|
Bildirim
pabci tayfa gelmiş hemen. cod nedir yahu
|
Sözde 4K inceleme ama video oynatıcıda sadece 1080p var. Artı olarak 1920x2160 denen çakma çözünürlük 4K falan değil. 4K olması için Xbox One X ile oynamaz gerekir.
|
İşte olay tam da burada, sen beğenmedin diye oyun vasat mı oldu, ya da senin sevdiğin benim sevmediğim bir oyun benim için vasat mıdır? Bana hitap etmiyor diyebilirsin, bunu söylemek zor mu?
Ben oyunu çok beğendim, lakin bir de bitireyim ondan sonra son kararımı veririm. Bir de bir oyunun çok farklı dinamik ve değişkenleri vardır, yeri geldi mi bir manzarayı dakikalarca izleyip ya da bir tınıyı arka arkaya duymak bana keyif verebilir. Bunlar zevk meselesi. Yine yeniliyorum, bu oyun şu an benim için, son yılların en keyifli deneyimlerinden biri, ben buna bakarım ve benimle aynı keyfi yaşayanlara ne mutlu. Metacritic ortalamasını oluşturan incelemelerin editörleri ne yazık ki, senin gibi düşünmüyor. Günümüzde hemen hemen her şeyin ticari bakış açısı ile ele alındığı bir sektörde, RDR2'yi inceleyen editörlerin en azından bir kısmının bağımsız olduğunu düşünüyorum. Sana hitap etmeyen bir oyun için burada zaman ayırmaya devam etme bence. |
Bu oyunun asıl keyfi Pc'de çıkar, Xbox One X'im var ama oynamak istemiyorum Playstation 2'den beri kolda oyun oynarım ama bu tarz oyunları kolda oynadığım zaman hiçbir zaman tam hakim olamıyorum gibi bir his oluşuyor bende. Ayrıca çatışmalar da Pc'deki kadar zevk vermiyor. Umarım Pc sürümünü yaparlar da doya doya oynarız.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|