Şimdi Ara

4K Ultra RT'de Gaming İçin Sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

98k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZireaelCiri kullanıcısına yanıt
    kısılmasına ragmen pahalı hala,gamegarajdakı sıstemı begenmedınız mı tek tek toplasanızda aynı paraya gelecek cok bısey fark etmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Hocam beğenmemek değil ben çok anlamıyorum parçalardan herkes bambaşka bir şey diziyor ve diğerlerine eksik diyor kafam iyice çorba oldu 😅 fiyat olarak en ucuzu itopyadaki jahrein süperior hazır sistemi 87k o iş görmez mi hocam

İslemci tukenmis o sistemde,

İşlemci geldiğini düşünürsek hoxam

Biseyler kisilmis ki ondan uyguna geliyor herseyden kisip islemci ve karti koysak daha da iner bu fiyatlar

48gb ram koyulmuş hocam diğer parçalardan anlamam gerçi de

Her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır. Kimi için 4080 olsun yeter. Gerisi önemli değildir. Başkası için sessiz olması önemlidir, 4070 ti super'in en sessiz olanını tercih eder. Bir bir diğeri illa gösterişli olsun der, başkası illa aynı marka olsun der.

Burada net bir şekilde istediğinizi söylerseniz ona göre parça bakarız.

Şimdi 120w limitli a620 anakartta 7800x3d gibi bir işlemci alıp ben boost hızları zorlamasamda olur, standart bir anakart yeter.

Yok benim anakart gösterişli dursun fazla fazla nvme takayım, hepsi illa rog serisi olsun yada anakart -kasa-ekran kartı -güç kaynağı illa msi olacak gibi ölçüt gerekiyor.

Ben bu bütçe ile en yüksek f/p istiyorum, bütçe önemli değil fiyatını hak etmese bile sadece en iyisi olsun... Uzar gider durumlar.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkürler şu an içerisinde bulunduğum durumun sebebini çok iyi açıklamışsın herkesin neden bambaşka şeyler önerdiğini şimdi anladım. Hocam kendimi şöyle ifade edeyim çoğumuz gibi işinde gücünde hayatın zorluklarıyla mücadele ediyorum ve tek kaçtığım yer oyunlar benim için. Biraz zorlansamda artık hayattaki tek zevkim olan oyun oynamayı hakkıyla yaşamak istiyorum. Anakart ne işe yarar soğutucu neyi soğutur onlardan dahi haberim yok mazur görünüz. Yok gösterişli olsun sessiz olsun yok şu olsun bu olsun derdim yok. Sadece 4k full ayarda oyun oynamak istiyorum. 4080süper'de YouTube'dan izlediğim performans testlerine bakarsam dlss ile çok güzel işler çıkarıyor 70 fps altına düştüğü oyun yok reisin :) İnanın dediğiniz şeylerin çoğunu anlamıyorum kusura bakmayın. Sadece bir kasa alıp 4k oyun oynamak istiyorum ve bunu bana en iyi şekilde sağlayacak bir sistem toplamak isterim. Ben eski sistemimi i5 10400f ve 2060 lı sistemi 5 seneye kadar kullandım. Bu sistemde beni 6 7 sene götürecek en az. Dediğim gibi mazur görünüz anakartın ne işe yaradığından, ramin cl özelliğinden vs hiç mi hiç bilgim yok. Sadece 4k oyunu en iyi oynatacak sistemi toplamak istiyorum.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    4K Ultra RT'de Gaming İçin Sistem

Hocam bana en son bunu dizdi vatan. Armutun sapı üzümün çöpü sessiz olsun şusu olsun busu olsun derdim yok. Dediğim gibi parçaların ne görev yaptıklarını bile bilmiyorum. Sadece derdim bu bütçede en iyi şekilde 4k oynayabilmek. Bu kasa işimi görür mü? Siz daha uygun fiyata daha iyisini yapabilir misiniz? Bu kasa 98k tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZireaelCiri -- 23 Ekim 2024; 0:37:34 >

bence olmamış, 4k oyunculukta 7800x3d nin gücünden faydalanamazsınız, 7700x takmanız yeterli olur boş yere pahalı işlemciye yönelmeyin, samsung 990 pro kaliteli ama pahalı bir ssd daha uygun modellere yönelmek daha doğru olur, rampage markasının hiç bir ürününü tavsiye etmem. Baştada dediğim gibi toplama sistemi tek yerden satın almak hata olur tüm parçalar tek bir satıcıda uyguna bulunmaz, atıyorum işlemci vatanda uygundur ama anakart itopyada, ram hepsiburada da vs. uyguna vardır bu şekilde sistem toplarsanız daha kârlı olur sizin için. 4k oyunculukta en önemli şey ekran kartıdır diğer parçaları olabildiğince uyguna almanız lazımki ekran kartına maksimum bütçeyi ayırabilin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Hocam aynı zamanda ileriye dönük olmasını da istiyorum, en az 6 7 yıl kullanacağım. Yani sistem güzel ama daha ucuza yönelebilirsin mi diyorsun hocam

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Hocam elinize emeğinize sağlık, ama işlemcide 7800x3d de kalmak istiyorum açıkçası diğer parçaları sizin dediklerinizden toplasam beklentimi karşılar mı

4k da o işlemcinin hiç bir gücünden faydalanamazsınız youtube da bir sürü test videosu bakabilirsiniz 1080p yada 2k monitörünüz varsa almanızın bir anlamı olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İnventus kadar güvenilir amazondan başka bir firma yoktur sanırım.Ayrıca yeni seri kartlar geliyorken beklenmeli bence ama 5080 ilk gelen verilere göre tırt olacak bunun yerine 2. Elden 4090 almak daha mantıklı

• berkke kullanıcısına yanıt

Hocam yeni kartlar gözümü korkutuyor fiyat olarak. 5080'in 60k dan aşağı geleceğini zannetmiyorum. O yüzden 4080süper'li bir sistem dizeceğim ama yan parçaları bir türlü otutturamadım. Bende çok anlamam anakarttan ramden soğutmadan vs. Bu forumdan hocalarım olsun arkadaşlarım olsun vatandaki çalışanlar olsun herkes farklı parçalar öneriyor. Bir türlü tamamlayamadım kafamda. Vatan'dan dizdim sistemi çünkü biraz eski kafa adamım. Vatan olsun güvenilir olsun kafam rahat olsun düşüncesindeyim. Bugün Samsung'dan aldığım monitör bile eksik vida çıktı ki sorsan Samsung... O yüzden Vatan olsun kafam rahat olsun dedim.

• RT de 4k da ultra ayarlarda 4090 ile oyun oynanabilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.