Şimdi Ara

4K YENİ NESİL UYDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım, DIGITURK 4K için Humax 4K ya da Samsung 4K uydu alıcısını tercih edecek. Kayıt yapabilen Sharp Aquos 4K TU-UD1000 Uydu alıcısı tanıtıldı. Sharp Çift Tunerli ve 1TB Harddiskli yeni nesil 4K uydu alıcısını Haziran 2014 sonunda Japonya pazarı için satışa çıkaracak. Avrupa pazarı için Humax ve Samsung 4K alıcılarını geçen ay AngaCom Furarında görücüye çıkarmıştı, muhtemelen gelecek yıl Avrupa pazarında satışları başlayacaklar.
    NOT: (Benimki sadece tahmin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patric -- 27 Mart 2015; 14:53:25 >

• digitürk ün yeni uydusu 2-3 aya faaliyete geçecek ama ben yakınzamanda digitürkün 4k yayına geçeceğini pek tahmin etmiyorum. 4k yaygınlaşmadı. ve pek talepte yok bildiğim kadarıyla tv satışları azalıyor diye biliyorum. teknoliojiye para harcayan herkes evine bir full hd tv aldı zaten herkes yeterince parayı baydı zaten 2000 - 3000 şu anki tvlerde gayet yeterli ince ve şık buyüzden bence 4k biraz zor yaygınlaşır. Türkiyede 4k bence çok zor. baya uzun bir zaman gerekiyor bence.
  • Daha 1080 çözünürlüğündeki yayınlar oturmadı doğru dürüst. 4K uzak duruyor ülkemize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

digitürk ün yeni uydusu 2-3 aya faaliyete geçecek ama ben yakınzamanda digitürkün 4k yayına geçeceğini pek tahmin etmiyorum. 4k yaygınlaşmadı. ve pek talepte yok bildiğim kadarıyla tv satışları azalıyor diye biliyorum. teknoliojiye para harcayan herkes evine bir full hd tv aldı zaten herkes yeterince parayı baydı zaten 2000 - 3000 şu anki tvlerde gayet yeterli ince ve şık buyüzden bence 4k biraz zor yaygınlaşır. Türkiyede 4k bence çok zor. baya uzun bir zaman gerekiyor bence.

aynen hocam bir tv ci ile görüştüm 4k nın 10 senesi var dedi.
  • Boşuna para bayılmayın bu TVlere, 3d yayın gibi ölü olarak doğmuş bir yatırım.
  • 10K tvnin ulkemize oturmasi en az 15 yil dunya geneline oturmasida en az 10 yil. Yeni yuksek kaasiteli uydular firlatilacak kanallar ona gore ekipman alicak en az 15 yil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi kanallar hd olacak gibi sorular soruluyorsa halen bu ülkede 4k yı konuşmak bizim için tam bir komedi
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    ulusal kanallarda yaygınlaşması zaman alır ama 2016'da 4k maç yayınları başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.