Şimdi Ara

4k ve 8k Video problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar csgo ultra ayarlarda 130 crysis 3 high ayarlarda (full hd çözünürlükte) 45 fps alıyorum ama bu bilgisayarda bazı 4k videoları oynatmada sorun yaşıyorum ve 8k videolarda ise durum tam bir işkence.Sıkıntı nerde?

• (GTX960M grafik kartı ve intel i75700HQ işlemci, SSD mevcut)
  • By_Bilinmeyen B kullanıcısına yanıt
    up
  • Beyler kafayı yiyeceğim 1000 tl lik akıllı telefonda oynattığım videoyu 4000 tl lik bilgisayarımda donarak izliyorum bir bilen yok mu?
  • Video açma programını yuksek performansl grafik islemciyle çalıştır seçeneğini aktif et nvidia denetim masasından. Bir de bilgisayar güç tasarrufu modunda ya ondan çıkart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten öyle ama bazı videolarda grafik kartını kullanmıyor uygulama zorlasam bile,kullandığında da sıkıntılı açıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Bilinmeyen

Zaten öyle ama bazı videolarda grafik kartını kullanmıyor uygulama zorlasam bile,kullandığında da sıkıntılı açıyor zaten

n vidia denetim masasına grafik kartı altına oynatıcıyı eklediysen o oynatıcı hep harici grafikten çalışması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K Tv test için videolar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Youtubeden 4k video izleyebilirsin, ben izlemiştim donma olmadan.Yalnız işlemci kullanımı fazlasıyla yükselmişti bende.Bu ara da sistem özelliklerimiz seninle aynı.

8k videoları ise tarayıcı üzerinden izlemeyi başaramadım.Program kullanarak izlenecektir diye tahmin ediyorum.Tabi oynattığınız videonun codeci de önemli programın codec çözen algoritması da.Düzgün bir program değilse sıkıntı çıkaracaktır.

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Mp4 videolarda sorun yokken mkv videoları kesinlikle grafik kartı ile açamıyorum. Ayrıca 4k mp4 videolar 60 fps ise onu da grafik kartı ile açmıyor. Yine takılıyorum.

Yani program zaten gpu ile açılmaya ayarlı ama mkv ve 60 fps mp4 videoları otomatikmen cpu ile açıyor.

Aynı videolar telefonum xiaomi mi5 prime da sorunsuz açılıyor

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hocam sen 4k videoyu tarayıcıdan izliyorsan ne mutlu sana öyle internetim olsun ben video izlemem.

Kullandığım program media player classic ki bunun üstüne program tanımıyorum. Bir tek gopro nun geliştirdiği 360 derece videolar için yapılmış bir program var o iş görür gibi oldu ama yine de tatminkar değil. Ne yapmam lazım bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Bilinmeyen

Hocam sen 4k videoyu tarayıcıdan izliyorsan ne mutlu sana öyle internetim olsun ben video izlemem.

Kullandığım program media player classic ki bunun üstüne program tanımıyorum. Bir tek gopro nun geliştirdiği 360 derece videolar için yapılmış bir program var o iş görür gibi oldu ama yine de tatminkar değil. Ne yapmam lazım bilmiyorum

Zamanında deneme amaçlı yapmıştım öyle şeyler.Yoksa Akk'li internet işte.
    Media Player Classic kullanıyorsanız problem yok zaten.Şu ana kadar kullandıklarım içinde en iyisi

Şu video kısa ve 4k oluşuyla deneme yapmaya çok müsait.

4k ve 8k Video problemi
     4k ve 8k Video problemi
     4k ve 8k Video problemi
     4k ve 8k Video problemi
     4k ve 8k Video problemi

Sonuçlara bakacak olursak Fps'de bir problem yok ancak sistem kaynakları limitlerde kullanılıyor.Durum pek de parlak değil yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.