Bildirim
4K TV UYUMLU UYDU ALICI TAVSİYESİ 2018
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun arkadaşım . gelevcek 10 yıl için iyi yatırım .
ancak türksatta 1 yayın var . 4-5 çanak bağlasan alacağın 4k yayın sayısı yabancı olacak 2 elin parmaklarını bulmaz .
şu an 4k uydu alıcıları çok pahalı bir iki yıl bekle bence . -
Merhaba eger 4k uydu alici alacaksan kesinlikle android uydu alicilarindan uzak dur resmen para tuzagi hepsi
Imkanin varsa sifir yada 2nci el enigma 2 uhd alicilardan alabilirsin.
Hele bir spubox s11 vakasi varki hic sorma hepimiz 750 tl verip kaziklandik resmen
Tavsiye edebileceklerim
Vu zero 4k
Dreambox 920 uhd
Ama bunlar 1000tl civari -
enigma2 4k cihazların tamamı iyidir. daha iyi görüntü kalitesi için humax ve technisat markalarının 4k modelleri çok kalitelidir. -
Doğrudürüst kanal düzenleme , favori düzenleme yapamayan cihazlarda iyidir öylemi ?
Üstalik Türksat ve Diğer uydularda yüzlerce SD kanal varken oları 3x4 formatta gösteremeyen cihazlarda mı iyidir .
annelerimiz annanelerimiz . onlarda arada bir TV bakarlar . ellerine kumandayı aldılarmı . tüm kanalları dolaşırlar .Onlar fanatik değil .
SD kanalları net gösteremeyen 4k uydu alıcılarını napacaklar .
Onları bu kanalların görüntüsü bozulmuş diyemi kandıracağız . -
vu+ zero 4k aldım . tv full hd ama görüntü kalitesi 1 tık daha iyileşti . (vu+ solo se kullanıyordum daha önce. )
4k kanal yok fazla henüz ama . iptv ve turk vod vs gibi şeyler kullanıyorsanız.hızlı cihaz almak baya iyi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Ocak 2018; 12:43:59 > -
selam
spybox s11 kullanıyorum once kendı bınamda merkezı sıstem yoktu bınamızda qam sıstemı vardı dıgıturke abone olmaktan baska carem yoktu
bu sene basında abonelık bıterken artık bunlardan sıkıldık babam arastır bakalım dedı senın gıbı arastırdım
pıyasada en ucuz 4k cıhaz spybox s11dı cın mallarıda var bırı dıyor gumrukte kaldı bırı dıyor bozuk cıktı
paramla rezılmı olacagım garantılı cıhaz aldım ıyıde yaptım
yukarıda yazanlara gore konusuyorum zeynel ısımlı kısıyı kaale alma
https://forum.donanimhaber.com/spybox-s11-4k-uhd-ci-android-uydu-alicisi-soru-gorusleriniz--128661672-13#131019881
soru sordu cevap verdıler ustune gıttım adam baska seyler soyluyor yanlı ve ıftıra atarak yazıyor resım attı eskı yazılımı var dedım yenı yukle makıne yapamıyor dıyor fıtratı ıyı degıl
vu 4K bılmem ama androıd akıllı olmayan phılıps tvmı sanalzeka kattı dıyebılırım
androıd 7 ıstedıgın uygulamayı ındır asfalt 8 bıle kurulabılıyor puhu tv ıle turk dızılerı ızlenıyor terrarıum ıle yabancı fılm dızıler ızlenıyor youtube chrome calısıyor
buda satıcının yazısı
bagımsız tuner ıle ramı kullanmaz dıger androıd cıhazlar gıbı dvb apk kullanmaz kanal gecısınde yavaslama yoktur
resım ıcınde resım pip
my onlıne sıstemı ıle mag 254 cıhazlardakı gıbı 24saat acık kalsa 3 mb ınternet ıle donmasız ıptv ızletır
ıptvyı wıfıden denedım donma yok
cepten ızleme ve kumanda
usb 3.0 gırısı ıle 4k vıdeoları formatları sorunsuz donmasız ızletır
youtube
İnternetten Kanal Güncelleme
İnternetten Yazılım Güncelleme
2 gb ddr4 ram ıle yarıs oyunlarını donmasız oynatır
androıd 7 versıyonu enson uygulamaları ındırıp kullanabılırsınız telefonlarınızda androıd 6 var
mıracast ıle cep telefonu ıle ekran paylasımı yapar
bluetouth takılarak kulaklık veya kamera baglanabılır
ısteyen 4k vıdeo dolu hdd getırebılır 4k vıdeo formatlarını sorunsuz donmasız acmaktadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartkafa -- 24 Ocak 2018; 13:25:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kruegerfred
Doğrudürüst kanal düzenleme , favori düzenleme yapamayan cihazlarda iyidir öylemi ?
