Şimdi Ara

4K Tvde PS3/PS4 oynayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

her şey bir yana, lag daha fazla oluyor da diyorlardı 4k tv'de. multi fps oyunlarında çıldırtabilir.

Oyun moduna alınca hiçbir sorun olmuyor

sizin tv'nin input lag değeri ne hocam ? 4k olan ?
  • Ben 4k tvyi pcye bagladıgımda 4k çözünürlükte yarım saniye lag oluyor. Dolayısıyla pcden oyun oynayamıyorum. Ps3/4 de bu problem olmaz umarım. 4k da oyun modunda bile yarım saniyelik gecikme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam

4k upscale ile oyun oynayamazsınız gecikme değeri vsvs sebepten hiç verim alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Ben 4k tvyi pcye bagladıgımda 4k çözünürlükte yarım saniye lag oluyor. Dolayısıyla pcden oyun oynayamıyorum. Ps3/4 de bu problem olmaz umarım. 4k da oyun modunda bile yarım saniyelik gecikme var.

Bende öyle olmuyor benim tv 1000hz
    Ps4 de oynuyorum oyun moduna almadığım zaman bile lag fazla olmuyor oyun moduna alınca hiç olmuyor diyebilirim
    4k tv almadan önce yorumlarda lag filan oluyor diyorlardı en iyisi deneyince anlaşılır 4k tv ler arasında fark var benim samsung ondan olabilir
    Samsung ju7500 modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 3 Aralık 2015; 14:20:44 >
  • Selam

bende sony var, özellikle fazla kasmaması için fifa 16 upscale yaptım ekran sağ sol yapınca oyun takip edilemez

bir hal oluyor, özellikle büyük ekranlı tv lerde normal 1080p de 32inch ve altı tv lere göre fark olduğu halde 4k

hüsran olur.
  • bende ve arkadasımda 4k tv var ıkımızde onlıne oyun oynuyor bır sorun yaşamıyoruz zaten servere yakın olmadıkca her zaman bır lag olacaktır 4k fazla dıyenler var ama bız farkına varamadık hocam ınternetınızde sorun yoksa oynarken sorun yaşamassınız
  • Oynanır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat54

performans dusuk futbol oyununda hizli bir iki pas yap ekrandaki bulaniklik ve goruntu titremesi goze carpar

Ps4 umu alip bimeks ve teknosada yaklasik 4 k 10 model markada ( samsung philips ve lg ) denedim kendi gozlerimle test ettim sonuc performans fhd gibi etkili güzel degil

Ps4 icin konusuyorum 4k da super performans oynuyom diyen daha once baska tvde oynamamistir yada gozleri bozuktur

Evde iki tv var. Samsung full hd ve yeni aldığım LG 49UF8507 4k tv. LG'de gözle görünür fark oluyor.. Bilemiyorum ama bu şekilde sadece ben bilirim edalarıyla yazmakta yanlış. Oynadığım oyunlar; Battlefield 4, Driveclub, Fifa 2016, GTA 5
  • Bu arada sanırım benim tvimde upscale özelliği yok. 1080p hdmi ile bilgisayarı açtığımda gta v vs güzel fakat tvnin yanına gelince oldukça kötü ama 1 metre mesafeden görüntü iyi. Standartını bilmediğim için bilemedim. Akşam pc hdmi ile baglayıp oyuna girip görüntüsünü çekip atarım. Ps ise 3-4 gün sonra elime ulaşacak. En azından sizler anlarsınız görüntünün normal mi ya da problemli mi olduğunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 4 Aralık 2015; 16:38:32 >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    4k tv hangı hdmı kablosunu kullanıyorsun
    önerim PHILIPS SWV5401H 4K Destekli 1,8m Ethernet HDMI Kablo ( ULTRA HD - 3D ) vatan teknosada bulabılırsın hocam 25 20 sanırım suankı fıyatı 4K Tvde PS3/PS4 oynayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 4 Aralık 2015; 16:52:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gassal89

4k tv hangı hdmı kablosunu kullanıyorsun
    önerim PHILIPS SWV5401H 4K Destekli 1,8m Ethernet HDMI Kablo ( ULTRA HD - 3D ) vatan teknosada bulabılırsın hocam 25 20 sanırım suankı fıyatı 4K Tvde PS3/PS4 oynayan var mı?

Valla 35 tlye aldım altın uçlu 24 bilmemne yazıyordu kutusu falan iyiydi baya da uzun kablo birde ince yayvan ve kalın şerit şeklinde kablo bildigimiz yuvarlak degil. Sizin dediginizi görürsem alırım.

• Arkadaşlar benim eski emektar kalın kasa PS3 geldi. Tv de denedim. NBA 2K13 çok güzel görünmesine rağmen, Battlefield 4 ve Gta 5 epey kötüydü. Özellikle BF4 oynanacak gibi degildi ve oyun sanki 15-20 fps veriyor gibiydi. PS4 alacağım fakat sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum. Ps3 de böyleyse ps4 dedi de böyle olma ihtimali var mı acaba?

• PC'de 4K deneyimimi soracak olursanız gayet güzel. Konsolları henüz bağlamadım monitöre ama aklımda 4K TV almak vardı. Konu üzerine cuk oturdu. YouTube'da şuanki mevcut konsol oyunlarının 4K videoları var onlara bir bak istersen gözle görülür detay farkları mevcut daha keskin grafikler ve renk parlaklığı var. 55" almak lazım 4K TV alınacaksaki büyük ekrandan hem verim hem keyif alınabilsin.
  • bende lg 4k var 1080p de oynayan arkadaslar geldigi zaman cok fark hisettiklerini soyluyolar ama benc tv ile alakalı ps4 un cıkısları sabit sonucta
  • arkadaslar ps3 icin digital alınmıs bf4 premium ps4 e upgare etmek mumkun degilmi artık bilgisi olan yada daha once upgare yapıs arkadaslar burdamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsar

bende lg 4k var 1080p de oynayan arkadaslar geldigi zaman cok fark hisettiklerini soyluyolar ama benc tv ile alakalı ps4 un cıkısları sabit sonucta

FHD de mi daha iyi diyorlar yoksa UHD de mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: nsar

bende lg 4k var 1080p de oynayan arkadaslar geldigi zaman cok fark hisettiklerini soyluyolar ama benc tv ile alakalı ps4 un cıkısları sabit sonucta

FHD de mi daha iyi diyorlar yoksa UHD de mi?

UHD usta tabiki (:
  • Anladın teşekkürler :)

• Fhd daha iyi olur.Sinyal ile alici ayni cozunurlukte oldugundan dolayi.Ps3 use hd ready bir tv de daha guzel gosterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Fhd daha iyi olur.Sinyal ile alici ayni cozunurlukte oldugundan dolayi.Ps3 use hd ready bir tv de daha guzel gosterir.

Ps3 e sahibim. Hd ready tv dede kullandım fhd de de. Fhd de kesinlinlikle daha kaliteli görüntü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.