Şimdi Ara

4k trenchinden kurtulma yontemleri paylasim basligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3k solo 4k party var ama supportluktan sanırım yükselmiyor pek low adam lazım olursa çağırırsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

3k solo 4k party var ama supportluktan sanırım yükselmiyor pek low adam lazım olursa çağırırsınız artık

genellikle party düşük solo yüksek oluyor sende niye tam tersi
  • quote:

Orijinalden alıntı: first of the gang to die

quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

3k solo 4k party var ama supportluktan sanırım yükselmiyor pek low adam lazım olursa çağırırsınız artık

genellikle party düşük solo yüksek oluyor sende niye tam tersi

ben oyundan kopuk oluyorum okul dönemlerinde oynayınca da kaliteli oyun için arkadaşlarla giriyoruz. Ama iyi değilim oyuncu olarak bakma 9 yılı devirdik ama son 4-5 senedir sadece yılda 1 ay ancak oynuyorum haliyle patchlere falan uyum sağlamakta zorlanıyorum. Ama genelde sevenim çok oluyor Türk support az sanırım

• Bende 4300de kaldım.Pek yükselemiyorum.Bir de özellikle son 1 aydır saçma sapan adamlar geliyor.Cidden şaşıyorum onların o derecede olduğuna.

Zaten az oyun atasım geliyor.Bir gireyim kazanırsam zevkli olur diyorum.İlk oyunumda mallar gelince çıkıp cs go oynuyorum direk.
  • birde chat kanallarından oyuncu bulma meselesi var, az önce çok uzun zamandır rastgele oyuncular bulup girmediğimi düşünüp bir çılgınlık yapıyım dedim sonuç :
    ruslara laf söyleyenler, random türklerle oyuna girsin ondan sonra konuşsun. 4k + diye davet edilip 2.3klık birisi ve geri kalanı 3k civarında nooblar. insanlık yapıp birde support pickleme aptallığında bulundum, last pick olarak earlysi kuvvetli takıma karşı spectre alıp laf söyleyince karı gibi trip atan bir carry, midde ultisi her dolduğunda zevkine açan bir death prophet, zaten çöp olan carryden skill ile farm çalan kotl, oysaki daha oyun başında küfretmiştim adam gibi oynayın, mal değilsiniz değil mi diye ama yok bizim insanımız bildiğin aptal. boş yere iq ortalaması 88 çıkmadı..
  • Sadece oyunculuk değil mümkün olduğunca takımdaki morali yüksek tutmak aradaki anlaşmazlıklarda yardımcı olmak da etkili 4700-4950 arasında oynuyordum main accountla ilk smurf accountımda 5100 mmr çıkardım.

Her zaman olmasa da takımı yönlendirmenize gerek olan durumlar ve sizi dinleyen birileri çıkıyor ''takım oyunu'' dediğimiz oyunda takım gibi hareket etmek oldukça zor ama mümkün olduğunca denemek lazım yüksek mmr da oynayan pro oyuncuların streamlerine dikkat ederseniz onlar bile çoğu zaman şunu yapın bunu yapmayın diyerek takımı yönlendirmeye çalışıyor bende hero pick atılırken son kalan 2 pickde alınırsa syngergy yakalayabileceğimiz bize faydası olan heroları söylerim eksik kalan lane neresi ise ''we need an offlane hero mirana would be nice'' gibi. şaşırtan şey ise tavsiyeme kulak veren insan sayısının oldukça çok olması.

Follow up problemi maalesef 4700-4800 ratinglerde hatta üstünde de olan bir sorun tanımadığınız birisinin arkasından gitmek de zaten pek mantıklı olmazdı. Oyuna bağlı olarak takım olarak ya da daha bireysel oynamanız gerektiğine her oyun için ayrı karar vermek gerek hem heronun rolü hemde takımınızdaki diğer kişilerin davranışları burada etkili.

''Space creating'' denen olay da önemli eğer snowball bir herom var ise takım farm yapabilmem için biraz ''space'' yaratıyorsa genelde oyunu taşıyorum ya da takımda oyunu taşıyabilcek bir hero varsa support heromla ''roaming'' yaparak takıma kill aldırmaya çalışıyor bence mid snowballdan sonra en etkili rollerden biri roaming support
    sürekli haritayı takip ederek gerektiğinde tp olarak çoğu zaman combatın gidişini tersine çevirebilme ya da takımdaki oyuncuları kurtarabiliyorsunuz.

İşin ilginç tarafı support aldığımda carry patates oluyor carry aldığımda tam tersi bu sefer support sıkıntılı oluyor burası da şans kısmı sanırım.