Üstalik Türksat ve Diğer uydularda yüzlerce SD kanal varken oları 3x4 formatta gösteremeyen cihazlarda mı iyidir .
annelerimiz annanelerimiz . onlarda arada bir TV bakarlar . ellerine kumandayı aldılarmı . tüm kanalları dolaşırlar .Onlar fanatik değil .
Onları bu kanalların görüntüsü bozulmuş diyemi kandıracağız .
konu başlığını oku sonra yazdıklarını bir daha oku. eğer evde yaşlı var ise onlar için uyduya gerek yok karasal yayın yeter onlara. 4k uyumlu uydu alıcısı ile ilgili bilgi paylaşıyoruz, senin gelip saçmalamana gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
vu+ zero 4k aldım . tv full hd ama görüntü kalitesi 1 tık daha iyileşti . (vu+ solo se kullanıyordum daha önce. )
4k kanal yok fazla henüz ama . iptv ve turk vod vs gibi şeyler kullanıyorsanız.hızlı cihaz almak baya iyi oluyor.
bu cihaz benimde aklımda. hdr10/hlg desteği olduğu belirtmekte. deneme fırsatınız oldumu. mesela hdr 4k video oynatımını denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: supreius
quote:
bu cihaz benimde aklımda. hdr10/hlg desteği olduğu belirtmekte. deneme fırsatınız oldumu. mesela hdr 4k video oynatımını denediniz mi?
Denemedim
Nasıl deneyebiliriz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
konu başlığını oku sonra yazdıklarını bir daha oku. eğer evde yaşlı var ise onlar için uyduya gerek yok karasal yayın yeter onlara. 4k uyumlu uydu alıcısı ile ilgili bilgi paylaşıyoruz, senin gelip saçmalamana gerek yok.
Evet okudum . Dostum .
Cihazların olumlu yönleride paylaşılır olumsuz yönleride .
Bende hangi olumsuz yönleri var . onların çok ufak bir kısmını ele aldım .
4k uydu alacak . Toplam pazarın %5 dahi değildir .
Sen alacaksan al .
Tam oturmamış pazarda kullanıcılar fırtınaya kapılıp gereksiz yere harcamasınlar .
Türkiye %95 dar gelirli ülkelerin insanı 100-150 TL uyduya para verirken 40 kere düşünür .
Fazla yaygaraya gerek yok .
Pararn bolsa gider Dreambox UHD alırsın . sana kimse bir şey demez .
Çoğunluğu dar gelirlilerden oluşan bir ülkede bizimde söyleyecek iki çift lafımız var .
Sesimide hiç kimse kesemez .
-
quote:
Orijinalden alıntı: cuguli19
hayırlı olsun arkadaşım . gelevcek 10 yıl için iyi yatırım .
ancak türksatta 1 yayın var . 4-5 çanak bağlasan alacağın 4k yayın sayısı yabancı olacak 2 elin parmaklarını bulmaz .
