Şimdi Ara

4Kings Clanımız Kurulmuştur. '24.03.2014' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
6
Favori
18.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence iyi olmuş işler yavaş yavaş altına kayarsa bir ihtimal RMAH'ı kapatırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Bence iyi olmuş işler yavaş yavaş altına kayarsa bir ihtimal RMAH'ı kapatırlar.

sen kullanıcı adından ceza yemiyor musun
  •  4Kings Clanımız Kurulmuştur.  '24.03.2014'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 15 Mayıs 2013; 20:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

4Kings Clanımız Kurulmuştur.  '24.03.2014'

naruto yaşıyomu yaw :s filler sax
  • Ayarsiz#2729 , Angara , yas 31

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Ayarsiz#2729 , Angara , yas 31

ZOPA ıyı nıckmıs :D
  • uzun süredir zamanım olmuyordu fakat geçen hafta itibari ile geri döndüm bırakırmıyım pek sanmıyorum

Berk#2440 eklersiniz listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajo

quote:

Ayarsiz#2729 , Angara , yas 31

ZOPA ıyı nıckmıs :D

Sagol haci :)

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

D3 ile çalkantılı bir ilişkim var. Bir ayrılıp bir barışıyoruz :) Battletag imzamda.

Aynen. 2 ayı geçik ara vermiştim.. Yine oynuyorum.
    slyman#1111
    Diablo 2'yi bile hala oynuyorum yahu :)

Ayrıca oyunumuz 1 YAŞINDA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 15 Mayıs 2013; 23:24:41 >
  • MrtUtk#2418 Monk (Ankara 21)
    Arada mp10 vota'da demonic falan kasiyoruz hala
    Katılmak isteyen falan varsa bekleriz
  • Ajo barbarciyim ben :) zopa hc karakteri :)

• Valla ne desem bilemedim ki. Bazen bir kızıyorum oyuna 1 ay ara veriyorum. Tekrar döndüm mü aralıksız oynuyorum. Ne bileyim böyle bir dargın bir barışık gidiyoruz.

Hayır o kadar güzel olabilecek bir oyunu çok gerizekalı durumlar yüzünden aşağı çekiyor Blizzard. Şu AH olmasaydı oyunun aşığı olacaktım yahu. O kadar figürler tişörtler CE sürümü falan almak boşa gitti diyorum bazen, bazen de işte dalıyorum tekrar Tristram'a bırakamıyorum. Bilemedim yani. Tam 1 yıl önce tam da bugün şu saatte Forum Bornova'da tam da bu saatte (2 saat öncesinden diyeyim sabahın 6'sında) D&R önündeydim CE için. Ah o heyecan ne güzeldi. CE'yi kapıp eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum harika bir duyguydu. Sağolsun Blizzard o duyguyu ışık hızıyla sömürdü bitirdi.

Dante#2390 İzmir 23 Wizard arkadaşlar.

Edit: Bugün 16'sıymış yahu 1 yıl önce dün olarak düzelteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Mayıs 2013; 8:12:58 >

• Hardcore Level 60 üstü olanlar ve her şeye rağmen keyifle oynuyorum diyenler imzamdan ekleyebilirler beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Hardcore Level 60 üstü olanlar ve her şeye rağmen keyifle oynuyorum diyenler imzamdan ekleyebilirler beni :)

aga hc ye gecermıyım bılmıyorumda, gecıpte paragorn da olursem kafayı sıyırırım heralde :D ki ben normal mode da bıle olunce kafayı yıyom:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Valla ne desem bilemedim ki. Bazen bir kızıyorum oyuna 1 ay ara veriyorum. Tekrar döndüm mü aralıksız oynuyorum. Ne bileyim böyle bir dargın bir barışık gidiyoruz.

Hayır o kadar güzel olabilecek bir oyunu çok gerizekalı durumlar yüzünden aşağı çekiyor Blizzard. Şu AH olmasaydı oyunun aşığı olacaktım yahu. O kadar figürler tişörtler CE sürümü falan almak boşa gitti diyorum bazen, bazen de işte dalıyorum tekrar Tristram'a bırakamıyorum. Bilemedim yani. Tam 1 yıl önce tam da bugün şu saatte Forum Bornova'da tam da bu saatte (2 saat öncesinden diyeyim sabahın 6'sında) D&R önündeydim CE için. Ah o heyecan ne güzeldi. CE'yi kapıp eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum harika bir duyguydu. Sağolsun Blizzard o duyguyu ışık hızıyla sömürdü bitirdi.

Dante#2390 İzmir 23 Wizard arkadaşlar.

Edit: Bugün 16'sıymış yahu 1 yıl önce dün olarak düzelteyim :)

Haklısın arkadasım, ama benzeri diğer oyunlara bakarsan hepsi diabloya ozenerek oyunu yapmıs..Bu kadar ozenen oyun sırketlerını ele alırsak bu oyun ciddi iyi yapılmıs bır oyun bir seruven daha doğrusu.Ağır da olsa duzeltılmeye baslandı ztn.Ilk cıktıgı zamana bakarsan bırcok cıddı degısıklıkler yapılmıs durumda.

• quote:

Ajo barbarciyim ben :) zopa hc karakteri :)

tmm aga duzelttım :D
  • OSMANTUSS#2967 - MONK - ANKARA

• quote:

Orijinalden alıntı: unik06

OSMANTUSS#2967 - MONK - ANKARA

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajo

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Hardcore Level 60 üstü olanlar ve her şeye rağmen keyifle oynuyorum diyenler imzamdan ekleyebilirler beni :)

aga hc ye gecermıyım bılmıyorumda, gecıpte paragorn da olursem kafayı sıyırırım heralde :D ki ben normal mode da bıle olunce kafayı yıyom:)

Yalnız bambaşka bir oyun oluyor, ölmemek odaklı diziyorsun gear build falan, ayrı bir keyfi ve heyecanı var, kesinlikle öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Orijinalden alıntı: okhay

D3 ile çalkantılı bir ilişkim var. Bir ayrılıp bir barışıyoruz :) Battletag imzamda.

Aynen. 2 ayı geçik ara vermiştim.. Yine oynuyorum.
    slyman#1111
    Diablo 2'yi bile hala oynuyorum yahu :)

Ayrıca oyunumuz 1 YAŞINDA!

Aynen ben de 2 aydır oynamıyordum. Bu patchle CM wizard -ki hiç sevmezdim eskiden- gayet eğlenceli bir hale gelmiş. Ben de monka biraz ara verip daha çok wizardla oynamaya başladım. Cicim ayları ne zaman biter göreceğiz.

Diablo 2 bende de yüklü ama çok göz yoruyor düşük çözünürlük. Bazen tüplü monitör almayı düşünüyorum D2 oynamak için.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.