Bir dönem offlane oynadım genellikle de mirana ile hatta 10 win streak'i ilk defa miranayla almışım sürekli oynadığınız role'un dışına çıkmak da faydalı olabilir. Ti3 sonrası Alchemist support ile baya bir oyun kazandırmışlığım vardır yine bir dönem earth spirit oynayanlar 6k mmrlara hemen çıktılar sonra orada kalmak tabi oyuncuya bakıyor ama belli bir rankı atlamak için sabit bazı herolarla oynamakda faydalı olacaktır.

• morph, mid spectre, naga da etkili oluyor 5kya kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

Sadece oyunculuk değil mümkün olduğunca takımdaki morali yüksek tutmak aradaki anlaşmazlıklarda yardımcı olmak da etkili 4700-4950 arasında oynuyordum main accountla ilk smurf accountımda 5100 mmr çıkardım.

Her zaman olmasa da takımı yönlendirmenize gerek olan durumlar ve sizi dinleyen birileri çıkıyor ''takım oyunu'' dediğimiz oyunda takım gibi hareket etmek oldukça zor ama mümkün olduğunca denemek lazım yüksek mmr da oynayan pro oyuncuların streamlerine dikkat ederseniz onlar bile çoğu zaman şunu yapın bunu yapmayın diyerek takımı yönlendirmeye çalışıyor bende hero pick atılırken son kalan 2 pickde alınırsa syngergy yakalayabileceğimiz bize faydası olan heroları söylerim eksik kalan lane neresi ise ''we need an offlane hero mirana would be nice'' gibi. şaşırtan şey ise tavsiyeme kulak veren insan sayısının oldukça çok olması.

Follow up problemi maalesef 4700-4800 ratinglerde hatta üstünde de olan bir sorun tanımadığınız birisinin arkasından gitmek de zaten pek mantıklı olmazdı. Oyuna bağlı olarak takım olarak ya da daha bireysel oynamanız gerektiğine her oyun için ayrı karar vermek gerek hem heronun rolü hemde takımınızdaki diğer kişilerin davranışları burada etkili.

''Space creating'' denen olay da önemli eğer snowball bir herom var ise takım farm yapabilmem için biraz ''space'' yaratıyorsa genelde oyunu taşıyorum ya da takımda oyunu taşıyabilcek bir hero varsa support heromla ''roaming'' yaparak takıma kill aldırmaya çalışıyor bence mid snowballdan sonra en etkili rollerden biri roaming support
    sürekli haritayı takip ederek gerektiğinde tp olarak çoğu zaman combatın gidişini tersine çevirebilme ya da takımdaki oyuncuları kurtarabiliyorsunuz.

İşin ilginç tarafı support aldığımda carry patates oluyor carry aldığımda tam tersi bu sefer support sıkıntılı oluyor burası da şans kısmı sanırım.

Bir dönem offlane oynadım genellikle de mirana ile hatta 10 win streak'i ilk defa miranayla almışım sürekli oynadığınız role'un dışına çıkmak da faydalı olabilir. Ti3 sonrası Alchemist support ile baya bir oyun kazandırmışlığım vardır yine bir dönem earth spirit oynayanlar 6k mmrlara hemen çıktılar sonra orada kalmak tabi oyuncuya bakıyor ama belli bir rankı atlamak için sabit bazı herolarla oynamakda faydalı olacaktır.

