Şimdi Ara

4level rogue oklar yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyun yeni baslayanlar icin gercekten zor, eger party'e alinmazsaniz level atlamak saatler suruyor

sorum su, bow aldim fakat arrow yok. nerden satin alicam? lutfen tam yer soyleyin oyunda kimse sorsam satanlardan alican dedi:(

• Yapay Zekanın Yanıtı

4Level Rogue Oklar Yok

4Level Rogue karakterleri, Knight Online oyununda ok kullanma yeteneğine sahip değillerdir. Bu nedenle, oyunda ok satın almak veya nereden alınacağı konusunda bilgi vermek mümkün değildir.

Knight Online'da ok kullanan karakterler arasında Warrior, Mage ve Elf bulunur. Bu karakterler, oklarını oyun içindeki silah tüccarlarından veya diğer oyunculardan satın alabilirler.

• Knight ok nerden alınır? Knight karakterleri, oklarını oyun içindeki silah tüccarlarından satın alabilirler.
    • Knight online ok nereden alınır? Knight Online oyununda ok, silah tüccarlarından satın alınabilir.
    • Knight online ok nerede satılır? Knight Online oyununda ok, silah tüccarlarında satılır.
    • Knight online arrow nereden alınır? Knight Online oyununda arrow, silah tüccarlarından satın alınabilir.

4Level Rogue karakterleri için ok bulunmadığından, bu konu hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • armordan alcan

ya insan bi bakar uğraşır hemen topic ne bu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: tool

bu oyun yeni baslayanlar icin gercekten zor, eger party'e alinmazsaniz level atlamak saatler suruyor

sorum su, bow aldim fakat arrow yok. nerden satin alicam? lutfen tam yer soyleyin oyunda kimse sorsam satanlardan alican dedi:(

lol (kusura bakma soylemesem ıcımde kalırdı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

quote:

bu oyun yeni baslayanlar icin gercekten zor, eger party'e alinmazsaniz level atlamak saatler suruyor

LOL HEA SEN (AFFERSİNİZ ) ANANIN KARNINDAN KO BİLEREK Mİ DOGDUN ? SEN SANKİ BU DEVRELERDEN GEÇMEDİN

ABİ SUNDİRES TE SATILIYOR TANESİ 1 COIN EN FAZLA YANINA 9999 TANE ALABİLİRSİN BOL SANS

• quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

quote:

quote:

LOL HEA SEN (AFFERSİNİZ ) ANANIN KARNINDAN KO BİLEREK Mİ DOGDUN ? SEN SANKİ BU DEVRELERDEN GEÇMEDİN

ABİ SUNDİRES TE SATILIYOR TANESİ 1 COIN EN FAZLA YANINA 9999 TANE ALABİLİRSİN BOL SANS

haklısın walla neler yapmadım kı

10kdan ok satandan ok aldığım olmustu :(

o zmn banada ezik noob dıolardı sımdı ben onlara dıorum

• quote:

quote:

quote:

• kardes okcu olma sen assassıne don 40ı gecınce okcu ol ezikken assassın olmak daha ii mesela lvl 25 de tek ash kesebılıosun assassınle
  • Sundries ten alcan.Yada kesebiliyosan kecoon kes düşer içinden.
  • kardes okcu olma sen assassıne don 40ı gecınce okcu ol ezikken assassın olmak daha ii mesela lvl 25 de tek ash kesebılıosun assassınle
  • yavaş kes kardeş.
    quote:

kardes okcu olma sen assassıne don 40ı gecınce okcu ol ezikken assassın olmak daha ii mesela lvl 25 de tek ash kesebılıosun assassınle
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@TRIX_78

armordan alcan

ya insan bi bakar uğraşır hemen topic ne bu ya
    ya yanlişsam solein ama sundries deilmiydi.
  • quote:

quote:

quote:

• şu an lwl 62 arcmagem ve lwl 61 kasar hoodum war.Ben oyuna ilk başladımda tp gateye gitmiştim(maradonda)ve önünde durup beklemeye başlamiştim.Biliosunuz ayakta olsanızda mana nız yawas yawas dolar.1-2 gün icinde ne zaman manam bitse onun önüne gidip bekliodum soradan örendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

yavaş kes kardeş.
    quote:

kardes okcu olma sen assassıne don 40ı gecınce okcu ol ezikken assassın olmak daha ii mesela lvl 25 de tek ash kesebılıosun assassınle

+1 25 de tek başına nasıl ash kesersin
  • beramustaysan gel seni kasayım sana yardımcı olurum
  • 25lvl da ash ksersın dıyen arkadas sana seslenıyorum.bu adam 25lvlda kac hp'ye sahıp olabılır?max.300-500 arası.o lvl da kac defansa sahıp olabılır?bılemedın.max 200defansı olur.pekı ash ona o hp ve o defansa ne yapar?merak edıyorsan eger:"HER GUN BIR AVUC FINDIK IYI GELIR"
  • dun arestemoradon da ok nerden alınır die ingilizce baıran sen miydin
    sana ben shouttan sundıres die bagırdım eger o sensen
  • quote:

level 25 te dk bile kesemessin ash i nası kesiyon.O zaman 35 tede tek başına dts alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.