şu an 4k uydu alıcıları çok pahalı bir iki yıl bekle bence .
sagolasın
ama catımda 3 canak anten var turksatta 1 kanal var hotbırdde astrada onlarca kanal var
kaldıkı 4k vıdeolarda var
marka yazmamısın hangı cıhazlar pahalı
cın malı 350 tl androıd cıhazlar var turkıyedekılerde 500 600 tl cıvarı dıye gordum -
quote:
Orijinalden alıntı: zeynelmemmedow
Merhaba eger 4k uydu alici alacaksan kesinlikle android uydu alicilarindan uzak dur resmen para tuzagi hepsi
Imkanin varsa sifir yada 2nci el enigma 2 uhd alicilardan alabilirsin.
Hele bir spubox s11 vakasi varki hic sorma hepimiz 750 tl verip kaziklandik resmen
Tavsiye edebileceklerim
Vu zero 4k
Dreambox 920 uhd
Ama bunlar 1000tl civari
merhaba
Vu zero 4k 1100 tl USB 3.0 Girişi yok 4k vıdeo ızlenemez
DreamBox DM 920 4K UHD 2315 tl +1 TB Harddisk Takılı gönderilsin + 295 TL demısler
Ama bunlar 1000tl civari demıssın hangısı 1000 tl
spubox s11 750 tl demıssın arastıracagım -
quote:
enigma2 4k cihazların tamamı iyidir. daha iyi görüntü kalitesi için humax ve technisat markalarının 4k modelleri çok kalitelidir.
fıyatıda ıyımıs onerdıklerı cıhaz DreamBox DM920 4K UHD settopbox
Ürün Fiyatı:2.315,00TL
1 TB Harddisk Takılı gönderilsin + 295 TL eklemısler
baska onerınız varmı ?
HUMAX UHD 4 TUNE 4KCı plus modül girişli+ çift tuner + Dahili harddisk takabilme
Ürün Fiyatı:1.590,00TL
TECHNİSAT DIGIT ISIO STC 4K UHD4K DA EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ ARAYANLARA
Ürün Fiyatı:1.199,00TL -
quote:
fıyatıda ıyımıs onerdıklerı cıhaz baska onerınız varmı ?
DreamBox DM920 4K UHD settopbox
Ürün Fiyatı:2.315,00TL
1 TB Harddisk Takılı gönderilsin + 295 TL eklemısler
baska onerınız varmı ?
HUMAX UHD 4 TUNE 4KCı plus modül girişli+ çift tuner + Dahili harddisk takabilme
Ürün Fiyatı:1.590,00TL
TECHNİSAT DIGIT ISIO STC 4K UHD4K DA EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ ARAYANLARA
Ürün Fiyatı:1.199,00TL
-
quote:
selam
ıptv dusunuyorum
turk vod nedır bılmıyorum ?
4k kanal turksat hotbırd astrada vardır
tvde goruntu kalıtesı olarak bır ıylesme olmaz ama ıslemcı farkı olabılır dıye dusunuyorum. -
quote:
quote:
konu başlığını oku sonra yazdıklarını bir daha oku. eğer evde yaşlı var ise onlar için uyduya gerek yok karasal yayın yeter onlara. 4k uyumlu uydu alıcısı ile ilgili bilgi paylaşıyoruz, senin gelip saçmalamana gerek yok.
annemde duz hd cıhaz var ızledıgı 3 kanal showtv star kanald
kullanım genel olacagı ıcın
4k tv 4k cıhazda hdr onemlı tabııkı
-
quote:
quote:
quote:
Evet okudum . Dostum .
Cihazların olumlu yönleride paylaşılır olumsuz yönleride .
Bende hangi olumsuz yönleri var . onların çok ufak bir kısmını ele aldım .
4k uydu alacak . Toplam pazarın %5 dahi değildir .
Sen alacaksan al .
Tam oturmamış pazarda kullanıcılar fırtınaya kapılıp gereksiz yere harcamasınlar .
Türkiye %95 dar gelirli ülkelerin insanı 100-150 TL uyduya para verirken 40 kere düşünür .