Tesekkurler tavsiyelerine kulak verecegim. Dedigim gibi flamelemesem de isin asli insanlarin ne yapacagini yapmasalar bile soylemek belki de gidisati cok degistirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde çalınan hesapta 5k mmr vardı 4.9 a düştügu an arkadaşıma verdim onun 3.8 lik hesabini 4.5 a getirdim.Sonra 1 2 ay dota oynamadim 1 haftadir aktif olarak oynuyorum mmr 4k a düştü.Sunu soyleyeyim eskiden 4k da ki oyunlarin hiçbiri ile midde oynarken 20 30 kill alamazdim yani olsa bile erken oyunda rune de büyük sans yakalamak lazimdi.Ula şimdi midde adami 10 dakikada 3 kere öldüruyoruz eskiden 1 kere öldürdun mu supplar lane i bırakır başına ususur senmisin midi alan diye.E simdi Öyle oyunlar geliyor ki Sanki 2k da oynuyoruz.Önceden 4k tatmin ederdi ancak.artık olmuyor.
    Yeni hesap açtım, zira sinirleniyorum.Gerek yok kasmaya.Muhtemelen 5k olmazsa bile 4.9 4.8 gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    Mmr olayı ilk geldiğinde ilk ay içerisinde en fazla 6k mmr yapabilen vardı şu an 7.5 8k ya kadar çıkıyor eskiden 4-5k daki kişiler şu an 5-6k da oynuyor.
  • rage monster değilseniz beni de ekleyebilirsiniz
    http://steamcommunity.com/id/murvein/
  • XT9 kullanıcısına yanıt
    Uzun bir süre 2k mmr ile oynadım ve şuan 5.2k rankım var. 2k zamanlarımda dönen oyunlar dota ise şimdiki oyunlarım dota değil. Eğer şuan oynadığım oyunun adı dota ise 2k ile oynadığım zamanlarda başka bir oyun oynuyormuşum. Aradaki fark çok fazla.
  • 5k mmr' çıkmak için takımda mutlaka hard carry ve hurd support olacak eğer support picklenmemişse support pickleyip carrye gözün gibi bakacaksın yanında smoke, tp, ward ve invis hero varsa dust taşıyacaksın. oyunun en önemli item ve olayı smoke kullnabilmektir. Genellikle support herolar pek fazla tercih edilmediği için support picklemek zorunda kalıyorum. Support oynadığım oyunda takımdakiler çok fazla ve iyi smoke kullandığım için oyun sonu teşkekür ederler. İşin özü iyi bir smoke kullanıcısı takımının kazanmasında büyük bir rol oynar (İYİ BİR SMOKER = YÜKSEK MMR). Mmr yükseltmenin diğer bir yoluda eğer takımda 2 support picklenmiş ise karşı takım picklerine göre iyi bir carry picklemektir. Bu konudaki püf nokta ise ilk 15 dakikada 5-6 crep kesmektir. Carry oynarken 3 dakikda bir gözünüz kesilen crep sayısında olsun 5. dakikada 15 crep almışsanız bu sizi daha fazla crep kesmek için motive eder ve 7. dakikada 35 crep kesmek için daha çok çabalayacaksınız. Deneyin göreceksiniz. Yani işin özü (DAKİKADA 5-6 CREP = YÜKSEK MMR)

• quote:

Orijinalden alıntı: lanete

5k mmr' çıkmak için takımda mutlaka hard carry ve hurd support olacak eğer support picklenmemişse support pickleyip carrye gözün gibi bakacaksın yanında smoke, tp, ward ve invis hero varsa dust taşıyacaksın. oyunun en önemli item ve olayı smoke kullnabilmektir. Genellikle support herolar pek fazla tercih edilmediği için support picklemek zorunda kalıyorum. Support oynadığım oyunda takımdakiler çok fazla ve iyi smoke kullandığım için oyun sonu teşkekür ederler. İşin özü iyi bir smoke kullanıcısı takımının kazanmasında büyük bir rol oynar (İYİ BİR SMOKER = YÜKSEK MMR). Mmr yükseltmenin diğer bir yoluda eğer takımda 2 support picklenmiş ise karşı takım picklerine göre iyi bir carry picklemektir. Bu konudaki püf nokta ise ilk 15 dakikada 5-6 crep kesmektir. Carry oynarken 3 dakikda bir gözünüz kesilen crep sayısında olsun 5. dakikada 15 crep almışsanız bu sizi daha fazla crep kesmek için motive eder ve 7. dakikada 35 crep kesmek için daha çok çabalayacaksınız. Deneyin göreceksiniz. Yani işin özü (DAKİKADA 5-6 CREP = YÜKSEK MMR)

Ben takım için support pickliyim felan diyorum,tri lanede last hit alamayan adamlara mı sup luk yapıyım,smoke bastığımda en önden koşan adama mı şey yapıyım?O yüzden derecem 4.5-5k yı bulmadığı sürece kimseyi suplamam.

• ben uzun yıllar weplada dota1 oynadım orada oynayan bilir rank demek senin rütben demek (9k kasmıstım en son). rankın yuksekse feedlesen bile millet ağzını açıp bişey demeye çekinir :D
    ordan dota2ye geçince ilk işim lvlı tutturup hemen ranked abanmak oldu. dediğin gibi sistemi biliyorsun ama alıştığın düzen yok o yüzden biraz saçmalıyosun ilk zamanlar. neyse 3.8k solo 3.7k partyle başlattı beni, oha iyi lan falan dedikten sonra abandım rank kasmaya 3.9 4k kadar oldu ikiside.
    dota1 de sup oynamak hard carrye last hit salmak fln bilmezdik çok fazla kim ulti attıysa kill onun hakkıydı fln :D sistem farklıydı, roll olayı bu kadar ön planda değildi 5caryy olurdu oyunlar. neyse kendime roll belirleyim dedim uzun süre sup oynadım 2k adamlara supportluk yaptım offlane denedim fln derken şuan 3.5k oldu rat şuan hiç takmıyorum. bi ara aklımdaydı yeni hesap açmak rank kasmak ama üşeniyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.