kartınız nvidia ise bence g-sync olan bir ekran bakın bütçeniz yetiyorsa. Ben 4k g-sync kullanıyorum vede gerçekten çok farkediyo g-sync olması. Eğer bütçe karşılamıyosa vede nvidia kartınız varsa Lg'ye 1 oyda benden lg alın derim eger tepki süreleri sizin için birinci planda değilse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X