Fazla yaygaraya gerek yok .
Pararn bolsa gider Dreambox UHD alırsın . sana kimse bir şey demez .
Çoğunluğu dar gelirlilerden oluşan bir ülkede bizimde söyleyecek iki çift lafımız var .
Sesimide hiç kimse kesemez .
usta anneme 3 kanal yeter ama bana yetmez mesela dedıgın gıbı parası olan alır keyfe keder cıhaz bunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: smartkafa
selam
spybox s11 kullanıyorum once kendı bınamda merkezı sıstem yoktu bınamızda qam sıstemı vardı dıgıturke abone olmaktan baska carem yoktu
bu sene basında abonelık bıterken artık bunlardan sıkıldık babam arastır bakalım dedı senın gıbı arastırdım
pıyasada en ucuz 4k cıhaz spybox s11dı cın mallarıda var bırı dıyor gumrukte kaldı bırı dıyor bozuk cıktı
paramla rezılmı olacagım garantılı cıhaz aldım ıyıde yaptım
yukarıda yazanlara gore konusuyorum zeynel ısımlı kısıyı kaale alma
https://forum.donanimhaber.com/spybox-s11-4k-uhd-ci-android-uydu-alicisi-soru-gorusleriniz--128661672-13#131019881
soru sordu cevap verdıler ustune gıttım adam baska seyler soyluyor yanlı ve ıftıra atarak yazıyor resım attı eskı yazılımı var dedım yenı yukle makıne yapamıyor dıyor fıtratı ıyı degıl
vu 4K bılmem ama androıd akıllı olmayan phılıps tvmı sanalzeka kattı dıyebılırım
androıd 7 ıstedıgın uygulamayı ındır asfalt 8 bıle kurulabılıyor puhu tv ıle turk dızılerı ızlenıyor terrarıum ıle yabancı fılm dızıler ızlenıyor youtube chrome calısıyor
buda satıcının yazısı
bagımsız tuner ıle ramı kullanmaz dıger androıd cıhazlar gıbı dvb apk kullanmaz kanal gecısınde yavaslama yoktur
resım ıcınde resım pip
my onlıne sıstemı ıle mag 254 cıhazlardakı gıbı 24saat acık kalsa 3 mb ınternet ıle donmasız ıptv ızletır
ıptvyı wıfıden denedım donma yok
cepten ızleme ve kumanda
usb 3.0 gırısı ıle 4k vıdeoları formatları sorunsuz donmasız ızletır
youtube
İnternetten Kanal Güncelleme
İnternetten Yazılım Güncelleme
2 gb ddr4 ram ıle yarıs oyunlarını donmasız oynatır
androıd 7 versıyonu enson uygulamaları ındırıp kullanabılırsınız telefonlarınızda androıd 6 var
mıracast ıle cep telefonu ıle ekran paylasımı yapar
bluetouth takılarak kulaklık veya kamera baglanabılır
ısteyen 4k vıdeo dolu hdd getırebılır 4k vıdeo formatlarını sorunsuz donmasız acmaktadır
selam konu sahibine mesaj attım isteklerimi karsılayacakmı bakalım ?
-
quote:
quote:
quote:
bu cihaz benimde aklımda. hdr10/hlg desteği olduğu belirtmekte. deneme fırsatınız oldumu. mesela hdr 4k video oynatımını denediniz mi?
Denemedim
Nasıl deneyebiliriz ?
selam
hdr nedir ? vıdeoyu 1080p yapıp ızlıyın kullandıgınız cihazın menusunde olmasılazım yada otomatik gecmesi lazım
trt 4k kanalında deneyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=bgJ0dA6FiVo
Benzer içerikler
- kablo tv yetişkin kanal varmı
- hotbird kanalları izleme programı
- kilitlenen uydu nasıl açılır
- en iyi iptv cihazı
- common interface 5v only nasıl kullanılır
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X